352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bir çoğumuzun eşinin doğum günü Ocak ayındaydı. Ocak ayına da az kaldı. Doğum günü için planı olan var mı nasıl süprizler yapabiliriz sizce? Benim eşimin doğum gübü 6 ocak, düşünmeye başladım ne yapsam diye.

başa döner canım bu sefer de

Ayyyy canımmmmm benimkinin de 6 Ocak evet ben de arada düşünüyorum ona da soruyorum bi şey istemem diyor

Günaydın herkese, bir hafta daha bitti :)

inanamıyorum ama bitti, ben artık gün değil de hafta saymaya başladım ztn

yaa aynen ben de forumda vakit çok iyi geçiyor ciddi ciddi azalttık hakikatten 3 kere 10 gün sabreceğiz şunun şurasında

yenecegız 10 gun kaldı sunun surasında sonra bu ay gelıyor dıyecegız dun esımle konusuyoruz ınanmazsın ama aklına gelebılecek kucucuk seylerı bıle cok ozledım dıyor ıcım burkuldu :26:

Benim eşim de aynı

40 günmüüüü
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
sizin adınıza çok mutluyum kızlaaarrrrr

yaa gerçekten çok az kaldı di mi? Nolur ara sıra sayfaya gelin, nasıl geçicek anlamıcaksınız falan deyin, sonlara doğru ben zorlanmaya başladım nedense :2:

ayy ne güzel yaa 30ları görünce bitmiş geldi iyi akşamlar canım

Merhaba canım nasılsın karsılasamıyoruz kaç gündür...bizim şafak daha 49ama izin şafağına 10 gün kaldı inşallah bir hafta kalıp artık tezkere almak için gidecek kocacım:)sen nasılsın fıstık rana nasıl çok soğuktur şimdi oralar

ayy ne güzel yaa 30ları görünce bitmiş geldi iyi akşamlar canım

Canım günaydın, bir türlü rastlaşamıyoruz, ben yazıyorum çıkıyorum sen geliyorsun, ya da sen yazıyorsun çıkıyorsun ben geliyorum Bitti sayalım artık ya şafak da sıkıştırmasın bizi... Bugun deli gibi temizlik yapmayı düşünüyorum, zaman daha hızlı geçer hem

iyiyim canım sen nasılsın? Evet karşılaşamıyoruz ben girince genelde kimse olmuyor. Sizin izin planları çok güzel olmuş canım yaa. Öyle düşün daha az özleyeceksiniz en azından gelişine kadar :) oğluşun da mutlu olur bir hafta. Sonra yokluğuna alışmadan gelir babası Rana da iyi canım bilirsin tam hareketlenme merak zamanları. Yoruyor biraz kuzum Çok soğuk işlerimi halletmek için bile çıkmak gelmiyor içimden. Gerçi sen de bursadaydın değil mi? Oranın ayazı da fenadır bilirim :)

Günaydın canım genelde sık giriyorum ben girince kimse olmuyor bir çıkıp geliyorum muhabbet akmış Bitti bitti canım geride kalana nazaran kalan hiç cidden. Kesinlikle temizlik çok güzel zaman geçiriyor kolay gelsin

aynen cnm bnm de öyle Diğer topiclere de bakıyorum ben, hem çok faydalı şeyler öğreniyorum Eşim gelene kadar şu sivilcelerimden ve akne izlerimden kurtalayım diyorum Bu arada öyle bir üşengeçlik var ki bu sabah, erkenden kalkmama rağmen kahvaltı bile hazırlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…