354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Kahvaltı
1 dilim kaşarlı ekmek 120 kalori
Süzme peynir 30
Yeşil zeytin 20
Domates salatalık 10

180 kalori

Saat 5
Tarhana Çorba - 123Kcal
Etli Türlü -300
4 kaşık makarna 140
Ayran - 84Kcal

827 kalori

SABAH :200
1 dilim ekmek
30 gr beyaz peynir
7 zeytin
1 domates
1 çay k bal

ÖĞLE: 428
1 p çorba
1 p karnabahar yemeği
1 çatal makarna
1.5 dilim ekmek (cok sevdiğim ekmekten almışlar normalde yarim dilim yerdim öğlede ( )

ARA :112
4 kuru kayısı
3 ceviz

AKŞAM: 85
fırında kızartılmış kabak
Bir kaşık yoğurt

TOPLAM : 825
Karbonhidrat : 102 gr
Yağ : 39 gr
Protein : 25 gr

SPOR : - 30
Yürüyüş

NET :795 KALORI

Son düzenleme:
Kahvaltı
1 dilim kaşarlı ekmek 120 kalori
Süzme peynir 30
Yeşil zeytin 20
Domates salatalık 10

180 kalori

Saat 5
Tarhana Çorba - 123Kcal
Etli Türlü -300
4 kaşık makarna 140
Ayran - 84Kcal

827 kalori

Canim 5 e kadar hic acıkmıyor musun

10.30 da kahvaltım bitiyor.Normalde 16.da yiyorum bugun 17 ye kaydı.16 olursa cok acıkmıyorum ama bugun 17ye kayınca baya acıktıgımı hissettim

Ya ben acikiyorum ara oğünler olmasa duramam ki , suan bile açım yani :) , o yüzden merak ettim 5_6 saat hiçbirşey yemeden zaman nasil gecer diye :)

Ya ben acikiyorum ara oğünler olmasa duramam ki , suan bile açım yani :) , o yüzden merak ettim 5_6 saat hiçbirşey yemeden zaman nasil gecer diye :)

Bence de geçmezdi ama geçirmeye çalışıyorum hem senin abartılacak kiloların yok ki bizim gibi
Ne yapayım dayanmaya çalışıyorum mesela 16.00 gibi okulda yemek yediğimde 2 adet tatlı varsa onu 4e bölüp 1 ini yiyorum kalanını yanımdaki arkadaşlara veriyorum püreli yemek varsa ayırıyorum
Arkadaşımın erkek arkadaşının işine geliyor tatlıları ona veriyorum ama yorumu şu;öleceksin açlıktan yakında

Allah korusun canim ,tatli yemeyince bişey olmaz ama temel gidalarini hepten yememezlik etme de .ara ogün dedigim mesela 1 elma da olsa yeter 61 kalori fazla birşey de degil , bunun gibi yani ,ki elma tok da tutar , yumurta kadar degil ama , yumurta yine bende döküntü yapti cok üzgünüm cok severim yumurtayı ama yiyemiyorum, sen de hic sevmiyordun galiba :)

Ben haşlanmış yumurtanın sarısını sevmem sadece diğer türlü severim aslında da o sarısı bana çok yoğun çok değişik geliyor hiç yemiyorum
Haftasonu kastamonuda falan geçince düzenim bozuldu zaten kilo verimim durdu gibi bu cuma cumartesi pazar pazarteside de en yakın arkadaşım yanımda olacak yine diyet riske girecek:26:

Kahvaltı
1 adet peksimet 40
4 adet zeytin 20
Süzme peynir 30
Domates salatalık 10

100 kalori

Saat 4
Domates Çorba - 105Kcal
Sade Pirinç Pilavı - 300Kcal
Mevsim Salata - 80Kcal

ülker sütlü çikolara 20 kalori

605 kalori

bugünkü menüm

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 üçgen peynir, 2 çeri domates, 3 zeytin
Ara: Sütlü neskafe, 4 kuru kayısı, 3 ceviz
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon ıspanaklı yumurta, 3 y.k. yoğurt, 1,5 dilim ekmek, salata
Ara: 1 portakal
Akşam, 1 adet çupra balığı, 2 dilim ekmek, 1 kutu meyve suyu
Ara: 1 kare bitter çikolata, 1 kupa bitki çayı
Su: 2 litre
Spor: Leslie 2 mile

bugünkü menümm

Sabah: Kaşarlı tost (kendim yaptım evde, hazır değil)
Ara: neskafe, 4 kuru kayısı
Öğle: 1 lahmacun, 1 ayran
Ara: 1 kutu süt
Ara: 1 kutu ayran
Akşam: 4 y.k. kuru fasulye, 4 y.k. börülce yemeği, 3 y.k. közlenmiş kırmızı biber, 3 y.k. yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 1 kare bitter çikolata, yeşil çay, 1 küçük közlenmiş kestane
Su: 2,8 litre
Spor: 1 saat 15 dk spor salonu

Bugünkü menüm

Sabah (geç kalktım): 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen peynir, 2 zeytin, 1 ç.k. bal, 1 ç.k. sütkrem, 2 çeri domates, yeşil çay, bitki çayı
Ara: neskafe, 4 kuru kayısı, 1 kare bitter
Ara: Activia kahvaltı zamanı
Akşam: 2 dilim ekmek, 4 y.k. barbunya, 4 y.k. börülce yemeği, 3 y.k. yoğurt, 2 y.k. közlenmiş kırmızı biber
Ara: yeşil çay

Bugünkü menüm geç kalktığım için öğle yemeği yok

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 dilim light beyaz peynir, 2 zeytin, yarım domates, yeşil çay, bitki çayı
Ara: Neskafe, 4 kuru kayısı, yarım adet biskrem
Ara: Activia kahvaltı zamanı
Ara: Orta şekerli türk kahvesi
Akşam: Çiğköfte dürüm, bol yeşillik, 1 bardak ayran
Ara: 1 kare bitter, yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…