Kahvaltı
1 dilim kaşarlı ekmek 120 kalori
Süzme peynir 30
Yeşil zeytin 20
Domates salatalık 10
180 kalori
Saat 5
Tarhana Çorba - 123Kcal
Etli Türlü -300
4 kaşık makarna 140
Ayran - 84Kcal
827 kalori
Canim 5 e kadar hic acıkmıyor musun
10.30 da kahvaltım bitiyor.Normalde 16.da yiyorum bugun 17 ye kaydı.16 olursa cok acıkmıyorum ama bugun 17ye kayınca baya acıktıgımı hissettim
Ya ben acikiyorum ara oğünler olmasa duramam ki , suan bile açım yani :) , o yüzden merak ettim 5_6 saat hiçbirşey yemeden zaman nasil gecer diye :)
Bence de geçmezdi ama geçirmeye çalışıyorum hem senin abartılacak kiloların yok ki bizim gibi
Ne yapayım dayanmaya çalışıyorum mesela 16.00 gibi okulda yemek yediğimde 2 adet tatlı varsa onu 4e bölüp 1 ini yiyorum kalanını yanımdaki arkadaşlara veriyorum püreli yemek varsa ayırıyorum
Arkadaşımın erkek arkadaşının işine geliyor tatlıları ona veriyorum ama yorumu şu;öleceksin açlıktan yakında
Allah korusun canim ,tatli yemeyince bişey olmaz ama temel gidalarini hepten yememezlik etme de .ara ogün dedigim mesela 1 elma da olsa yeter 61 kalori fazla birşey de degil , bunun gibi yani ,ki elma tok da tutar , yumurta kadar degil ama , yumurta yine bende döküntü yapticok üzgünüm cok severim yumurtayı ama yiyemiyorum, sen de hic sevmiyordun galiba :)
Afet olacaz afettttttttttttt
Yarın da pazartesi tam diyet günü hee
Bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmış
bugün aklım hep yemekteydi çok yemişim sanırım :125::125:
nannn, diyet yolunda bi başıma mı kaldım beeeen
nerdesiniz bakiyim sizzzz
kızlaaaaaaaaaaaaar benide aranızaa alın
bende 63 e dayandım
nannn, diyet yolunda bi başıma mı kaldım beeeen
nerdesiniz bakiyim sizzzz
Napiyoruz kalori hesabı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?