- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
1 tatlı kaşığı labne peynir: 18
Yarım tatlı kaşığı kahvaltılık sos: 25
1 dilim ekmek: 40
1 yumurta: 77
1 paket küçük eti cin: 220
1 şekersiz kahve: 35
1 adet fırında körili tavuk: 280
1 porsiyon pirinç pilavı: 280
Toplam: 1115
Canim nohut , kuru fasulye gibi baklagiller daha cok karbonhidrat oldugundan ben ekmeğin yerine geçeceğini düşünüyorum, et daha cok protein çünkü.Kızlar, bişi sorcaaam, ben diyetisyene sormayı unuttum çünküüü :26:
kuru baklagiller (nohut, kurufasulye falan) hangi gruba giriyor, yani neyin yerine yenir kendileri öğünde? et yerini mi tutar acaba? :26:
Kız masallah 220 kez mekik nasıl yaptııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınCanim nohut , kuru fasulye gibi baklagiller daha cok karbonhidrat oldugundan ben ekmeğin yerine geçeceğini düşünüyorum, et daha cok protein çünkü.
SABAH :208 kalori
1 dilim beyaz ekmek
30 gr beyaz peynir
7 adet siyah zeytin
3 adet yeşil zeytin
Domates
1 çatal kaymak
ARA :173 kalori
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem
ÖĞLE: 420 kalori
1 p çorba
5 adet etli lahana sarmasi
Mevsim salata
AKŞAM: 19
Mevsim salata (limon suyuyla)
ARA : 36
2 si 1 arada
5 gr kabak tatlisi (2 kalori bu :) )
TOPLAM :856 KALORI
Karbonhidrat :87gr
Yag :46gr
Protein: 32gr
SPOR :
25 dk eliptik b
15 dk twister
220 kez mekik
TOPLAM : -370 KALORI
NET : 486
Yok artik , hayatimda ilk defa bu kadar kaloriyle günü kapattimseviniim mi uzuliim mi bilemedim
Bugünkü menümm
Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, 3 zeytin, 1 üçgen peynir, 4 çeri domates, şekersiz çay = 143 kalori
Gün sonu kalori: 972
Kahvaltı
30 gr süzme peynir 30
1 dilim ekmek 70
domates salatalık 10
110 kalori
Net 474 kalori
Akşam sporu planlanan 150 kalori
Kaldımı bana 324 kalori
Bu hesaba göre ben yoğğğğğğğğğğum
Canim pilavi daha az tüketmen senin.için daha iyi olur , ama kalorin cok yüksek değil ki , benim eski topigin standart kalorisiydi 1000 1100 falan1 tatlı kaşığı labne peynir: 18
Yarım tatlı kaşığı kahvaltılık sos: 25
1 yumurta: 77
1 paket küçük eti cin: 220
1 şekersiz kahve: 35
1 adet fırında körili tavuk: 280
1 porsiyon pirinç pilavı: 280
Toplam: 1115
Kız masallah 220 kez mekik nasıl yaptııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Güzel bir menü daha :))
Kiz bu neeeeee
ben de benimkine az diodum
Canim pilavi daha az tüketmen senin.için daha iyi olur , ama kalorin cok yüksek değil ki , benim eski topigin standart kalorisiydi 1000 1100 falan
Alıştım :)
Bir ara karbonhidrati cok tüketmeye baslamistim, tabi noldu göbek oldu , ödüm kopuyor artik karbonhidrat tükenirken, göbekden nefret ediyorum tabiri caizse , o yüzden bol mekik az karbonhidrat :)
Ayy maşallah ya bi ben alışamadım şu mekiğe ama çok gerekli biliyorum:26:
Ben 10 tane mekiği zor cekerdim, ama hiç mekik cekmeden eliptik bisiklet ve yoğurt tuketerek de karin bölgesindeki yaglari eritmistim zamaninda
banuuu, sayın mekik ustasssı, benim bu 90 mekiği çekerken boynum ve omuzlarım çok kasılığ ağrıyo sonrasınıda. normal midir acaba buuuu, yoksa aşırı mı zorluyorum kii :26:
Ben 10 tane mekiği zor cekerdim, ama hiç mekik cekmeden eliptik bisiklet ve yoğurt tuketerek de karin bölgesindeki yaglari eritmistim zamaninda
merhaba kızlar
353 olarak biz de açalım diyet topiği demiştik ama arada kaynadı gitti 5 aydır her türlü diyet egzersiz araştırdım ve kalori saymakta karar kıldım bir rekor kırarak 5 ayda 4 kilo verdimşimdi 2 3 daha vermek istiyorum ve spora devam sıkılaşmak şart
5 ayda 4 kilo pek yavaş sanki
Hoşgeldin
pardon 4 ayda verdim 4 kiloyubaya bipek yavaş benimki
hoşbuldum bu arada
merhaba kızlar
353 olarak biz de açalım diyet topiği demiştik ama arada kaynadı gitti 5 aydır her türlü diyet egzersiz araştırdım ve kalori saymakta karar kıldım bir rekor kırarak 5 ayda 4 kilo verdimşimdi 2 3 daha vermek istiyorum ve spora devam sıkılaşmak şart
darısı size inşallah canımAy ne güzel 60 gün kalmış maşallah
abooooovvvv :86::86::86:
sen de katıl bize, bizim azim rüzgarımıza kaptırıp, 1 ayda verirsin o 4 kiloyu bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?