ahh canım bende bi atansam sen kaçla atandın ben önlisans mezunuyum bu sene gircem sınava inş ama ders çalışmıyorum hiç offf ben evde olmak sıkıyo beni canım ya evlendikten sonra malatyaya gitmek zorunda kaldım eşimin ilk atama yeri orası esk çalışıyodum ev hayatı bana göre deil yaaa
sözde kapalı ameliyat oldum ya 5 delik açıldı bileğimde 5 dikiş atılmıştı ama kemiğim kesildi ulna kemiği onun ağrısını çok çektim
Ben 87 ile kendi bölüm kadromdan atandım canıım , sizin sınav sonbaharda oluyor dimi daha 9 ayın var ama evde tek başına çalışmak çok zor, kurs vs düşünmüyor musun ?
kemiğin mi kesildi, offf çok fena yaaa ....
malatyaya gidince dersaneye yazılcam canım maşallah sende hak etmişsin ama atanmayı ben 87 alsam kesin atanırım inş ya lisans mezunu olupta 87 almak zor ya sınav eylülde işte canım
evet canım çok fenaydı ya çok acı çektim ulna kemiğim büyüktü benim o yüzden bası yapıyodu küçük kemiğe 1 cam silemiyodum evimi süpüremiyodum düzgünce saolsun eşim yardım etti bana oflayıp duruyodu gerçi ama idare etti azcık iş yapayım hemen yoruluyodu bileğim ve zonklamaya başlıyodu
sağol canım, inşallah darısı senin başına .. güzel haberlerini alırız buradan ..
canım çarşıya yakınım eski yimpaş vardı peynirci oldu ordayım sen nerdesin canım
bende bazen tüm dertleri okuyorum :) Pazarteside ben 30lara geçiyorum inşallah. Ciddi ciddi azalttıkiyi akşamlaarTopiclerde takılıyorum şafağımı arttırıp kaçıyorum 40 lar bugun benim için bitti kızlar... 2 saat sonra benim için 30 lar başlar, darısı size
İyiyiz iyi canım azalttık epeyİyi akşamlarrrr canım sana da. İyi diyelim iyi olalım işte herzamanki gibisen nasılsın , pamuk kızın napıyor ?
Günaydın :119:evet 5-6 haftamız kaldı sadeceGünaydın herkese, bir hafta daha bitti :)
gunaydın herkese kızlar yedek subayların ızın surelerı 12 gun uzamıs ama bızımkılerde sımdılık bır degısıklık yok malesef bımer e mesaj yazdım bakalım ne cevap gelecek
merhaba Fatma, yedek subayların izin süresinin uzatıldığını nerden öğrendiniz, kesin haber mi bu? Öyleyse belki bizimkiler için de bir umut vardır :)
merhaba canım oyle bı duyum almıstık askerlık subesını aradım onlar soyledı esımın arkadaslarıda aılelerıne aratmıslar askerlık subelerını onlarda aynı cevabı almıs aynen bı umudumuz var gıbı
bence bizimkileri unuttular..uzun dönemler kısaldı , yedeklerin izin süreleri uzadı , bizimkilerden bahseden yok :44:
merhaba canım oyle bı duyum almıstık askerlık subesını aradım onlar soyledı esımın arkadaslarıda aılelerıne aratmıslar askerlık subelerını onlarda aynı cevabı almıs aynen bı umudumuz var gıbı
anladım canım, benim pek umudum yok açıkçası ama inşallah bizimkilerin de izin sürelerini uzatırlar da erkenden kavuşuruz.
inşallah calimero... ama bu gidişle biz böyle diye diye zaten askerliği bitireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?