CNm benim Rabbim gonlune gore versin stres etme bebek Icin stres cok engelliyor az kaldi insbende daha iyiyim canım biran önce geçsin zaman istiyorum eşim gelsin bebeğim olsun istiyorum :) çok mu isteğim var
Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığınaŞükür ki az kaldı.
sağol canım. çok çok şükür... Nasılsın görüşemedik uzun zamandır?canım Allah kavuştursun.. evet dediğin gibi şükür ki az kaldı..
sağol canım. evet bi bakıyorum 60 gün neki çabucak geçer diyorum. bazende koskoca iki ay geliyorcanım Allah kavustursun ıyı olmaya calısıyorum canım gunler gectıkce hem umıtlenıyorum hem de daha cook var dıyorum
teşekkür ederim canım. Küçük delikanlı rahatsızdı galiba nasıl oldu?Canim benim Allah kavustursun az kaldi ins
sağol canım. çok çok şükür... Nasılsın görüşemedik uzun zamandır?
sağol canım. evet bi bakıyorum 60 gün neki çabucak geçer diyorum. bazende koskoca iki ay geliyor
teşekkür ederim canım. Küçük delikanlı rahatsızdı galiba nasıl oldu?
kızlar bugun de bıtmek uzere benım ıcın 2 saat sonra safak ataraksam annemlerın mısafırı var orda olacagım zaman cabucak gecer artık 1 saatın bıle hesabını yapar oldum
sağol canım. çok çok şükür... Nasılsın görüşemedik uzun zamandır?
sağol canım. evet bi bakıyorum 60 gün neki çabucak geçer diyorum. bazende koskoca iki ay geliyor
teşekkür ederim canım. Küçük delikanlı rahatsızdı galiba nasıl oldu?
Ohhh ben safagimizi unuttum ayin 26si saniyordum 27siymis megerkızlar bugun de bıtmek uzere benım ıcın 2 saat sonra safak ataraksam annemlerın mısafırı var orda olacagım zaman cabucak gecer artık 1 saatın bıle hesabını yapar oldum
evet canım bugünde bitti sayılır.. akşam saatlerini seviyorum
Ohhh ben safagimizi unuttum ayin 26si saniyordum 27siymis meger
😀😀😀😀
canım ben 1 saatın hesabını yapıyorum sen 1 gun gerı gıtmıssın
iyi uğraş olmuş sana desene zaman iyi geçeriyi diyelim iyi olalım canım.. kuzenim geldi 2 aylık bebişi var onunla zaman geçiriyorum.. valla bebeklerle zaman çok iyi geçiyor.. senin bebişi de yolla
Tüm ilgisi senin üzerinde tabi şimdi. Kıyamam, umarım tamamen atlatır canım ameliyat olacaktı galiba. Bizimkide iyi canım şükür biraz fazla hareketli sadece büyüdükçe ilgi istiyor:18:Sagol CNm babasina gidicez ya oksuruyor valla yarin yada cuma Kirikkaleye gidicez bakalim ins artmaz ailemde bakamaz biraksam yikmis ortaligi ben yokken bugun annemi istiyorum diye baba olmayinca anneci oldu 😀😀 senin prenses nasil?
kasım ayı kasım kasım kasıyor haaa
Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığınaŞükür ki az kaldı.
kızlar bugun de bıtmek uzere benım ıcın 2 saat sonra safak ataraksam annemlerın mısafırı var orda olacagım zaman cabucak gecer artık 1 saatın bıle hesabını yapar oldum
Ohhh ben safagimizi unuttum ayin 26si saniyordum 27siymis meger
😀😀😀😀
Benimde bir şafak sayışım var. Bugünü sayma, yarına az kaldı zaten sayma, geleceği günü de sayma. Ohh mis
kızlar hepinize iyi akşamlarr 353. dönem olarak sizlere danışmak istedim, Cuma günü nişanlımın yemin töreni var gidiyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa.. yemin törenine giderken özel bişeyler yaptınız mı? bi hediyedir ne bileyim maneviyat değeri olan bişey? ben bi günlük tutuyorum ama gelince vermek istedm aklıma başka bişeyde gelmiyor :26:
Kızlar gündüzleri iş yerindeki eğitimden dolayı giremiyorum , şimdi sohbet edelim biraz diye geldim ama kimseyi göremedimŞafaklar da attı Görüşmek üzere ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?