352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

eee son günlerin heyecanı olmalı sen de durumlar nasıl canım? Gününüz netleşmiş hayırlı olsun. Bizde izin kullanmasaydık aynı gün kavuşacaktık askerimize

biz de bi iyiyiz bi gerginiz.. artık tartışmaya öyle alıştım ki aramız iyi olduğunda Allah Allah hayırdır inşallah diyorum evet günümüzde belli oldu.. 29 unda öğle saatlerine doğru kavuşmuş olacağız

inşallah canım. Kavuşunca tüm bu sıkıntılarınız biter umarım (ki çoğu uzaklıktan yanyana gelince bitecek) tatlı bir şekilde hazırlıklarınız başlar

Slm kizlar sag salim kavusalim da 12gun fazla olsun uzuldum ama hayirlisi dun golbasinda helikopter dustu ya ordaki astsubay bizim koydendi 3cocugu var cok uzuldum sabir versin Rabbim... bu arada dun esimle gorustuk kacamak oldu Ankara ya gelmis aksam9da geldi sabahta ise ugurlar gibi gonderdik kuzumla bu kez aglamadi

nasıl geldiki canım havacımı eşin

Hadi hayirli olsun CNm bizimde 30u insallah

Canım ne güzel olmuş iyi gelmiştir size hele emir nasıl sevinmiştir değil mi?sehit haberlerine bende çok üzüldüm Allah ailelerine sabır versin

ha anladımm canım :))sevindim sizin adınıza eee nasıl gidiyoo neler yapıyosun bugün hava güzeldi neler yaptın esk desin demi hala aslında senle görüşmek isterim çarşıda falan ama bebeğin var

Cok sevinirim CNm bebegi birakip hediye almaya gidicem bir kahve icelim bugun hep evdeydim CNm esimi ugurlayinca bisi yapasim gelmedi semt olarak ne taraftasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…