selam kızlarr uzun dönem asker yareniyim bende 92/4 amaa sizlerede merhaba demek istedimnasılsınız????
canım geçmişe yolculuk yaptım şimdi:)nişanlımın yemin törenine gitmiştim bende.benim tam belli değildi gideceğim son anda belli olduğu için ve yemin töreni gittiğinden 10 gün sonra olduğu için birşey yapamadım vallahi.ama yiyecek birşeyler yapabilirsin börek kek vs çünkü özlüyorlar öyle şeyleri
kızlar bu arada yemin töreni kaç saat sürüyor? foto video çekilmesine laf ediyolar mı? girişte arama falan oluyor mu?
canım 45 dk falan surmustu sanırım esımın yemın torenı gırıste arama oluyor bayan memurlar cantana falan bakıyorlar okadar fotografı ve vıdeoyu yemın torenı dahılınde ızın verıyorlar sonrası cekım yasakmıs canım esımle cekınelım demıstık ama yasak dedıler bıze
Sağol canım. Çok şükür gerçekten az kaldı. Aralık oldu neredeyseCanım eşini yollamışsın Allah kavuştursun...az kaldı şurada 60 gün sonra kavuşuyoruz eşlerimize inşallah....)
merhaba asi_genc uzun dönemi okuyunca hemen şafağa kaydı gözüm ama şükür bitirmişsiniz. Kalan günler için Allah yardımcınız olsunselam kızlarr uzun dönem asker yareniyim bende 92/4 amaa sizlerede merhaba demek istedimnasılsınız????
aaa nasıl yani? yemin töreninde çekerim sonrasında nişanlımla çekilirim hatıra kalsın diye ama izin vermiyolar mı :26:
zaten yemın torenı bıtınce hemen ustlerını degıstırmeye gıdıyorlar esımde oyle olmustu en azından oyuzden kıyafetlerıyle cekınememıstıksonrasında da bulusulucak alana gelıyorlar valızlerıyle beraber ayy o gun aklıma geldı nasıl sarılmıstım boynuna askerıyenın ıcındede cekınmek yasakmıs oyuzden cekınememıstık :26:
ya off bende kıyafetleriyle çekiliriz ne güzel hatıra kalır diye düşünmüştümmyalnız benim nişanlımın usta birliğide aynı yer yani kura çekildiğinde usta birliği belli olacak ama 14 Aralıkta gideceklermiş usta birliğinin yerine o tarihe kadar acemiliğini yaptığı yerde kalıcak o yüzden yinede eşyalarını alması gerekir mi:26:
Sıkıcı bir gün daha
aynen aynen. sıkıntıdan Çalıkuşunun eski versiyonunu 10 milyonuncu kez seyrediyorumSıkıcı bir gün daha
Aynen ya çok sıkıldım canım hiçbirşey yapmak istemiyor
aynen aynen. sıkıntıdan Çalıkuşunun eski versiyonunu 10 milyonuncu kez seyrediyorum
Kızlar selaammBir gün daha bitiyoorr
selam canımevet çok şükür sıkıcı bir günü daha geride bırakıyoruz
Evet canımm bu hafta da bitiyoorr geriye 8 haftamız kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?