iyi akşamlar kızlar...
İyi akşamlar canım , nasılsın ?
Şafağın atmasını bekliyorum canım, sitedeki topiclere bakıyorum...ne çok bilgi varmış burada daha yeni farkediyorumher konudan, her şeyden keşke daha önce üye olsaymışım diyorum Şafağımız 2 saat sonra 42 olacak... 2 gün kalacağı günü heyecanla bekliyorum, şafak sıkıştırmaya başladı sanırım beni [/QUOTE
bizimkilerin askere gitmesi iyi seylere de vesile oluyormus demek , ben de arada kurcalıyorum burayı cok ıyı seyler varcanım şafak sıkıştırması için biraz erken degıl mı
Şafağın atmasını bekliyorum canım, sitedeki topiclere bakıyorum...ne çok bilgi varmış burada daha yeni farkediyorumher konudan, her şeyden keşke daha önce üye olsaymışım diyorum Şafağımız 2 saat sonra 42 olacak... 2 gün kalacağı günü heyecanla bekliyorum, şafak sıkıştırmaya başladı sanırım beni [/QUOTE
bizimkilerin askere gitmesi iyi seylere de vesile oluyormus demek , ben de arada kurcalıyorum burayı cok ıyı seyler varcanım şafak sıkıştırması için biraz erken degıl mı
haklısın cnm şafak sıkıştırması için erken gibi ama, benim de pek keyfim yok bugun...
selam kızlar napıosnz bakalımm
selam canımnapalım şafak bitirmeye çalışıyoruz.. sen neler yapıyorsun??
vallla bende oyle ama bnm şafaga dha brzck var
canım benim nişanlım da çok rahat her haftasonu çarşı da hatta çok çok sıkışırsa komutandan izin istiyor komutanı müsaade ediyor hafta içi de dışarı çıkıyor.. eğitim yok bir şey yok.. akşama kadar yazıhanede.. ayy ne bilim valla ben bu çocuğu çözemicem
Valla canım ben pek takip edemiyorum forumu çalıştığım için de seninki bence baktı nazını çekiyorsun üstüne üstüne geliyor herhalde. :) Yaşınız kaçtı senin nişanlının
aynen öyle canım fırsat bu fırsat diyip sonuna kadar kullanıyor bu hakkınıben 25 yaşımdayım nişanlımda 27 si bitecek.. koca adam oldu hala naz hala nazz
Bizim yaşımız gibi sizinki de. Acaba yaşınız küçük mü dedim belki naz yapıyordur diyeBoş ver canım sen 5 ay katlan sonra ömür boyu ipler sende
ahh ahh ben o ipleri sıkmaz mıyımsağ salim gelsin de kurtulayım şu nazdan..
Allah beraber uzun hayırlı ömürler versin canım da bu günler tatlı bir anı olarak kalsın inşallah. Gelince sizin düğün var sen başla nazlara kaprislere
inşallah canım çok sağol. inşallah sizde hayırlı adımlar atarsınız geleceğiniz içinaynen öyle yapacağım bakalım beyefendi ne kadar dayanabilecek
Biz deliyiz bize eser ummadık anda evlenirizAskerden dönsün inşallah konuşup bir karara bağlayacağız evlilik işini. Kurşun mu döktürsem askerde melek oldu benimki melek
günaydın herkese
40 lı şafaklara bende yaklaştım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?