iyiymiş vallahi nişanlım 20 günde bir çıkıyor.canım askerden öncede çok karışıyormuydu bu kadar
evet canım genelde öyle gezmeme tozmama hep laf ediyordu.. geç yattığımda kızıyordu.. canım bunlar bir yana arkadaşlarımın bana mesaj atmasına beni aramasına kızdığı günler bile oluyor.. benim nişanlım saçmalama konusun çığır açtı
toplamda nekadardır berabersiniz canım
evet canım genelde öyle gezmeme tozmama hep laf ediyordu.. geç yattığımda kızıyordu.. canım bunlar bir yana arkadaşlarımın bana mesaj atmasına beni aramasına kızdığı günler bile oluyor.. benim nişanlım saçmalama konusun çığır açtı
niye öyleki canım.bizim ilişkimizde tam tersi ben ona karışırım
canım nişanlım çok gezen birisi değil.. ben ayda yılda bir de evden çıksam o yine laf eder yani.. ona çok geziyormuşum gibi geliyor ama öyle bir şey yok .. artık ben ona kızacam nolur git gez dolaş dicem
15 ayı devirdik :) ben aslında nişanlanma işi askerlikten sonra olsun istiyordum ama erkeklerin klasik cümlesi vardır ya ''aklım sende kalsın istemiyorum'' dedi bende çok direnmedim aman 5 buçuk ay ne olacak dedim.. neler oluyormuş görmüş oldum
bizde de ben çok gezen taraf değildim ben karışıyordum şimdide ben çıkınca o bana diyor çok geziyorsun diye.yılbaşı partisi var şirketin gideceğim diyorum gitme diyor ama gideceğim öyle şimdiden herşeye tamam dersek işimiz zor
bizde 22 aydır beraberiz 1senedir nişanlıyız canım normalde nişanlım 2 önceki dönemde gidecekti ama hep erteledi bende yoksa nişanı erken yapmazdım askerden önce istedi oda 1 yıldır nişanlıyız evlenene kadar 2 yıla yaklaşacak yani
kızlar ayların bi suçu yok hatırlıyormusunuz kasım ayı kasım kasım kastı demiştik ama bak geçti :)
bence kasımın günahını aldık aralık bizden intikam alıyor
ben hep istiyordum ki en fazla 3-4 ay nişanlı kalayım ardından hemen düğünü yapalım ee askerliği araya sıkıştırınca 1 sene nişanlı kalmış olacağım.. biz 1 akşam canlı müziğe gidelim dedik binbir laf işittim.. yılbaşı kutlaması olsa aslaaa katılamamı istemez.. askerde olduğu için herşeye tamam diyorum burada olsaydı asla bu kadar sakin kalmazdım
biz aynı iş yerinde çalışıyorduk canım arkadaşlarımız da ortak neyseki o yüzden çok sorun olmuyor.
ne güzel canım ortamını biliyor sana karışmıyor.. ben işe girersem nişanlım neler yapar düşünmek bile istemiyorum
15 ayı devirdik :) ben aslında nişanlanma işi askerlikten sonra olsun istiyordum ama erkeklerin klasik cümlesi vardır ya ''aklım sende kalsın istemiyorum'' dedi bende çok direnmedim aman 5 buçuk ay ne olacak dedim.. neler oluyormuş görmüş oldum
maddi olarak gerek yoksa çalışmazsın canım boşver evlenince işle beraber yürütmekte kolay değil
daha çok yenisiniz huyunuza suyunuza alışırsınız evlenince böyle yapmaz
inşallah canım inşallah.. böyle oldukça tüm hevesim kaçıyor
canım biliyosun benim ne sıkıntılar yaşadığımı nişanlın sana zamanla tam güvenecek şimdide güveniyordur ama kıskanıyordur seni benimki gibi problemlerin yok şükret
çok şükür bunun haricinde bir sıkıntım yok ama yine de canım sıkılıyorinşallah askerden geldikten sonra her şey yoluna girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?