merhaba kızlar
353 olarak biz de açalım diyet topiği demiştik ama arada kaynadı gitti 5 aydır her türlü diyet egzersiz araştırdım ve kalori saymakta karar kıldım bir rekor kırarak 5 ayda 4 kilo verdimşimdi 2 3 daha vermek istiyorum ve spora devam sıkılaşmak şart
Merhaba canım :) Eğer bizle devam etmek istiyorsan ekleyeyim listeye senide. Günlük yediğimiz yemekleri kalorileri ile birlikte yazıyoruz hergün. Boyunu ve şimdiki kilonu yazarsan ekleyecem senide. Cumartesi de verdiğin kiloyu yazman gerekiyor :)
kızlarr 2 gündür yatıyorum boğaz ağrısı mide bulantısı iyileşine kadar diyeti askıya alıcam mecburen kusura bakmayın askerimde geliyo hafta sonu ama ben hastaa :2::2: sizlerde diyet yapıcam diye güçsüz düşmeyin kendinize iyi bakınn
banuuu, sayın mekik ustasssı, benim bu 90 mekiği çekerken boynum ve omuzlarım çok kasılığ ağrıyo sonrasınıda. normal midir acaba buuuu, yoksa aşırı mı zorluyorum kii :26:
Canim ben akşamları corbayla beraber tuketiyordum , istersen deneyebilirsin . Yalnız uyariim zerdecalin tadi pek güzel değil çok fazla koyma ki herseyde olduğu gibi zerdecalin da fazlasi zarar , tarçın da şeker istegibi azaltir :)Az çok görüyorsun benim hangi saatlerde yediğimi bu yogurdu hangi araya koysam bilmiyorum
Zerdeçal tarçın falan karıştırmayı düşünüyorum onlarında faydası çok fazla
merhaba kızlar
353 olarak biz de açalım diyet topiği demiştik ama arada kaynadı gitti 5 aydır her türlü diyet egzersiz araştırdım ve kalori saymakta karar kıldım bir rekor kırarak 5 ayda 4 kilo verdimşimdi 2 3 daha vermek istiyorum ve spora devam sıkılaşmak şart
kızlarr 2 gündür yatıyorum boğaz ağrısı mide bulantısı iyileşine kadar diyeti askıya alıcam mecburen kusura bakmayın askerimde geliyo hafta sonu ama ben hastaa :2::2: sizlerde diyet yapıcam diye güçsüz düşmeyin kendinize iyi bakınn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=266357
Bu linkte mekik cok güzel anlatılmış, benim boynum da cok agiriyor ve boyun bosluguna ince küçük bir battaniyem var onu yuvarlak yapio koyuyorum , boyun için cok iyi tavsiye ederim , ve sakin cok zorlama kendini
Canim ben akşamları corbayla beraber tuketiyordum , istersen deneyebilirsin . Yalnız uyariim zerdecalin tadi pek güzel değil çok fazla koyma ki herseyde olduğu gibi zerdecalin da fazlasi zarar , tarçın da şeker istegibi azaltir :)
Merhaba hosgeldiniz :)
Hadi ya , canim cokkk geçmiş olsun
Akşam spor salonuna inmekten vazgeçtim geberecem açlıktan
Odamda mekik falan yapıcam ama
Ben şu an sinirden tost yaptım yiyorum.
1 çatal kaymak (ya gözüme batıyor nefsi koreltmek ugruna azicik aliyorum :)) )
1 çay kaşığı bal
Ben şu an sinirden tost yaptım yiyorum.
Böyle sanki ağacı koparmışsin da onu yiyormuşsun gibi odunsu bi tadi var demi :)Ay biliyorum zerdeçal çok değişik tadı denedim daha önce
canım bal-kaymak ikilisini yemeyi ben de çok severim. ama kaymak yerine onunla aynı lezzeti veren fakat daha az kalorili birşey keşfettimPınar'ın sütkrem diye bir ürünü
Eki Görüntüle 996715
puffffff, gene nolduuuuuu
Bugünkü menümmm
Sabah: 2 küçük galeta, 1 ince dilim kaşar
Öğle: 1 kır pidesi, şekersiz yeşil çay, 3 çeri domates
Ara: 1 kare bitter çikolata
Akşam: 1 kase tavuk suyu çorba, 2 büyük köfte, 1 y.k. patates püresi , 5 y.k. yoğurt, 1 y.k. biber kavurması
Ara: şekersiz yeşilçay, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
Spor: 1 saat spor salonu
kalori hesaplamayla uğraşamadım kızlaaar
Böyle sanki ağacı koparmışsin da onu yiyormuşsun gibi odunsu bi tadi var demi :)
Sen de bundan alabilirsin[/B]
Simdi bunun kalorisi az diye fazla yerim belki :) ben bir catal aliyorum zaten 4 kalori falan yeter bana , kalorisi az diye daha cok yiyebilirim :)
Sabah sadece onlari mi yedin( cok az degil mi nasil dayandin
selam kızlar
nasıl gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?