352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyiymiş vallahi nişanlım 20 günde bir çıkıyor.canım askerden öncede çok karışıyormuydu bu kadar

evet canım genelde öyle gezmeme tozmama hep laf ediyordu.. geç yattığımda kızıyordu.. canım bunlar bir yana arkadaşlarımın bana mesaj atmasına beni aramasına kızdığı günler bile oluyor.. benim nişanlım saçmalama konusun çığır açtı

toplamda nekadardır berabersiniz canım

15 ayı devirdik :) ben aslında nişanlanma işi askerlikten sonra olsun istiyordum ama erkeklerin klasik cümlesi vardır ya ''aklım sende kalsın istemiyorum'' dedi bende çok direnmedim aman 5 buçuk ay ne olacak dedim.. neler oluyormuş görmüş oldum

niye öyleki canım.bizim ilişkimizde tam tersi ben ona karışırım

niye öyleki canım.bizim ilişkimizde tam tersi ben ona karışırım

canım nişanlım çok gezen birisi değil.. ben ayda yılda bir de evden çıksam o yine laf eder yani.. ona çok geziyormuşum gibi geliyor ama öyle bir şey yok .. artık ben ona kızacam nolur git gez dolaş dicem

canım nişanlım çok gezen birisi değil.. ben ayda yılda bir de evden çıksam o yine laf eder yani.. ona çok geziyormuşum gibi geliyor ama öyle bir şey yok .. artık ben ona kızacam nolur git gez dolaş dicem

bizde de ben çok gezen taraf değildim ben karışıyordum şimdide ben çıkınca o bana diyor çok geziyorsun diye.yılbaşı partisi var şirketin gideceğim diyorum gitme diyor ama gideceğim öyle şimdiden herşeye tamam dersek işimiz zor

bizde 22 aydır beraberiz 1senedir nişanlıyız canım normalde nişanlım 2 önceki dönemde gidecekti ama hep erteledi bende yoksa nişanı erken yapmazdım askerden önce istedi oda 1 yıldır nişanlıyız evlenene kadar 2 yıla yaklaşacak yani

ben hep istiyordum ki en fazla 3-4 ay nişanlı kalayım ardından hemen düğünü yapalım ee askerliği araya sıkıştırınca 1 sene nişanlı kalmış olacağım.. biz 1 akşam canlı müziğe gidelim dedik binbir laf işittim.. yılbaşı kutlaması olsa aslaaa katılamamı istemez.. askerde olduğu için herşeye tamam diyorum burada olsaydı asla bu kadar sakin kalmazdım

kızlar ayların bi suçu yok hatırlıyormusunuz kasım ayı kasım kasım kastı demiştik ama bak geçti :)

katılıyorum, kesinlikle ayların bir suçu yok Ama az kaldı Ocak'a ne kaldı kızlar azıcık sabır

bence kasımın günahını aldık aralık bizden intikam alıyor

aynen öyle morfistancım, ama bu haftayı sayma sonunda ayın 20si geliyor, ay bitti say, gelsin Ocak, gelsin tezkere

biz aynı iş yerinde çalışıyorduk canım arkadaşlarımız da ortak neyseki o yüzden çok sorun olmuyor.

daha çok yenisiniz huyunuza suyunuza alışırsınız evlenince böyle yapmaz

canım biliyosun benim ne sıkıntılar yaşadığımı nişanlın sana zamanla tam güvenecek şimdide güveniyordur ama kıskanıyordur seni benimki gibi problemlerin yok şükret

çok şükür bunun haricinde bir sıkıntım yok ama yine de canım sıkılıyor inşallah askerden geldikten sonra her şey yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…