354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Bugünkü menümm

Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, 3 zeytin, 1 üçgen peynir, 4 çeri domates, şekersiz çay = 143 kalori

Ara: Neskafe, 3 kuru kayısı, 3 ceviz = 163 kalori

Öğle: 2 dilim tahıllı ekmek, 1 kase tavuk suyu çorba, 1 porsiyon tavuk yemeği, 3 y.k. yoğurt, az (yağsız) salata = 491 kalori

Ara: 1 dilim tahıllı ekmek, 2 incecik dilim kaşar, 1 incecik dilim hindi salam = 135 kalori

Akşam: 1 kase domates çorbası, beyaz peynirli salata, 1 bardak ayran = 240 kalori

Su: 2 litre

Spor: 1 saat spor salonu - ortalama 200 kalori yaktım

Alınan toplam kalori: 1172
Harcanan kalori: 200

Gün sonu kalori: 972

Son düzenleme:
Kahvaltı
30 gr süzme peynir 30
1 dilim ekmek 70
domates salatalık 10

110 kalori

Saat 4

Kırmızı Mercimek Çorba- 134Kcal
Şakşuka- 385Kcal
Kutu Yoğurt- 90Kcal

1 adet eti cin 25 kalori
744 kalori
Sabah sporu 270 kalori

Net 474 kalori
Akşam sporu planlanan 150 kalori
Kaldımı bana 324 kalori
Bu hesaba göre ben yoğğğğğğğğğğum

1 tatlı kaşığı labne peynir: 18
Yarım tatlı kaşığı kahvaltılık sos: 25
1 dilim ekmek: 40
1 yumurta: 77
1 paket küçük eti cin: 220
1 şekersiz kahve: 35
1 adet fırında körili tavuk: 280
1 porsiyon pirinç pilavı: 280
1 dilim ekmek: 40

Toplam: 1115

1 Güncük 1000 in üstüne çıktın diye diyeti bırakma sakın he bozulmadı ayrıca o da çok değil sıkma canını

Kızlar, bişi sorcaaam, ben diyetisyene sormayı unuttum çünküüü :26:

kuru baklagiller (nohut, kurufasulye falan) hangi gruba giriyor, yani neyin yerine yenir kendileri öğünde? et yerini mi tutar acaba? :26:
Canim nohut , kuru fasulye gibi baklagiller daha cok karbonhidrat oldugundan ben ekmeğin yerine geçeceğini düşünüyorum, et daha cok protein çünkü.

SABAH :208 kalori
1 dilim beyaz ekmek
30 gr beyaz peynir
7 adet siyah zeytin
3 adet yeşil zeytin
Domates
1 çatal kaymak

ARA :173 kalori
4 kuru kayısı
2 ceviz
5 badem

ÖĞLE: 420 kalori
1 p çorba
5 adet etli lahana sarmasi
Mevsim salata

AKŞAM: 19
Mevsim salata (limon suyuyla)

ARA : 36
2 si 1 arada
5 gr kabak tatlisi (2 kalori bu :) )

TOPLAM :856 KALORI
Karbonhidrat :87gr
Yag :46gr
Protein: 32gr

SPOR :
25 dk eliptik b
15 dk twister
220 kez mekik
TOPLAM : -370 KALORI

NET : 486
Yok artik , hayatimda ilk defa bu kadar kaloriyle günü kapattim seviniim mi uzuliim mi bilemedim

Kız masallah 220 kez mekik nasıl yaptııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Bugünkü menümm

Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, 3 zeytin, 1 üçgen peynir, 4 çeri domates, şekersiz çay = 143 kalori

Gün sonu kalori: 972

Güzel bir menü daha :))

Kahvaltı
30 gr süzme peynir 30
1 dilim ekmek 70
domates salatalık 10

110 kalori

Net 474 kalori
Akşam sporu planlanan 150 kalori
Kaldımı bana 324 kalori
Bu hesaba göre ben yoğğğğğğğğğğum

Kiz bu neeeeee
ben de benimkine az diodum

Canim pilavi daha az tüketmen senin.için daha iyi olur , ama kalorin cok yüksek değil ki , benim eski topigin standart kalorisiydi 1000 1100 falan

Kız masallah 220 kez mekik nasıl yaptııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Alıştım :)
Bir ara karbonhidrati cok tüketmeye baslamistim, tabi noldu göbek oldu , ödüm kopuyor artik karbonhidrat tükenirken, göbekden nefret ediyorum tabiri caizse , o yüzden bol mekik az karbonhidrat :)

Ayy maşallah ya bi ben alışamadım şu mekiğe ama çok gerekli biliyorum:26:

Ayy maşallah ya bi ben alışamadım şu mekiğe ama çok gerekli biliyorum:26:

Ben 10 tane mekiği zor cekerdim, ama hiç mekik cekmeden eliptik bisiklet ve yoğurt tuketerek de karin bölgesindeki yaglari eritmistim zamaninda

Ben 10 tane mekiği zor cekerdim, ama hiç mekik cekmeden eliptik bisiklet ve yoğurt tuketerek de karin bölgesindeki yaglari eritmistim zamaninda

banuuu, sayın mekik ustasssı , benim bu 90 mekiği çekerken boynum ve omuzlarım çok kasılığ ağrıyo sonrasınıda. normal midir acaba buuuu, yoksa aşırı mı zorluyorum kii :26:

banuuu, sayın mekik ustasssı , benim bu 90 mekiği çekerken boynum ve omuzlarım çok kasılığ ağrıyo sonrasınıda. normal midir acaba buuuu, yoksa aşırı mı zorluyorum kii :26:

canım mekik çekerken boynunu düz tutmaya gayret et sadece göbek kısmını sıkman yeterli. Benim spor hocam çok dikkat edin demişti sakatlanmalar olabiliyormuş. Kendini kaldırırken boynunu da öne çekme sakın

Az çok görüyorsun benim hangi saatlerde yediğimi bu yogurdu hangi araya koysam bilmiyorum
Zerdeçal tarçın falan karıştırmayı düşünüyorum onlarında faydası çok fazla

merhaba kızlar
353 olarak biz de açalım diyet topiği demiştik ama arada kaynadı gitti 5 aydır her türlü diyet egzersiz araştırdım ve kalori saymakta karar kıldım bir rekor kırarak 5 ayda 4 kilo verdim şimdi 2 3 daha vermek istiyorum ve spora devam sıkılaşmak şart

5 ayda 4 kilo pek yavaş sanki
Hoşgeldin

abooooovvvv :86::86::86:

sen de katıl bize, bizim azim rüzgarımıza kaptırıp, 1 ayda verirsin o 4 kiloyu bu sefer

5 ince dilim patates kızartması 80
30 gr süzme peynir 30
4 adet yeşil zeytin 20
Salatalık domates 10
İnce dilim ekmek 60

Kahvaltı 200 kalori

Off 5 tanecik patates bu kadar çok kalori olduğunu bilseydim yemezdim

1 kase yoğurt: 149
1 kase sütsüz nesfit:110
2 dilim ekmek: 104
1 cordon blue: 235 diyen de var 375 diyende ben çok olanı alıyorum.
Gün Toplam: 738 kalori

Spor yaparsam toplam kaloriden düşerim sonra.​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…