354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

sen kimlerle görüşeceksin bakem bizsiz hı?

hayy allah sizi emiii eee napak eskişehirdeyiz ikimizde erees le gitmeyekmi beraber yaniiii başkasıylanda görüşmicezzz bee askerlerimizi alıp doğruuu eskişehiree tabi benim bide ankara havalimanında halay çekmek gibi bi planım var

iştee canım yarın görüşürüüzz diye bişey sözkonusu olamazkiii uff neyse yapıcak bişey yok
Siz evli olduğunuzdan doğru diyorsun canım sabretmekten başka çare yok ne yapalım bak azaltıyoruz yavaş yavaş günleri :/

bende vericem doğum günün de inşallah zaten istanbulda müzeyede birlikte gider belki sonra
Bilet yerine mi geçiyor kitap

Evet canım kitabın son sayfalarında bilet var giderken kitabı götürüyorsun kaşe vurup içeri giriliyor tek kullanımlık :)

koltuğaaa :85:
soyuldu kızardı, morarırda o şimdi

Ayy nasıl koltuk o çok kötüyse buz koy

evet canım allaha şüükür onlar iyi günler nasılsa geçicek yapıcak bşey yok

koltuğun iskeleti olur ya, aslında puflu falan ama ben pufunu kaldırdım uzanayım diye yaslanma hopladım ve yaslanma yerine tosladım sonuç bu

Ay Allah geçmiş olsun canım. Ama yaptığında bi başarı gerçekten :)

evet canım allaha şüükür onlar iyi günler nasılsa geçicek yapıcak bşey yok

Aynen canım onlar iyi olsunlarda

Memnun oldum. benimde nişanlım asker. İkimizde Ankara'dayız :)

Şafak saymayı bıraktım ben mehtap sayıyorum daha kısa oluyor doğum günümde izne gelecek doğum günümü hiç bu kadar beklememiştim Siz izin kullanmadan mı bitireceksiniz ?

Açıkçası başlarda hep izin kullanmam diyordu eşim ama aöf te sınavları var onlar için kullanacak sanırım mecburen. Bakalım nasıl olacak yoksa ben ankaraya gelip uzun uzun izin kullansın istemiyorum. Gerçi bayram fln girecek araya gelmek ister mi bilmem :/

nida ile mutella vardı canım martta gönderen :)

O zaman onlar "bendensin"ler :)

canım koalam benim ben de 86 lıyım yaşımı söylemeye dilim varmıyor. :18: Ayy kuzumm tez zamanda kav uşursun inşallah sende

Aynen dilim varmadigindan ben de 85 dedim hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallah canim :*

canım sülüs başlangıç tarihi ne ben sana hesaplayayım söle sen sülüs tarihini

Ya kocam cok erken aldı sülüs kagidini. Hatta şubedeki albay bile hayırdır, geçerken mi uğradın herkes son günlere yakın alır fln demiş. Tam tarihini bilemedim ki :/ ama geçen facede bi foto paylaşmış,atarsa 153 yazmış. Tek tek hesapldim eylül 5 oluyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vaayyy vayy vaayyy tamam sen de pursaklardan geçerken el salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…