yaa keşke kısalsa morfistan keşke... Ben artık gerçi Ocak ay'ına şafak sayıyorum, ocaktan sonra bir şekilde geçer nasıl olsa di mi?
her ayın 20 sinde hep bu hisse kapılıyorum bende.. Umarım Ocak'ın 20 sinde de böyle olmayız
Herkese merhaba kizlar napiyosunuzz sizin safaklara baktikca icim aciliyor biz daha 150 lerdeyiz( siz ne guzel plakalara inmissiniz bile masallah biz 355. Donem yarenleri bugun topluca kotuyduk hepimizde bi tuhaflik vardi 15 gun oldu hepimizin askeri gideli sanirim dayanma gucumuz bitiyor size bakiim dedim sizde ne var ne yok
çok şükür bir çizik daha attık
70 'e çizik atmak gıbısı varmııdır acaaba hehe benm mehtaba bende cızık atayım 8 oldu
canım 150 ler size neyi ifade ediyorsa emin ol 70 lerde bize aynı şeyi ifade ediyor.. hiiiç az kalmış hissini yaşayamıyoruz
150 dıynce ıcım sıkılıoo ama 70 desem avtrm kendmı dıe dusunyrm haklıda oblrsnbgn cddn hepmzde var bı sulu gozluluk
merhaba hanımlar nasılsınız
merhaba canımçok şükür ben iyiyim. sen nasılsın??
bende ıyı olmaya calısıyorum canım
12 de kalktım sarhoş gibiyimm
ayy bende uyumak ıstıyorum yapazar gunu bıle uyuyamıyorum kızım 7.30 da kalkıyor :26:
kızın çok erkenciymiş yahuu.. ayy canım çok uyumakta iyi değil. başım ağrıyor şimdi
oyle canım cok uyuyunca bas agrısı yapıyor :26: ayy sorma cok erkencı yaa uyuyan cocuklara hayranım umarım ılerde senın bebıs uyur
ben uykuya çoook düşkünüm nişanlım askere gitmeden önce daha çok uyuyordum şimdi eskisi gibi uykum olmuyornişanlım geldikten sonra uykum da düzene girer genelde bebişler uyumuyor yahuu bu bebiş işini ben iyice düşünmeliyim
onlar bı gelsın hayatımız duzene gırecek canımyok canım ya uyuyan bebısler de var benım eltımın cocuklarının masallahı var annelerını uyurken gorsunler onlarda gerı uyumaya devam edıyor bızımkıde uyansın hemen anne kalk anne kalk
kimi bebişler uyku düşmanı benim yeğenlerimde öyle.. yengemin o halini görünce ben çocuk konusunu 2 kere düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?