352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

arkadaşlar 45 günümüz kaldı artık ağlaşıp beklemektense diyet ve bakıma başlamanın zamanı geldi bence bir diyet grubu oluşturalım mı

aynen canım züğürt tesellisi bizimki:128:

napalım öyle ya da böyle, geeçecek bi şekilde

arkadaşlar 45 günümüz kaldı artık ağlaşıp beklemektense diyet ve bakıma başlamanın zamanı geldi bence bir diyet grubu oluşturalım mı

diyet kısmına olmasa da bakım kısmına katılabilirim arkadaşlar eğlenceli olur

Insallah cnmm artik bence aralik sonuna safak saysak bu ay gelecek lafi ne kadar guzel

canm ne kaldı Aralık'ın bitmesine bugunu bitti say, haftasonu zaten 21 Aralık 9 gün sonra Aralık bitiyor işte

dünle bugün tamamen farklı ruh halim.ocak ayı gelsin artık.askerlik nişanlımın da huyunu değiştirmeye başladı.dün akşam ailemle dışarı yemeğe gittik.nişanlım mesaj atmış dışardayım dedim.neden gitmeden söylemiyormuşum diye trip attı durdu.çok sıkıldımmm

canım hangimiz sıkılmadık ki.. gece bizde nişanlımla atıştık artık kafaya takmıyorum bile çünkü fazlasıyla alıştım ve onun tavırlarını dikkate almamayı da öğrendim.. sende kendi haline bırak emin ol daha rahat edeceksin..

benim eşimde öyle yaaa biyere gitmeden bana msj atıp haber verceksin dio off çok sıkıldım bende ama yapcak bişey yok fabrikasyon hatası gibi hepsi aynı bunların

ya ben normalde alltn almayı sevmem ama askere gittiğinden beri alttan alıyorum iyice alıştı ya bu duruma bence seninkide alıştı

kızlar normalde bana msj yazıldığında bildirilerde görürdüm şimdi sadece beğeniler gözüküyo bildiride ben bana msj yazılmışmı diye bütün sayfalara bakarak buluyorum zor oluyo yokmu kolay bi yolu bilen varsa cvp yazsınnn lütfennn:)))

canım bizde aynen öyle bulmaya çalışıyoruz.. artık beğeniler hariç alıntı bildirimleri gelmiyor maalesef ki

aynen öyle heralde onlarda sıkıldı bizle stres atıyorlar

benim eşimde öyle yaaa biyere gitmeden bana msj atıp haber verceksin dio off çok sıkıldım bende ama yapcak bişey yok fabrikasyon hatası gibi hepsi aynı bunların

gelsinlerde onlarda bizde rahat edelim artık

iş nasıl gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…