352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gece yine tartıştık canım..benim geç saatte yatmamla kafayı bozmuş.. bu sefer alttan almadım çünkü mantık dışı bir şey için bana çıkışıyor.. kendince tavır yapıyor..

canım niye karışıyorki çalışsan neyse.sonuçta evdesin öğlene kadar uyusanda sorun olmaz.bencede onlar sıkıntıdan bize sarıyorlar

canım niye karışıyorki çalışsan neyse.sonuçta evdesin öğlene kadar uyusanda sorun olmaz.bencede onlar sıkıntıdan bize sarıyorlar

canım sırf sorun çıkarmak için uğraşıyor artık böyle düşünmeye başladım.. herhalde herşeyi alttan alır halim hoşuna gitti sabrımı zorluyor

ya neyseki nişanlım rahat yerde askerlerlede araları çok iyi öyle olmasa ne olurdu bilmem.

canım benim nişanlım da çok rahat her haftasonu çarşı da hatta çok çok sıkışırsa komutandan izin istiyor komutanı müsaade ediyor hafta içi de dışarı çıkıyor.. eğitim yok bir şey yok.. akşama kadar yazıhanede.. ayy ne bilim valla ben bu çocuğu çözemicem

nişanlın ne iş yapıyor canım

iyiymiş vallahi nişanlım 20 günde bir çıkıyor.canım askerden öncede çok karışıyormuydu bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…