352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım Allah kavuştursun.. evet dediğin gibi şükür ki az kaldı..
sağol canım. çok çok şükür... Nasılsın görüşemedik uzun zamandır?

canım Allah kavustursun ıyı olmaya calısıyorum canım gunler gectıkce hem umıtlenıyorum hem de daha cook var dıyorum
sağol canım. evet bi bakıyorum 60 gün neki çabucak geçer diyorum. bazende koskoca iki ay geliyor
Canim benim Allah kavustursun az kaldi ins
teşekkür ederim canım. Küçük delikanlı rahatsızdı galiba nasıl oldu?

iyi diyelim iyi olalım canım.. kuzenim geldi 2 aylık bebişi var onunla zaman geçiriyorum.. valla bebeklerle zaman çok iyi geçiyor.. senin bebişi de yolla

kızlar bugun de bıtmek uzere benım ıcın 2 saat sonra safak atar aksam annemlerın mısafırı var orda olacagım zaman cabucak gecer artık 1 saatın bıle hesabını yapar oldum

Sagol CNm babasina gidicez ya oksuruyor valla yarin yada cuma Kirikkaleye gidicez bakalim ins artmaz ailemde bakamaz biraksam yikmis ortaligi ben yokken bugun annemi istiyorum diye baba olmayinca anneci oldu 😀😀 senin prenses nasil?

kızlar bugun de bıtmek uzere benım ıcın 2 saat sonra safak atar aksam annemlerın mısafırı var orda olacagım zaman cabucak gecer artık 1 saatın bıle hesabını yapar oldum
Ohhh ben safagimizi unuttum ayin 26si saniyordum 27siymis meger
😀😀😀😀

iyi diyelim iyi olalım canım.. kuzenim geldi 2 aylık bebişi var onunla zaman geçiriyorum.. valla bebeklerle zaman çok iyi geçiyor.. senin bebişi de yolla
iyi uğraş olmuş sana desene zaman iyi geçer benim kız seni yorar canım şuan bunu yazarken bile beni tekmeliyor. Oyun istiyor hep yaa bir kardeş mi yapsam hemen

Sagol CNm babasina gidicez ya oksuruyor valla yarin yada cuma Kirikkaleye gidicez bakalim ins artmaz ailemde bakamaz biraksam yikmis ortaligi ben yokken bugun annemi istiyorum diye baba olmayinca anneci oldu 😀😀 senin prenses nasil?
Tüm ilgisi senin üzerinde tabi şimdi. Kıyamam, umarım tamamen atlatır canım ameliyat olacaktı galiba. Bizimkide iyi canım şükür biraz fazla hareketli sadece büyüdükçe ilgi istiyor:18:

kasım ayı kasım kasım kasıyor haaa

3 güncük kaldı cnm, sadece 3 gün Aralık geldi say

Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığına Şükür ki az kaldı.

Merhaba cnm, Allah kavuştursun :)

aynı durumdayız cnm, ben de 1 saatin bile hesabını yapıyorum artık

Ohhh ben safagimizi unuttum ayin 26si saniyordum 27siymis meger
😀😀😀😀

Bi kere bana da olmuştu insan ne mutlu oluyor di mi

kızlar hepinize iyi akşamlarr 353. dönem olarak sizlere danışmak istedim, Cuma günü nişanlımın yemin töreni var gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa.. yemin törenine giderken özel bişeyler yaptınız mı? bi hediyedir ne bileyim maneviyat değeri olan bişey? ben bi günlük tutuyorum ama gelince vermek istedm aklıma başka bişeyde gelmiyor :26:

canım geçmişe yolculuk yaptım şimdi:)nişanlımın yemin törenine gitmiştim bende.benim tam belli değildi gideceğim son anda belli olduğu için ve yemin töreni gittiğinden 10 gün sonra olduğu için birşey yapamadım vallahi.ama yiyecek birşeyler yapabilirsin börek kek vs çünkü özlüyorlar öyle şeyleri

Kızlar gündüzleri iş yerindeki eğitimden dolayı giremiyorum , şimdi sohbet edelim biraz diye geldim ama kimseyi göremedim Şafaklar da attı Görüşmek üzere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…