yok sen dusunme canım cocuk ıyıdır evın nesesıdır.. anne kalk derken bır opmesı yetıyor mesela
doğru canım annelik bambaşka bir duygudur.. çocuğunun yaptığı hiç bir şey anneyi rahatsız etmiyordur.. ben sabırsızım yaa o yüzden çocuk olunca zorlanır mıyım diye düşünmüyor değilim..
gullırananeden yazmıyorsun canım
esın ızne gelmıs canım nasıl gecıyor dıye sormayayım mukemmeldır tabıbebısle babasının arası nasıl
ben biraz önce buralardaydım o zaman da kimsecikler yoktu, ben de cilt bakımı için topiclere girdim orada kayboldum resmenTam dedim çıkmadan bizim foruma bakayım seni gördüm 12 gün muhabbetini ben artık düşünmemeye çalışıyorum canım kendimi alıştırdım ama düşse süper olur cidden morfistan da yazmış gerçi ama umutlanmak istemiyorum
küçük delikanlının doğum günü kutlu olsun canım. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hep babası ve annesiyle olsun inşallah. Teşekkür ederim canım korktuğum gibi olmadı babasını havaalnından almaya gitiğimizde uyuyordu. Uyanınca babasının kucağındaydı gülümsedi hemen babasına :) Dünde çok huysuzdu galiba diş çıkarıyor uyumadı ağladı babası kucağına alınca başını omzuna koyup uyuduIyı geceler kızlar nasılsınız?ben yorgunum,sabırsızım,hüzünlüyüm....bugun oğlumun doğum günü babamız yok yanımızda bütün gün dua ettim bu ilk ve tek olsun Rabbim diyebabamızda kötü oldu sanki caktırmamaya çalışıyor ama aramadı mesela bugün normalde pasayla konuşmak için atardı muhakkak güllirana canım benim senin adına çok mutlu oluyorum nasıl bebişin babasıyla nasıllar yabancıladı mı?? Ay bol bol hasret giderin biz babamızın yanından geleli 3 gün oldu ama özledik...... (((
sayfayı açtım okuyamadan benim kuzu izin vermedi. Daha şimdiden böyle bu kız büyüyünce ne yapacam bilmiyorum sürekli oyun istiyorGerçekten çok güzel canım şimdi dışarıda işi vardı bir iki saate dönerim dedi nasıl geçecek diyorum iki saat Bizim kız karnımdan beri baba düşkünü zaten yüzüne bakınca bile kahkahalar atıyor :)
Sen nasılsın? İzin kullanmayacaksınız galiba. Bu arada senin kızın ne kadarlıktı hatırlayamadım.
Merhaba hanımlar nasılsınız? Kızımla babası oyun oynuyorbende size kaçtım ama kimsecikler yok Çok mu meşgulüz ne çok aktif değiliz bence de. 12 gün olayı olsa hele ocakta son demlerde bir anda düşse çok çok güzel olur Ama az kaldı şükür
Terazi yarın nişanlının durumu belli oluyormuş sanırım. Umarım sorun çıkmaz canım ameliyatsız halledilir.
Doğru hatırlıyormuşum :) Kızlar genelde öyle oluyorvallahı buyuncede ıster canım oyunbenım kız 26 aylık oldu aynen bızımkıde bır baba asıgı ayy ne guzel canım bol bol hasret gıderın yok bız ızın kullanmayacagız bakalım sımdılık boyle dusunuyoruz
eşim dışarı çıktı canım o yüzden yoksa izin vermez zatı alilerisağol canım inşallah gerek kalmaz.ay ne güzel eşinlesin her saniyenin tadını çıkar canım ne işin var buralarda
Doğru hatırlıyormuşum :) Kızlar genelde öyle oluyorBizde öyle düşünüyorduk güya ama şimdi iyi ki gelmiş dedik.
eşim dışarı çıktı canım o yüzden yoksa izin vermez zatı alileriBelli olmadı mı hala
ben bugünü hep cuma sanıyorum yaa..yarın tomografi sonucu çıkacak canım.
eşim geldi canım giremiyorum çok. Nasılsın az kaldı senin de :)
GulliRana neredesn cnm seeen bakıyorum arada göremedim sni :26:
kızlar nişanlımın dedesi bulaşık makinası ve buzdolabı aldı düğün hediyesi olarak çok mutlu oldum ya düşünmesi bile güzel bir dede olarak.nişanlım askere gitmeden alaaktık biz ama bir türlü fırsat olmadı maddi olarak.o yüzden çok iyi oldu şimdi gelince bir çamaşır makinası almamız yeterli.sizlede paylaşmak istedim
kızlar nişanlımın dedesi bulaşık makinası ve buzdolabı aldı düğün hediyesi olarak çok mutlu oldum ya düşünmesi bile güzel bir dede olarak.nişanlım askere gitmeden alaaktık biz ama bir türlü fırsat olmadı maddi olarak.o yüzden çok iyi oldu şimdi gelince bir çamaşır makinası almamız yeterli.sizlede paylaşmak istedim
kızlar meraba bayadır yoktum nasılsınız bakalım
Doğru hatırlıyormuşum :) Kızlar genelde öyle oluyorBizde öyle düşünüyorduk güya ama şimdi iyi ki gelmiş dedik.
eşim dışarı çıktı canım o yüzden yoksa izin vermez zatı alileriBelli olmadı mı hala
cok guzel canım ya adınıza sevındım gullırana nın dedıgı gıbı ıyı dedeymıs Allah razı olsun
Çok sevindim canım sizin adınıza. Dededen de Allah razı olsun iyi dedeymiş :)
kızlar meraba bayadır yoktum nasılsınız bakalım
canım sizin çok iyi oldu.. valla düğün hazırlığında birisi bir iğne dahi alsa büyük bir yardımı dokunmuş oluyor.. hakikaten ev kurmak çok zor.. dede büyük bir sevap kazanmış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?