354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Iyi akşamlar kızlar
SABAH :255
1 dilim ekmek
Yarım yumurta
35 gr beyaz peynir
10 adet zeytin
1 çay kaşığı bal

ARA :
1 portakal

ÖĞLE: 442
1 porsiyon tavuk pirzola
4 yemek kaşığı pirinç pilavi
1 dilim ekmek
1haşlanmış patates

ARA :
yarım küçük portakal

AKSAM: 339
Çorba

2 litre su :)

TOPLAM :1098 KALORI
karbonhidrat :136
Yağ: 50
Protein :39

Pirinç pilaviyla patates hiç olmamis yazarken farkettim . Yerken aralarinda zaman farki vardı ondan düşünememisim
59 kiloyum ama iki kilo versem mi diye düşünmeye başladım, 57 olunca çok halsiz oluyorum ama denesem mi :)

Son düzenleme:
Kızlar kilo veren var mi,
Her hafta bildirim yapmıyor musunuz,bence daha da azim verir bildirim yapilmasi :)

en çok kilo veren benim :)) bugün 67.4 düm uyandığımda :)) 3.5 kiloooooooooooooooooo

Sabah kalkar kalkmaz banyoya gittikten sonra tartil , banyodan kastimi anlamışsindir
Kilo vermen iyi hatta süper kilo vermişsin ,
Haftada bir kilo vermek en sagliklisi ama evde oldugunu bildigim için eleştirmicem tebrik edicem seni :)
Kuzum bir tavsiyem var ilk sayfaya boy kilo tarih cetveli hazirlayip görselliğe sunmak ister misin :)
Hadi ben de katiliim bakalim 2 kilo verebilecek miyim ,var ya buraya gire gire zorla diyete soktunuz beni de

Son düzenleme:

hehe anladım anladım, ama belli olmuyo ki o

demi demi haftaya da 4 verirsem süper olacak
tamam yapayım canım. Sende vermem gerek diyorsan katıl tabi ama yok iyiyim diyosan hiç zorlama boşverrrrr
Bilgilerini yaz da çizelge ekleyim :)

Belli olur canim aksi halde fazla cikar tartida
Hadi bakalım tebrik ederim seni kuzum başarılarının devamini dilerim :)

Aman ne biliim aslinda kendimi en iyi 58 de hissediyorum şu an 59 um diyete girmişken bari iki kilo vermeye çalışiim 1 kiloya sebep diyete girilir mi :))

Boy 1.70 kilo 59 canim her hafta bildirim yapalım ki belli olsun kim kaç kilo verdi :)) ,zaten seni gören azim yapar şu an :)

Kız onu demedim banyo zamanını dedim yahu
İnşallah inşallah :) teşekkür ederim
tamam bugünden itibaren yapalım o halde :)

ben bugün hep yollarda olduğum için düzenim şaştı maalesef.

sabah (07.30da) her zamanki gibi 1 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, 2 zeytin ile kahvaltımı yaptım.

10.30da 2'si 1 arada kahvemi içtim, 3 kuru kayısı ve 3 cevizimi yedim

Öğlen yemek yemedim.

15.30da 2 büyük galeta yedim, 3ü 1arada kahve içtim

Akşam (20.00da) Salata ve tavuk şiş yedim.

Bugün hiç olmadı biliyorum ama değerdiii buna

Burada tablo yapılıyor mu bilmiyorum o yüzden şu an kendi yaptığım resmi ekliyorum. Bayanlar, boyunuzu, başlangıç ve şimdiki kilonuzu pazara kadar bildirirseniz ekleyeceğim sizi de listeye. Ayrıca kanaat notlarını hafta hafta vermeyi düşünüyorum artık. Kolay gelsin..

Son düzenleme:
2 gündür ekleyemiyorm luna yarın devam edicem kilomda başladığımda 62 şuan 61.5

6 günlük sonuç bu. Hepimize Allah devam etme iradesi versin inşallah....

Son düzenleme:
eline sağlık luna haftaya daha azimli başlamam lazım tablo hiç iç açıcı değil

sen arada bırakıyosun kendini o yüzden öyle o , aynı şevkle devam etsen verirsin daha fazla benimde daha çok vermem lazım çok şişkoyum

sen veririsin sende bu azim olduktan sonra benim kiloları bilem verirsinnn

ama ben veremezsem askerim boşıycak beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…