niye aramadı canım aranızmı kötüydü yoksa müsait mi olmadı
gece yine tartıştık canım..benim geç saatte yatmamla kafayı bozmuş.. bu sefer alttan almadım çünkü mantık dışı bir şey için bana çıkışıyor.. kendince tavır yapıyor..
terazi85 ve morfistan gelinlik araştırması yapıyomusunuz :)))
iş nasıl gidiyor canım
yok canım ya.. ben henüz hiç araştırmalara başlamadım.. nişanlımın gelmesini bekliyorum eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım
canım eşimde beni sorguya tutardı eskiden de şimdi sormuyo artık
gece yine tartıştık canım..benim geç saatte yatmamla kafayı bozmuş.. bu sefer alttan almadım çünkü mantık dışı bir şey için bana çıkışıyor.. kendince tavır yapıyor..
diyorum ki sana ne benim geç yatıp geç kalkmamdan sana ne zararı var.. var efendim diyor ama mantıklı hiç bir açıklaması yok
canım niye karışıyorki çalışsan neyse.sonuçta evdesin öğlene kadar uyusanda sorun olmaz.bencede onlar sıkıntıdan bize sarıyorlar
sizin düğün ne zaman morfistanın kini biliyorumda seninkini bilmiyorum
terazi85 ve morfistan gelinlik araştırması yapıyomusunuz :)))
kafalarında 1000 tane tilki dönüyo da ondan int.falan takılıyosun ya kimbilir neler düşünüyodur
canım sırf sorun çıkarmak için uğraşıyor artık böyle düşünmeye başladım.. herhalde herşeyi alttan alır halim hoşuna gitti sabrımı zorluyor
internete girsem de direkt buraya girdiğimi biliyor buna rağmen gıcıklık yapıyor..
az kaldı canım neyseki gelince zaten az bizaman sora düğününüz olacak sabret
canım tarih belirlemedik henüz.askerden gelip iş bulmasına bağlı ama eylül gibi düşünüyoruz
yok canım daha çok eksiğim var gelinlik dışında
ya neyseki nişanlım rahat yerde askerlerlede araları çok iyi öyle olmasa ne olurdu bilmem.
hepsi olur inş canım eksik olsun varsın ama mutluluk çok önemli
canım benim nişanlım da çok rahat her haftasonu çarşı da hatta çok çok sıkışırsa komutandan izin istiyor komutanı müsaade ediyor hafta içi de dışarı çıkıyor.. eğitim yok bir şey yok.. akşama kadar yazıhanede.. ayy ne bilim valla ben bu çocuğu çözemicem
canım benim nişanlım da çok rahat her haftasonu çarşı da hatta çok çok sıkışırsa komutandan izin istiyor komutanı müsaade ediyor hafta içi de dışarı çıkıyor.. eğitim yok bir şey yok.. akşama kadar yazıhanede.. ayy ne bilim valla ben bu çocuğu çözemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?