352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım ne güzel olmuş iyi gelmiştir size hele emir nasıl sevinmiştir değil mi?sehit haberlerine bende çok üzüldüm Allah ailelerine sabır versin

Sagol CNm bende simdi toreni izledim biz bir gun yaniyoruz onlar kac gun yanacak Bol sabir versin Rabbim;( emir nasil sevindi anlatamam ya hic beklemiyorduk soylemedi olmazsa diye esim bize de bilgi vermedi whatsup dan resim atinca soke oldum ya

Sagol CNm bende simdi toreni izledim biz bir gun yaniyoruz onlar kac gun yanacak Bol sabir versin Rabbim;( emir nasil sevindi anlatamam ya hic beklemiyorduk soylemedi olmazsa diye esim bize de bilgi vermedi whatsup dan resim atinca soke oldum ya

Tam süpriz olmuş size böyle kaçamaklar nasıl iyi oluyor değil mi?bizde ocağın 2 3 ü gibi izin kullanmayı düşünüyoruz Mehmet babasına biraz dargın sanırım bugun bana dedi ki anne sakın babama söyleme ama beni özlemiyorum artık ama böyle tavırlı tavırlı söylüyo
Su günleri gülerek hatırlayacağımız günler gelsin paşalar kavuşsun babalarına sonrada hiç bırakmasınlar peşlerini inşallah

olsun canım bak hepimizden önce kavuscaksınız benim daha cok şafagım ama gececek inş

geçiyor canım geçiyor bak bizimkiler nasıl geçiyorsa sende günleri öylece bitireceksin

Hadi hayirli olsun CNm bizimde 30u insallah

sağol canım.. henüz biletini almadı ama gelebileceği en erken saate biletini alacağız.. istanbul'daki teyzesine bile uğramayacak

Cok sevinirim CNm bebegi birakip hediye almaya gidicem bir kahve icelim bugun hep evdeydim CNm esimi ugurlayinca bisi yapasim gelmedi semt olarak ne taraftasiniz?

canım ayarlayalım görüşelim sen müsait olduğunda yer zaman belirt canım eğer yakınsan dediğim marketin önünde yada başka bi yerde görüşebiliriz

iyi akşamlar canım, dışişlerinde çalışıyorum, yoğunuz bu aralar ama şafak atmıyorr sen nasılsın bileğin nasıl oldu ?

ahh canım bende bi atansam sen kaçla atandın ben önlisans mezunuyum bu sene gircem sınava inş ama ders çalışmıyorum hiç offf ben evde olmak sıkıyo beni canım ya evlendikten sonra malatyaya gitmek zorunda kaldım eşimin ilk atama yeri orası esk çalışıyodum ev hayatı bana göre deil yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…