352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Gunaydin kizlar nasilsiniz? herkesin sabirlar azalmis ins az kaldi kac Günü ardimizda biraktik... Biz haftaya cuma havalar sogumadan gidelim diyoruZ esimin yanina gidip gelince daha Zor ama hayirlisi...

Gunaydin kizlar nasilsiniz? herkesin sabirlar azalmis ins az kaldi kac Günü ardimizda biraktik... Biz haftaya cuma havalar sogumadan gidelim diyoruZ esimin yanina gidip gelince daha Zor ama hayirlisi...

evet canım sabırlar tukendı evet nerdeyse 100 gunu gerıde bıraktık su kalan gunler mı gecmeyecek dıyorum ama bazen kendıme de laf anlatamıyorum valla gıtme ımkanın varsa gıt canım benımde ımkanım olsa kesın gıderdım

bende ıyıyım canım su ocak a gelsek cook ıyı olacagız saka bı yanada artık herkesın sabrı tukenmıs okuyorumda bı bıtseydı yaa

evet canım ocak gelsin bencede.ya hiçbirşey yapasım gelmiyor nişanlım yokken zaman boşa geçiyor zatenn.nişanlımın bile gözleri doldu dün internetten görüşürken 1aydır falan görmüyordu beni.

canım ne güzel git gidebilirsen valla evli olsam ben hiç durmazdım heralde.bende şu ameliyat meselesi belli olsa da gitsem artık.1günde olsa razıyım yani

aynen benım ıcınde oyle herseyı esıme endeskledım o gelsın ondan sonra yapacagım dıyorum ufacık seylerı bıle ahh canım ya artık askerlerımız de ozlemlerını dıle vuruyorlar bende bazen esımın telde konusurken agladıgını hıssedıyorum ozellıkle kızla konusurken hemen konuyu degıstırıyorum nezaman bellı olacak canım askerının amelıyatı

canım cuma belli olacak tomografi çektirdi sonucu çıkacak cuma günü bakalım hayırlısı artık.canım evliyken daha zordur eşin için hem senden hem kızından ayrı.neyse azalıyor şafaklarımız az kaldı hayırlısıyla geçsin inşallah onlar iyi olsunlarda

günaydın kızlar 355. dönemlerde okudum bir arkadaşın erkek arkadaşına komutanı demişki ocakta askerlik 12 gün kısalabilir.. kısalır mı ki :44:

aynen canım onlar ıyı olsunlarda bıraz daha sabredecegız..askerın ıcınde hayırlısı olsun ıns

aynen canım esımle konusuyoruz da ıyıce sabrım tukendı dedım sorma herkes oyle dedı askerler bır bır ızın almaya basladı dedı..bızımkıde zor duruyor ızın almamak ıcın

bende bir ara baya zorlandım telde dayanamadım ağladım.. nişanlım izin kullanayım dedi.. sonradan şafağa gün eklenecek diye istemedim

canım inşallah öyle olur ya bana nişanlım birşey demedi ama.

nişanlım bana da demedi.. ben 355. dönemlerde okudum canım.. nişanlıma sordum öyle söylentiler dolanıyor ama artık inanmıyorum diyor bekleyelim bakalım belki iyi haberler alırız.. şunun şurasında ocağa ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…