Nisacım uzun geçen zamanları düşünmemeye çalışıyoruzİnşallah çok az kaldı, daha da azalacak
arkadaşlar 45 günümüz kaldı artık ağlaşıp beklemektense diyet ve bakıma başlamanın zamanı geldi bencebir diyet grubu oluşturalım mı
Super fikir cnmm aslinda anca kendimize geliriz
aynen canım züğürt tesellisi bizimki:128:
arkadaşlar 45 günümüz kaldı artık ağlaşıp beklemektense diyet ve bakıma başlamanın zamanı geldi bencebir diyet grubu oluşturalım mı
Insallah cnmm artik bence aralik sonuna safak saysak bu ay gelecek lafi ne kadar guzel
inşallah canım inşallah.. kastı yani ..aralık geçmiyorsa ocak hiç geçmez
kızlar ayların bi suçu yok hatırlıyormusunuz kasım ayı kasım kasım kastı demiştik ama bak geçti :)
dünle bugün tamamen farklı ruh halim.ocak ayı gelsin artık.askerlik nişanlımın da huyunu değiştirmeye başladı.dün akşam ailemle dışarı yemeğe gittik.nişanlım mesaj atmış dışardayım dedim.neden gitmeden söylemiyormuşum diye trip attı durdu.çok sıkıldımmm
dünle bugün tamamen farklı ruh halim.ocak ayı gelsin artık.askerlik nişanlımın da huyunu değiştirmeye başladı.dün akşam ailemle dışarı yemeğe gittik.nişanlım mesaj atmış dışardayım dedim.neden gitmeden söylemiyormuşum diye trip attı durdu.çok sıkıldımmm
canım hangimiz sıkılmadık ki.. gece bizde nişanlımla atıştık artık kafaya takmıyorum bile çünkü fazlasıyla alıştım ve onun tavırlarını dikkate almamayı da öğrendim.. sende kendi haline bırak emin ol daha rahat edeceksin..
ya ben normalde alltn almayı sevmem ama askere gittiğinden beri alttan alıyorum iyice alıştı ya bu duruma bence seninkide alıştı
hem de çok fena alıştı.. beyefendi bugün aramadı.. ararsa açmayı düşünmüyorum
kızlar normalde bana msj yazıldığında bildirilerde görürdüm şimdi sadece beğeniler gözüküyo bildiride ben bana msj yazılmışmı diye bütün sayfalara bakarak buluyorum zor oluyo yokmu kolay bi yolu bilen varsa cvp yazsınnn lütfennn:)))
canım hangimiz sıkılmadık ki.. gece bizde nişanlımla atıştık artık kafaya takmıyorum bile çünkü fazlasıyla alıştım ve onun tavırlarını dikkate almamayı da öğrendim.. sende kendi haline bırak emin ol daha rahat edeceksin..
benim eşimde öyle yaaa biyere gitmeden bana msj atıp haber verceksin dio off çok sıkıldım bende ama yapcak bişey yok fabrikasyon hatası gibi hepsi aynı bunların
hem de çok fena alıştı.. beyefendi bugün aramadı.. ararsa açmayı düşünmüyorum
aynen öyle heralde onlarda sıkıldı bizle stres atıyorlar
gelsinlerde onlarda bizde rahat edelim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?