Kızlar kilo veren var mi,
Her hafta bildirim yapmıyor musunuz,bence daha da azim verir bildirim yapilmasi :)
en çok kilo veren benim :)) bugün 67.4 düm uyandığımda :)) 3.5 kiloooooooooooooooooo
Sabah kalkar kalkmaz banyoya gittikten sonra tartil , banyodan kastimi anlamışsindir
Kilo vermen iyi hatta süper kilo vermişsin ,
Haftada bir kilo vermek en sagliklisi ama evde oldugunu bildigim için eleştirmicem tebrik edicem seni :)
Kuzum bir tavsiyem var ilk sayfaya boy kilo tarih cetveli hazirlayip görselliğe sunmak ister misin :)
Hadi ben de katiliim bakalim 2 kilo verebilecek miyim ,var ya buraya gire gire zorla diyete soktunuz beni de
hehe anladım anladım, ama belli olmuyo ki o
demi demi haftaya da 4 verirsem süper olacak
tamam yapayım canım. Sende vermem gerek diyorsan katıl tabi ama yok iyiyim diyosan hiç zorlama boşverrrrr
Bilgilerini yaz da çizelge ekleyim :)
Belli olur canim aksi halde fazla cikar tartida
Hadi bakalım tebrik ederim seni kuzumbaşarılarının devamini dilerim :)
Aman ne biliim aslinda kendimi en iyi 58 de hissediyorum şu an 59 um diyete girmişken bari iki kilo vermeye çalışiim 1 kiloya sebep diyete girilir mi :))
Boy 1.70 kilo 59 canim her hafta bildirim yapalım ki belli olsun kim kaç kilo verdi :)) ,zaten seni gören azim yapar şu an :)
Kız onu demedim banyo zamanını dedim yahu
İnşallah inşallah :) teşekkür ederim
tamam bugünden itibaren yapalım o halde :)
yaw anladım diyorum ki offf aman saatlimi diyom bacım bu işler
2 gündür ekleyemiyorm luna yarın devam edicem kilomda başladığımda 62 şuan 61.5
eline sağlık luna haftaya daha azimli başlamam lazım tablo hiç iç açıcı değil
sen arada bırakıyosun kendini o yüzden öyle o, aynı şevkle devam etsen verirsin daha fazla benimde daha çok vermem lazım çok şişkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?