Canım ne güzel olmuş iyi gelmiştir size hele emir nasıl sevinmiştir değil mi?sehit haberlerine bende çok üzüldüm Allah ailelerine sabır versin
Sagol CNm bende simdi toreni izledim biz bir gun yaniyoruz onlar kac gun yanacak Bol sabir versin Rabbim;( emir nasil sevindi anlatamam ya hic beklemiyorduk soylemedi olmazsa diye esim bize de bilgi vermedi whatsup dan resim atinca soke oldum ya
olsun canım bak hepimizden önce kavuscaksınız benim daha cok şafagım ama gececek inş
Hadi hayirli olsun CNm bizimde 30u insallah
Cok sevinirim CNm bebegi birakip hediye almaya gidicem bir kahve icelim bugun hep evdeydim CNm esimi ugurlayinca bisi yapasim gelmedi semt olarak ne taraftasiniz?
Canım ne güzel olmuş iyi gelmiştir size hele emir nasıl sevinmiştir değil mi?sehit haberlerine bende çok üzüldüm Allah ailelerine sabır versin
Cok sevinirim CNm bebegi birakip hediye almaya gidicem bir kahve icelim bugun hep evdeydim CNm esimi ugurlayinca bisi yapasim gelmedi semt olarak ne taraftasiniz?
selam herkese2 gündür izinliyim evdede internette arıza vardı giremedim nasılsınız kızlar
Selam canım, gözün aydın sen de 40'lara düşmüşsün
evet canım çok şükür.sen kaçlardasın göremiyorum.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bir gün daha bitiyor
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bir gün daha bitiyor
İyi akşamlarrrr canım sana da. İyi diyelim iyi olalım işte herzamanki gibisen nasılsın , pamuk kızın napıyor ?
iyi akşamlar canım napıyosun nasıl gidiyo iş güç nerde çalışıyosun
iyi akşamlar canım, dışişlerinde çalışıyorum, yoğunuz bu aralar ama şafak atmıyorrsen nasılsın bileğin nasıl oldu ?
sabah kalktığımda çok ağrıyo canım yaaa
iyi akşamlar canım, dışişlerinde çalışıyorum, yoğunuz bu aralar ama şafak atmıyorrsen nasılsın bileğin nasıl oldu ?
ameliyat yaraları soğukta da cok sızlar canım seneler geçse bile ağrın ara sıra olur maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?