ben izleyecek bir şey de bulamıyorum ki.. annemle izlediğimiz şeyler apayrı tv kavgası yapıyoruz.. sen izledn ben izlemedim.. kumanda hep sende ben hiç izleyemiyorum falan filan
çok sevindim canım senin adına. Çok güzel denk gelmişSlm kizlar cok Ani oldu dun esim aradi ankarada isi varmisti hastaneye asker goturmus bizi cagirdi sabah geldik ordan onunla Kirikkaleye geldik birazdan gidicek sabah gidip imzalayip cikis alicam oglusm havalar da valla
ah anneler ah
çok sevindim canım senin adına. Çok güzel denk gelmiş
ah anneler ah
çok sevindim canım senin adına. Çok güzel denk gelmiş
yine kimsecikler yok
CNm nasilsin esimi yolladik buradayim ben
evet yaa bizim topic çok sessizyine kimsecikler yok
Allah mutluluğunuzu daim etsinCok sagol cnmm evet ya komutanlardanda Allah razi olsun cok mutluyum
iyi diyelim iyi olalım canım.. sen nasılsın dicem eminim iyisindirsizin için çok güzel olmuştur
CumlemiIn CNm bir daha ayrilmayalim ins ama esimle de konustuk guzel bir zamanda gittiler kizlar askerlerimiz ve cok az kaldievet yaa bizim topic çok sessiz
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bu arada takvime baktım da çok az kalmış yaa
Kızlar çook heyecanlıyımmm yarınn sevgiliim geliyooo
Oh ohh trabzona kadar geldikiyi akşamlar kızlar, nasılsınız? şafak 61,Trabzon'a selam
Ben iyiyim canım sen nasılsın ? bir kaç gün sonra 50lerde olacağıziyi akşamlar kızlar, nasılsınız? şafak 61,Trabzon'a selam
Oh ohh trabzona kadar geldik
Ben iyiyim canım sen nasılsın ? bir kaç gün sonra 50lerde olacağız
Ocak geldi mi tamamdır. İlk yarı bilet heyecanı sonra eşya hazırlama falan Ocakta biter giderİnşallah canım, heyecanla Ocak ayını bekliyorum. 4 hafta sonra Ocak
Ocak geldi mi tamamdır. İlk yarı bilet heyecanı sonra eşya hazırlama falan Ocakta biter gider
hadi gözün aydın canım
CumlemiIn CNm bir daha ayrilmayalim ins ama esimle de konustuk guzel bir zamanda gittiler kizlar askerlerimiz ve cok az kaldi
Hadi gozun aydin cnmmm
canım benim evet yiyecek olarak annemden özel sipariş istedii içli köfte onu götürücemhediye tarzı şeyler düşündüm ama aklıma bişey gelmedi açıkcasııı heyecandan mıdır nedir :26:
Yok canım niye gülelim o birşey mi ben ne giyeceğimi düşünüyorumaynen cnm, ben şimdiden çok heyecanlıyım. İlk gün ne yemek yapsam diye bile düşünüyorum, gülmeyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?