352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım malesef öyle oluyor ama ben düğün sevmiyorum bana kalsa nikah yaparım

kızlar siz de yapıverin düğün... Biz de ilk başta düğün düşünmüyorduk, ailelerimiz çok istiyordu şimdi de iyi ki yapmışız diyoruz önemli olan sizin mutluluğunuz, ayrıntılara çok fazla takılmayın.. Hayırlısıyla, güzel şeyler olmasını dileyin

ne güzel olmuş cnm, güle güle kullanın

ayy cnm ya senin kendine 2 kere iyi bakman gerekir, hem eşin için hem de bebişin için .. Azıcık sık dişini Ocak'a şurada ne kaldı, hem zaten görüştünüz eşinle de ne mutlu sana :) Her şey güzel olacak diye düşün, güzel şeyler yaşa

haklısın aslında canım.bakalım bizim daha konuşulmadı hayırlısı olur inşallah

ne güzel olmuş cnm, güle güle kullanın

çok sağol canım

haklısın aslında canım.bakalım bizim daha konuşulmadı hayırlısı olur inşallah

çok sağol canım

terazicim konuyla alakası yok ama 2 tane alıntıyı tek bir pencerede nasıl yapıyorsun? Ben bilmiyorum da şimdi baktım çok çirkin bir görüntü oluşuyor hepinize ayrı ayrı cevap vermişim, sayfayı doldurmuşum

canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret varya orayı tıkla birkaç mesajda yap sonra alıntı ile cevapla dediğinde oluyor

canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret varya orayı tıkla birkaç mesajda yap sonra alıntı ile cevapla dediğinde oluyor

evet terazicim, sanırım başardım çok çoook teşekkür ederim

evet canım çok iyi oldu Allah razı olsun.ev kurmak çok zor bakalım daha çok alacağımız şey var.Allah yardımcımız olsun hepimizin

bu evlilik olayını da fazla dertetmeyin, azııcık eşyanız bile olsa o evde çok mutlu olacaksınız... Varsın bazı şeyleriniz eksik olsun.. Bizim hala o kadar çok eksiğimiz var ki.. yeter ki huzurlu olun yeteeer morfistancığım seni ekleyemedim ama okursan teraziyle ikiniz için yazdım, her şey gönlünüzce olsun

Kizlar merhaba hepinize, bizim kizlarada sordumda siz bizden daha tecrubelisiniz :)) bizim acemi askerlere bi supriz yapalim dedim ne bileyim hos gorunumlu kalpli kalpli kurabiye mesela yada yakin mesafede olanlar dolma falan gondersekmi acaba? Kargo askeriyeye gitmiyo sanirim ptt yiyecek alirmi ki? Aranizda varmi bu sekilde yiyecek gonderen?

Ben hiç kargoyla bir şey göndermediğim için bilmiyorum malesef.. :44:

Canım benim yaa ağlattınbani.... kıyamam bebeğine ne kadar görmese de baba işte bambaşka oluyor bebiş bile olsa...inşallah son ayrılıkları olur her birimizin yavrusunun..yalnız senin fıstık anladığım kadarıyla baba düşkünü olacak şimdi böyleye ilerde peşini bırakmaz o)

canımmm ne güzel hasret gideriyorsunuz... bebişin içinde çooook iyi olmuştur..
Bebişim için de benim içinde çok iyi oldu canım Az kaldı ama hepimizin şükür yan yana olacaksınız sizde hemde kendi yuvanızda
anladım tatlımm.. 8 gün sonra burda 1. güncük olsada sevınıyorum :)
bir saat bile ilaç gibi geliyor canım :)

aslında iyi yiyorum da kendim de hareketliyim kızımda daha yürümeden enerji harcatıyor bana İnsanın kafa rahat olmayınca olmuyor galiba. Çok güzel olacak hemde. iki ay sonra kocalarımızla yuvamızda olacaz

Öyle canım kalpleriyle hissediyorlar. Hemde nasıl taa karnımdayken en sert tekmesini babası hissetsin diye attı 5. ayımda Siz ne yaptınız? Aradı mı babası kuzunun?

Bugün aradı ama kısa tutmak zorunda kaldık cNım hasta olmuş biraz üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…