352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım... aralık inatçıydı ama biz daha inatçı çıktık yeneceğiz aralığı inşallah

yenecegız 10 gun kaldı sunun surasında sonra bu ay gelıyor dıyecegız dun esımle konusuyoruz ınanmazsın ama aklına gelebılecek kucucuk seylerı bıle cok ozledım dıyor ıcım burkuldu :26:

40 günmüüüü
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
sizin adınıza çok mutluyum kızlaaarrrrr

yenecegız 10 gun kaldı sunun surasında sonra bu ay gelıyor dıyecegız dun esımle konusuyoruz ınanmazsın ama aklına gelebılecek kucucuk seylerı bıle cok ozledım dıyor ıcım burkuldu :26:

ah canım ahhh.. bende dün arkadaşımla çay içmeye çıktım.. bir kafeye gittik aklıma direkt nişanlım geldi.. çünkü oralara onunla gidiyordum

evet canım 40 gün ama şu son günler tıkanıyor sanki :26:

evet canım azaltık baya cok sukur tesekkur ederız

Kızlar inanın azaldıkça zorlaşıyo çünkü tahammüller azalıyor, beyin artık saymaya odaklanıyor hele son 3 -4 gün saatler dakikalar sayılıyor amaaaaaaa kavuşma anııı aahhh ahhh hayatımın en güzel anlarındandı.sabırla beklemiştim, sarıldık ve hayat tekrar başladı şimdi de aynı yuvada devam ediyor

ne güzel yaaa zaten kavuştuğumuz an nasıl olur tahmin bile edemiyorum

cay ıcmeye cıktın dıye mı kızdı canım :26:

ona da kızdı ama asıl kızdığı şey dün akşam teyzeme gittik telim bir ara çekmemiş mi ne olmuşsa bana ulaşamadı.. benim akıllı da abimi aramış Dilek'e ulaşamıyorum demiş kızıyor ki neden telefonundan haberin yok kapalı olduğunu niye görmüyorsun diye :26:

evet tahammulumuz ıyıyce azaldı canım o kavusma anını dusunemıyorum nasıl olacak annemlerde olacak yanımda aglamamak ıcın nasıl tutacagım kendımı bılmıyorum :26: Allah mesut etsın canım bır omur boyu mutlu olun ıns

senın nısanlın sanırım cok panık bırı aıleyı ayaga kaldırıyor ıyıce de sıkıldı sana takılıyor heralde askerlık bı bıtsede sen de rahatlasan canım :26::26:

senın nısanlın sanırım cok panık bırı aıleyı ayaga kaldırıyor ıyıce de sıkıldı sana takılıyor heralde askerlık bı bıtsede sen de rahatlasan canım :26::26:

sayesinde bende askerlik yapmış oldum bu bana ulaşamama meselesini 3 defa yaşadık ilkinde annemi aradı 2. sinde babamı aradı 3. sünde abimi aradı.. ailenin bütün elemanları bitti eğer 4. kez ulaşamazsa kimi arayacak çok merak ediyorum

12 gün muhabbeti olmuş sayfa canlanmış 12 gün bekleriz de son anda böyle bir güzellik yapsalar fena olmaz hani

40 günmüüüü
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
sizin adınıza çok mutluyum kızlaaarrrrr
çok teşekkür ederiz sayfaya renk katmışsın bizi en iyi siz anlarsınız. Sizi görünce daha bir mutlu oluyorum bak geçiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…