hadi gözün aydın canım tarih belli olmuş.bende nişanlıma sorayım bir öğrensin
iyiyim canım çalışıyorum sen nasılsın?
merhaba hanımlar nasılsınız? Epey azalttık şafağı
bende iyiyim canım şükür. Giremedim bir iki gündür deli gibi kitap okuyorum bu aramerhaba canımçok şükür ben iyiyim sen nasılsın??
bende iyiyim canım şükür. Giremedim bir iki gündür deli gibi kitap okuyorum bu araama sayfada bir hareketlenme olmuş sanki
eee son günlerin heyecanı olmalıevet canım ara sıra bizim kızlar coşuyor
eee son günlerin heyecanı olmalısen de durumlar nasıl canım? Gününüz netleşmiş hayırlı olsun. Bizde izin kullanmasaydık aynı gün kavuşacaktık askerimize
inşallah canım. Kavuşunca tüm bu sıkıntılarınız biter umarım (ki çoğu uzaklıktan yanyana gelince bitecek) tatlı bir şekilde hazırlıklarınız başlarbiz de bi iyiyiz bi gerginiz.. artık tartışmaya öyle alıştım ki aramız iyi olduğunda Allah Allah hayırdır inşallah diyorumevet günümüzde belli oldu.. 29 unda öğle saatlerine doğru kavuşmuş olacağız
inşallah canım. Kavuşunca tüm bu sıkıntılarınız biter umarım (ki çoğu uzaklıktan yanyana gelince bitecek) tatlı bir şekilde hazırlıklarınız başlar
sağol canım.. nişanlım 15 ağustosta teslim oldu.. ve hiiç izin kullanmadı
sen ankarada oturuyosun dimi çalışıyomusun canım
gunaydın hanımlar +12 mız hayırlı olsun offf ya cok moralım bozuldu
Slm kizlar sag salim kavusalim da 12gun fazla olsun uzuldum ama hayirlisi dun golbasinda helikopter dustu ya ordaki astsubay bizim koydendi3cocugu var cok uzuldum sabir versin Rabbim... bu arada dun esimle gorustuk kacamak oldu Ankara ya gelmis aksam9da geldi sabahta ise ugurlar gibi gonderdik kuzumla bu kez aglamadi
nasıl geldiki canım havacımı eşin
biz de bi iyiyiz bi gerginiz.. artık tartışmaya öyle alıştım ki aramız iyi olduğunda Allah Allah hayırdır inşallah diyorumevet günümüzde belli oldu.. 29 unda öğle saatlerine doğru kavuşmuş olacağız
Yok CNm esim revirci gataya hasta getirmis yatmasi gerekti bir gece oyle gorustuk
Slm kizlar sag salim kavusalim da 12gun fazla olsun uzuldum ama hayirlisi dun golbasinda helikopter dustu ya ordaki astsubay bizim koydendi3cocugu var cok uzuldum sabir versin Rabbim... bu arada dun esimle gorustuk kacamak oldu Ankara ya gelmis aksam9da geldi sabahta ise ugurlar gibi gonderdik kuzumla bu kez aglamadi
ha anladımm canım :))sevindim sizin adınıza eee nasıl gidiyoo neler yapıyosun bugün hava güzeldi neler yaptın esk desin demi hala aslında senle görüşmek isterim çarşıda falan ama bebeğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?