günaydın canım iyiyim sen nasılsın
Gunaydin kizlar nasilsiniz? herkesin sabirlar azalmis ins az kaldi kac Günü ardimizda biraktik... Biz haftaya cuma havalar sogumadan gidelim diyoruZ esimin yanina gidip gelince daha Zor ama hayirlisi...
bende ıyıyım canım su ocak a gelsek cook ıyı olacagızsaka bı yanada artık herkesın sabrı tukenmıs okuyorumda bı bıtseydı yaa
Gunaydin kizlar nasilsiniz? herkesin sabirlar azalmis ins az kaldi kac Günü ardimizda biraktik... Biz haftaya cuma havalar sogumadan gidelim diyoruZ esimin yanina gidip gelince daha Zor ama hayirlisi...
evet canım ocak gelsin bencede.ya hiçbirşey yapasım gelmiyor nişanlım yokken zaman boşa geçiyor zatenn.nişanlımın bile gözleri doldu dün internetten görüşürken 1aydır falan görmüyordu beni.
canım ne güzel git gidebilirsen valla evli olsam ben hiç durmazdım heralde.bende şu ameliyat meselesi belli olsa da gitsem artık.1günde olsa razıyım yani
aynen benım ıcınde oyle herseyı esıme endeskledım o gelsın ondan sonra yapacagım dıyorum ufacık seylerı bıleahh canım ya artık askerlerımız de ozlemlerını dıle vuruyorlar bende bazen esımın telde konusurken agladıgını hıssedıyorum ozellıkle kızla konusurken hemen konuyu degıstırıyorum nezaman bellı olacak canım askerının amelıyatı
canım cuma belli olacak tomografi çektirdi sonucu çıkacak cuma günü bakalım hayırlısı artık.canım evliyken daha zordur eşin için hem senden hem kızından ayrı.neyse azalıyor şafaklarımız az kaldı hayırlısıyla geçsin inşallah onlar iyi olsunlarda
günaydın kızlar355. dönemlerde okudum bir arkadaşın erkek arkadaşına komutanı demişki ocakta askerlik 12 gün kısalabilir.. kısalır mı ki :44:
benım esımde oyle bır duyum almıs canım ıns olur
inşallah canım yaaa.. valla çok umutlanmak istemiyorum ama olsa süper ötesi bir şey olur
olmaz mı canım yaa ozaman safak 58
eveeeeeettt... hemde doğum gününde burada olur
evett yaa valla heyecanladım canım benım esımınde dogum gunu 17 ocak
bu 12 gün resmen ilaç gibi gelir haa.. zaten özlem üst seviyede
aynen canım esımle konusuyoruz da ıyıce sabrım tukendı dedım sorma herkes oyle dedı askerler bır bır ızın almaya basladı dedı..bızımkıde zor duruyor ızın almamak ıcın
bende bir ara baya zorlandım telde dayanamadım ağladım.. nişanlım izin kullanayım dedi.. sonradan şafağa gün eklenecek diye istemedim
aynen canım en kısa surede gelmesı ıcın bende ıstemıyorum ızın..esıme dedım ızın alma sakın konusunca onun aklına da yattı
günaydın kızlar355. dönemlerde okudum bir arkadaşın erkek arkadaşına komutanı demişki ocakta askerlik 12 gün kısalabilir.. kısalır mı ki :44:
canım inşallah öyle olur ya bana nişanlım birşey demedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?