352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yok sen dusunme canım cocuk ıyıdır evın nesesıdır.. anne kalk derken bır opmesı yetıyor mesela

doğru canım annelik bambaşka bir duygudur.. çocuğunun yaptığı hiç bir şey anneyi rahatsız etmiyordur.. ben sabırsızım yaa o yüzden çocuk olunca zorlanır mıyım diye düşünmüyor değilim..

bence hıc zorlanmazsın canım annelık bambaska bır duygu bır gulsun sana bır bakmıssın en sabırlı ınsan olmussun anlatılacak bır duygu degıl rabbım tum ısteyenlere versın ıns

gullırana neden yazmıyorsun canım

esın ızne gelmıs canım nasıl gecıyor dıye sormayayım mukemmeldır tabı bebısle babasının arası nasıl

sayfayı açtım okuyamadan benim kuzu izin vermedi. Daha şimdiden böyle bu kız büyüyünce ne yapacam bilmiyorum sürekli oyun istiyor Gerçekten çok güzel canım şimdi dışarıda işi vardı bir iki saate dönerim dedi nasıl geçecek diyorum iki saat Bizim kız karnımdan beri baba düşkünü zaten yüzüne bakınca bile kahkahalar atıyor :)
Sen nasılsın? İzin kullanmayacaksınız galiba. Bu arada senin kızın ne kadarlıktı hatırlayamadım.

burcucum kusura bakma dün bi girdim ama kızım huysuzluk yapınca çıktım görmemişim Bende 12 muhabbetine hiç umutlanmadım. Morfistanın yazdığını görünce Ocakta olursa cidden ilaç gibi gelir
Benimde her türlü bakıma ihtiyacım var dün tartıldım resmen 45,5 kiloyum yaa

küçük delikanlının doğum günü kutlu olsun canım. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hep babası ve annesiyle olsun inşallah. Teşekkür ederim canım korktuğum gibi olmadı babasını havaalnından almaya gitiğimizde uyuyordu. Uyanınca babasının kucağındaydı gülümsedi hemen babasına :) Dünde çok huysuzdu galiba diş çıkarıyor uyumadı ağladı babası kucağına alınca başını omzuna koyup uyudu Rabbim yavrularımızı bir daha babalarından ayırmasın....

vallahı buyuncede ıster canım oyun benım kız 26 aylık oldu aynen bızımkıde bır baba asıgı ayy ne guzel canım bol bol hasret gıderın yok bız ızın kullanmayacagız bakalım sımdılık boyle dusunuyoruz

sağol canım inşallah gerek kalmaz.ay ne güzel eşinlesin her saniyenin tadını çıkar canım ne işin var buralarda

Doğru hatırlıyormuşum :) Kızlar genelde öyle oluyor Bizde öyle düşünüyorduk güya ama şimdi iyi ki gelmiş dedik.

sağol canım inşallah gerek kalmaz.ay ne güzel eşinlesin her saniyenin tadını çıkar canım ne işin var buralarda
eşim dışarı çıktı canım o yüzden yoksa izin vermez zatı alileri Belli olmadı mı hala

kızlar nişanlımın dedesi bulaşık makinası ve buzdolabı aldı düğün hediyesi olarak çok mutlu oldum ya düşünmesi bile güzel bir dede olarak.nişanlım askere gitmeden alaaktık biz ama bir türlü fırsat olmadı maddi olarak.o yüzden çok iyi oldu şimdi gelince bir çamaşır makinası almamız yeterli.sizlede paylaşmak istedim

Çok sevindim canım sizin adınıza. Dededen de Allah razı olsun iyi dedeymiş :)

cok guzel canım ya adınıza sevındım gullırana nın dedıgı gıbı ıyı dedeymıs Allah razı olsun

canım sizin çok iyi oldu.. valla düğün hazırlığında birisi bir iğne dahi alsa büyük bir yardımı dokunmuş oluyor.. hakikaten ev kurmak çok zor.. dede büyük bir sevap kazanmış oldu.

canımmm ne güzel hasret gideriyorsunuz... bebişin içinde çooook iyi olmuştur..

cok guzel canım ya adınıza sevındım gullırana nın dedıgı gıbı ıyı dedeymıs Allah razı olsun

Çok sevindim canım sizin adınıza. Dededen de Allah razı olsun iyi dedeymiş :)

evet benimde düşünmesi çok hoşuma gitti.nişanlım dedesine çok düşkündür dedesi de ona.:26:

kızlar meraba bayadır yoktum nasılsınız bakalım

canım amaliyatın nasıl geçti nasıl oldun

canım sizin çok iyi oldu.. valla düğün hazırlığında birisi bir iğne dahi alsa büyük bir yardımı dokunmuş oluyor.. hakikaten ev kurmak çok zor.. dede büyük bir sevap kazanmış oldu.

evet canım çok iyi oldu Allah razı olsun.ev kurmak çok zor bakalım daha çok alacağımız şey var.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…