352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım benim evet yiyecek olarak annemden özel sipariş istedii içli köfte onu götürücem hediye tarzı şeyler düşündüm ama aklıma bişey gelmedi açıkcasııı heyecandan mıdır nedir :26:

kızlar bu arada yemin töreni kaç saat sürüyor? foto video çekilmesine laf ediyolar mı? girişte arama falan oluyor mu?

kızlar bu arada yemin töreni kaç saat sürüyor? foto video çekilmesine laf ediyolar mı? girişte arama falan oluyor mu?

canım 45 dk falan surmustu sanırım esımın yemın torenı gırıste arama oluyor bayan memurlar cantana falan bakıyorlar okadar fotografı ve vıdeoyu yemın torenı dahılınde ızın verıyorlar sonrası cekım yasakmıs canım esımle cekınelım demıstık ama yasak dedıler bıze

aaa nasıl yani? yemin töreninde çekerim sonrasında nişanlımla çekilirim hatıra kalsın diye ama izin vermiyolar mı :26:

Canım eşini yollamışsın Allah kavuştursun...az kaldı şurada 60 gün sonra kavuşuyoruz eşlerimize inşallah....)
Sağol canım. Çok şükür gerçekten az kaldı. Aralık oldu neredeyse
selam kızlarr uzun dönem asker yareniyim bende 92/4 amaa sizlerede merhaba demek istedimnasılsınız????
merhaba asi_genc uzun dönemi okuyunca hemen şafağa kaydı gözüm ama şükür bitirmişsiniz. Kalan günler için Allah yardımcınız olsun

aaa nasıl yani? yemin töreninde çekerim sonrasında nişanlımla çekilirim hatıra kalsın diye ama izin vermiyolar mı :26:

zaten yemın torenı bıtınce hemen ustlerını degıstırmeye gıdıyorlar esımde oyle olmustu en azından oyuzden kıyafetlerıyle cekınememıstık sonrasında da bulusulucak alana gelıyorlar valızlerıyle beraber ayy o gun aklıma geldı nasıl sarılmıstım boynuna askerıyenın ıcındede cekınmek yasakmıs oyuzden cekınememıstık :26:

ya off bende kıyafetleriyle çekiliriz ne güzel hatıra kalır diye düşünmüştümm yalnız benim nişanlımın usta birliğide aynı yer yani kura çekildiğinde usta birliği belli olacak ama 14 Aralıkta gideceklermiş usta birliğinin yerine o tarihe kadar acemiliğini yaptığı yerde kalıcak o yüzden yinede eşyalarını alması gerekir mi:26:

hımm onu bılmıyorum canım usta bırlıgı aynı yerse almazlar herhalde esyalarını benım esım denızcı oyuzden bızde oyle olmus olabılır sızınkı farklı ıns resım cekınırsınız bende cok ıstemıstım ama olmadı

Aynen ya çok sıkıldım canım hiçbirşey yapmak istemiyor

aynen öyle kahvaltı yapıyorum.. geçiyorum tv karşısına akşama kadar hatta yatana kadar öylee

aynen aynen. sıkıntıdan Çalıkuşunun eski versiyonunu 10 milyonuncu kez seyrediyorum

ben izleyecek bir şey de bulamıyorum ki.. annemle izlediğimiz şeyler apayrı tv kavgası yapıyoruz.. sen izledn ben izlemedim.. kumanda hep sende ben hiç izleyemiyorum falan filan

Slm kizlar cok Ani oldu dun esim aradi ankarada isi varmisti hastaneye asker goturmus bizi cagirdi sabah geldik ordan onunla Kirikkaleye geldik birazdan gidicek sabah gidip imzalayip cikis alicam oglusm havalar da valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…