352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yaa keşke kısalsa morfistan keşke... Ben artık gerçi Ocak ay'ına şafak sayıyorum, ocaktan sonra bir şekilde geçer nasıl olsa di mi?

her ayın 20 sinde hep bu hisse kapılıyorum bende.. Umarım Ocak'ın 20 sinde de böyle olmayız

evet canım zaten ocağa bi girebilsek gerisi kolay.. tabi o zamanda zaman geçmeyecek gibi gelecek ama en azından bir kaç gün sonra yanımızdalar diyip rahatlayacağız.. ayyy Allahım düşününce bile heyecan yaptımm :18:

aa canım sizler daha yeni gönderdiniz hele durun bakalım.. zamanla alışacaksınız.. nişanlılarınız alışacak o zaman her şey daha kolay olacak.. tabi ki özlem her geçen gün katlanacak ama sizler geleceği düşünerek kendinizi rahatlatmaya bakın

150 dıynce ıcım sıkılıoo ama 70 desem avtrm kendmı dıe dusunyrm haklıda oblrsn bgn cddn hepmzde var bı sulu gozluluk

var evet yaa.. ben kasıma girdiğimizden beri böyleyim.. birde şu 20 den sonrası geçmiyor ya deli ediyor resmen

oyle canım cok uyuyunca bas agrısı yapıyor :26: ayy sorma cok erkencı yaa uyuyan cocuklara hayranım umarım ılerde senın bebıs uyur

ben uykuya çoook düşkünüm nişanlım askere gitmeden önce daha çok uyuyordum şimdi eskisi gibi uykum olmuyor nişanlım geldikten sonra uykum da düzene girer genelde bebişler uyumuyor yahuu bu bebiş işini ben iyice düşünmeliyim

onlar bı gelsın hayatımız duzene gırecek canım yok canım ya uyuyan bebısler de var benım eltımın cocuklarının masallahı var annelerını uyurken gorsunler onlarda gerı uyumaya devam edıyor bızımkıde uyansın hemen anne kalk anne kalk

kimi bebişler uyku düşmanı benim yeğenlerimde öyle.. yengemin o halini görünce ben çocuk konusunu 2 kere düşünüyorum

gullırana neden yazmıyorsun canım

esın ızne gelmıs canım nasıl gecıyor dıye sormayayım mukemmeldır tabı bebısle babasının arası nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…