- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Amcamlar oraya yakin oturuyor CNm opera diye geciyor birkac sokak otesi yimpas a ozelden telimi yazarim CNm dertlesiriz guzel olur senin esin ne zaman geliyor
amiiinnn canım inş ya senin nişan ne zaman canım
40 günmüüüü
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
sizin adınıza çok mutluyum kızlaaarrrrr
sayesinde bende askerlik yapmış oldumbu bana ulaşamama meselesini 3 defa yaşadık ilkinde annemi aradı 2. sinde babamı aradı 3. sünde abimi aradı.. ailenin bütün elemanları bitti eğer 4. kez ulaşamazsa kimi arayacak çok merak ediyorum
Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bir çoğumuzun eşinin doğum günü Ocak ayındaydı. Ocak ayına da az kaldı. Doğum günü için planı olan var mı nasıl süprizler yapabiliriz sizce? Benim eşimin doğum gübü 6 ocak, düşünmeye başladım ne yapsam diye.
başa döner canım bu sefer de
çok doğru.. tekrar annemden başlar
ama bu son döngü olur canım, sonra gelirler inşallah
Günaydın herkese, bir hafta daha bitti :)
bende bazen tüm dertleri okuyorum :) Pazarteside ben 30lara geçiyorum inşallah. Ciddi ciddi azalttık
İyiyiz iyi canım azalttık epeyİyiyim ben şükür bu ara çok pozitifim Pamuk kızım ise bu ara tam bir cadı. Pcye saldırıyor bu ara o yüzden yazamıyorum çoğu zaman
yenecegız 10 gun kaldı sunun surasında sonra bu ay gelıyor dıyecegızdun esımle konusuyoruz ınanmazsın ama aklına gelebılecek kucucuk seylerı bıle cok ozledım dıyor ıcım burkuldu :26:
40 günmüüüü
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
sizin adınıza çok mutluyum kızlaaarrrrr
inşallah canımdiken üstündeyim resmen..
askerden dönünce aynısını sen de ona yap canım, bakalım nasıl oluyormuş:120:
ayy ne güzel yaa 30ları görünce bitmiş geldiKızlar atarsa 38
hepinize iyi akşamlar
ayy ne güzel yaa 30ları görünce bitmiş geldiiyi akşamlar canım
ayy ne güzel yaa 30ları görünce bitmiş geldiiyi akşamlar canım
iyiyim canım sen nasılsın? Evet karşılaşamıyoruz ben girince genelde kimse olmuyor. Sizin izin planları çok güzel olmuş canım yaa. Öyle düşün daha az özleyeceksiniz en azından gelişine kadar :) oğluşun da mutlu olur bir hafta. Sonra yokluğuna alışmadan gelir babasıMerhaba canım nasılsın karsılasamıyoruz kaç gündür...bizim şafak daha 49ama izin şafağına 10 gün kaldı inşallah bir hafta kalıp artık tezkere almak için gidecek kocacım:)sen nasılsın fıstık rana nasıl çok soğuktur şimdi oralar
Günaydın canım genelde sık giriyorum ben girince kimse olmuyor bir çıkıp geliyorum muhabbet akmışCanım günaydın, bir türlü rastlaşamıyoruz, ben yazıyorum çıkıyorum sen geliyorsun, ya da sen yazıyorsun çıkıyorsun ben geliyorumBitti sayalım artık ya şafak da sıkıştırmasın bizi... Bugun deli gibi temizlik yapmayı düşünüyorum, zaman daha hızlı geçer hem
Günaydın canım genelde sık giriyorum ben girince kimse olmuyor bir çıkıp geliyorum muhabbet akmışBitti bitti canım geride kalana nazaran kalan hiç cidden. Kesinlikle temizlik çok güzel zaman geçiriyor kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?