evet canım çok iyi oldu Allah razı olsun.ev kurmak çok zor bakalım daha çok alacağımız şey var.Allah yardımcımız olsun hepimizin
aminn canım.. bazen oturup hesap yapıyorum düğün kaça mal olacak diye gözlerim böyle oluyor
Kızlaarr bugün de bitiyor çok şüküürr
ay canım sorma ya bende aynı şeyi düşünüyorum.bazen düğün yapmasakmı diyorum boşa masraf
ben bugünü hep cuma sanıyorum yaa..
eşim geldi canım giremiyorum çok. Nasılsın az kaldı senin de :)
aslında en iyisi nikah yapıp işin içinden çıkmak ama o da olmuyor.. aileler istemiyor.. mecburen bir sürü masrafın altına giriyorsun işte
evet canım malesef öyle oluyor ama ben düğün sevmiyorum bana kalsa nikah yaparım
kızlar nişanlımın dedesi bulaşık makinası ve buzdolabı aldı düğün hediyesi olarak çok mutlu oldum ya düşünmesi bile güzel bir dede olarak.nişanlım askere gitmeden alaaktık biz ama bir türlü fırsat olmadı maddi olarak.o yüzden çok iyi oldu şimdi gelince bir çamaşır makinası almamız yeterli.sizlede paylaşmak istedim
burcucum kusura bakma dün bi girdim ama kızım huysuzluk yapınca çıktım görmemişimBende 12 muhabbetine hiç umutlanmadım. Morfistanın yazdığını görünce Ocakta olursa cidden ilaç gibi gelir
Benimde her türlü bakıma ihtiyacım var dün tartıldım resmen 45,5 kiloyum yaa
kızlar siz de yapıverin düğün... Biz de ilk başta düğün düşünmüyorduk, ailelerimiz çok istiyordu şimdi de iyi ki yapmışız diyoruzönemli olan sizin mutluluğunuz, ayrıntılara çok fazla takılmayın.. Hayırlısıyla, güzel şeyler olmasını dileyin
ne güzel olmuş cnm, güle güle kullanın
haklısın aslında canım.bakalım bizim daha konuşulmadı hayırlısı olur inşallah
çok sağol canım
terazicim konuyla alakası yok ama 2 tane alıntıyı tek bir pencerede nasıl yapıyorsun? Ben bilmiyorum da şimdi baktım çok çirkin bir görüntü oluşuyor hepinize ayrı ayrı cevap vermişim, sayfayı doldurmuşum
canım alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret varya orayı tıkla birkaç mesajda yap sonra alıntı ile cevapla dediğinde oluyor
evet canım çok iyi oldu Allah razı olsun.ev kurmak çok zor bakalım daha çok alacağımız şey var.Allah yardımcımız olsun hepimizin
Kizlar merhaba hepinize, bizim kizlarada sordumda siz bizden daha tecrubelisiniz :)) bizim acemi askerlere bi supriz yapalim dedim ne bileyim hos gorunumlu kalpli kalpli kurabiye mesela yada yakin mesafede olanlar dolma falan gondersekmi acaba? Kargo askeriyeye gitmiyo sanirim ptt yiyecek alirmi ki? Aranizda varmi bu sekilde yiyecek gonderen?
küçük delikanlının doğum günü kutlu olsun canım. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hep babası ve annesiyle olsun inşallah. Teşekkür ederim canım korktuğum gibi olmadı babasını havaalnından almaya gitiğimizde uyuyordu. Uyanınca babasının kucağındaydı gülümsedi hemen babasına :) Dünde çok huysuzdu galiba diş çıkarıyor uyumadı ağladı babası kucağına alınca başını omzuna koyup uyuduRabbim yavrularımızı bir daha babalarından ayırmasın....
Bebişim için de benim içinde çok iyi oldu canımcanımmm ne güzel hasret gideriyorsunuz... bebişin içinde çooook iyi olmuştur..
bir saat bile ilaç gibi geliyor canım :)anladım tatlımm.. 8 gün sonra burda 1. güncük olsada sevınıyorum :)
aslında iyi yiyorum da kendim de hareketliyim kızımda daha yürümeden enerji harcatıyor banaayy cnm ya senin kendine 2 kere iyi bakman gerekir, hem eşin için hem de bebişin için .. Azıcık sık dişini Ocak'a şurada ne kaldı, hem zaten görüştünüz eşinle de ne mutlu sana :) Her şey güzel olacak diye düşün, güzel şeyler yaşa
Öyle canım kalpleriyle hissediyorlar. Hemde nasıl taa karnımdayken en sert tekmesini babası hissetsin diye attı 5. ayımdaCanım benim yaa ağlattınbani.... kıyamam bebeğine ne kadar görmese de baba işte bambaşka oluyor bebiş bile olsa...inşallah son ayrılıkları olur her birimizin yavrusunun..yalnız senin fıstık anladığım kadarıyla baba düşkünü olacak şimdi böyleye ilerde peşini bırakmaz o)
Bebişim için de benim içinde çok iyi oldu canımAz kaldı ama hepimizin şükür yan yana olacaksınız sizde hemde kendi yuvanızda
bir saat bile ilaç gibi geliyor canım :)
aslında iyi yiyorum da kendim de hareketliyim kızımda daha yürümeden enerji harcatıyor banaİnsanın kafa rahat olmayınca olmuyor galiba. Çok güzel olacak hemde. iki ay sonra kocalarımızla yuvamızda olacaz
Öyle canım kalpleriyle hissediyorlar. Hemde nasıl taa karnımdayken en sert tekmesini babası hissetsin diye attı 5. ayımdaSiz ne yaptınız? Aradı mı babası kuzunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?