352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

İyi akşamlar canım , nasılsın ?

Şafağın atmasını bekliyorum canım, sitedeki topiclere bakıyorum...ne çok bilgi varmış burada daha yeni farkediyorum her konudan, her şeyden keşke daha önce üye olsaymışım diyorum Şafağımız 2 saat sonra 42 olacak... 2 gün kalacağı günü heyecanla bekliyorum, şafak sıkıştırmaya başladı sanırım beni

Valla canım ben pek takip edemiyorum forumu çalıştığım için de seninki bence baktı nazını çekiyorsun üstüne üstüne geliyor herhalde. :) Yaşınız kaçtı senin nişanlının

Bu arada kızlar ben askerlikten şikayet etmiyorum bile. Askerden önce herkesin ayrılın olmuyor işte dediği ama aşık olduğumuz için bir türlü ayrılamayan bir çifttik maşallah şimdi örnek çift olsak yeri var Bize iyi oldu çok şükür az da kaldı zaten bitirdik gitti pek zoruma gitmiyor artık

Valla canım ben pek takip edemiyorum forumu çalıştığım için de seninki bence baktı nazını çekiyorsun üstüne üstüne geliyor herhalde. :) Yaşınız kaçtı senin nişanlının

aynen öyle canım fırsat bu fırsat diyip sonuna kadar kullanıyor bu hakkını ben 25 yaşımdayım nişanlımda 27 si bitecek.. koca adam oldu hala naz hala nazz

aynen öyle canım fırsat bu fırsat diyip sonuna kadar kullanıyor bu hakkını ben 25 yaşımdayım nişanlımda 27 si bitecek.. koca adam oldu hala naz hala nazz

Bizim yaşımız gibi sizinki de. Acaba yaşınız küçük mü dedim belki naz yapıyordur diye Boş ver canım sen 5 ay katlan sonra ömür boyu ipler sende

Allah beraber uzun hayırlı ömürler versin canım da bu günler tatlı bir anı olarak kalsın inşallah. Gelince sizin düğün var sen başla nazlara kaprislere

inşallah canım çok sağol. inşallah sizde hayırlı adımlar atarsınız geleceğiniz için aynen öyle yapacağım bakalım beyefendi ne kadar dayanabilecek

inşallah canım çok sağol. inşallah sizde hayırlı adımlar atarsınız geleceğiniz için aynen öyle yapacağım bakalım beyefendi ne kadar dayanabilecek

Biz deliyiz bize eser ummadık anda evleniriz Askerden dönsün inşallah konuşup bir karara bağlayacağız evlilik işini. Kurşun mu döktürsem askerde melek oldu benimki melek

Biz deliyiz bize eser ummadık anda evleniriz Askerden dönsün inşallah konuşup bir karara bağlayacağız evlilik işini. Kurşun mu döktürsem askerde melek oldu benimki melek

o zaman maaşallah ona inşallah hep melek olarak kalır şu 40 lı günlerde geçmedi yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…