Ay ne kadar güzelmiş ne çok istedim bende bunu ya her hafta sonu görüşüyor musunuz :)
vaayyy vayy vaayyytamam sen de pursaklardan geçerken el salla
Vay bee şansa baakk :)
tamam sallarım sen istanbuldaydın demi canım doğrumu hatırlıyorum
evet canım. sadece geçen pazar gitmedim onu da kendisi istemedi zaten biraz da kendine vakit ayır dedi. kısmetse bu hafta gidiyorum yine
Açıkçası başlarda hep izin kullanmam diyordu eşim ama aöf te sınavları var onlar için kullanacak sanırım mecburen. Bakalım nasıl olacak yoksa ben ankaraya gelip uzun uzun izin kullansın istemiyorum. Gerçi bayram fln girecek araya gelmek ister mi bilmem :/
SAĞOL CANIMevet bu başarılarımla çok ünlüyümdür ben kendi burnuma yumruk atmışlığımda var
Hım anladım evlisiniz demek sizin için de zor hayırlısı Allah sabır versin hepimize
hahahah Allah seni napmasın ya çok güldümzor olsa gerek
Ayy biz de çok istedik ankara ama kısmet napalım...hakkımızda hayırlısı inşallah..
Hım anladım evlisiniz demek sizin için de zor hayırlısı Allah sabır versin hepimize
evet canım. sadece geçen pazar gitmedim onu da kendisi istemedi zaten biraz da kendine vakit ayır dedi. kısmetse bu hafta gidiyorum yine
aslında çok kolay biraz sakar olmak kafi
İnşallah canım. Önemli olan sağ salim onlara kavuşmak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım evliyim. Evet zor oluyor, annem evde yalnız kalmami istemiyor, bi annemde bi kvde.. eve bi eşya almaya uğruyorum herhalde..özlüyorum evimi de.. gitsem annem ya ben de gelcem diyo y da görümceni çağır diyo.. karışık yaa..annem gelse akşam mecbur geri dönüyoruz, yeğenime bakiyor çünkü... görümcem gelse iyiyiz ama bazen yalnız da kalmak istiyorum aslında.. amaaaan..karışık evli olunca...
Ne güzel maşallah :)
Bende çok sakarım ama kendime yukruk atacak kadar değil sanırımNe zordur sakarlık ya cam bir şey satılan bir yere girdiğimde elimi kıpırdatmam robot gibiyim kıpırdatsam kırarım biliyorum
Evet canım evliyim. Evet zor oluyor, annem evde yalnız kalmami istemiyor, bi annemde bi kvde.. eve bi eşya almaya uğruyorum herhalde..özlüyorum evimi de.. gitsem annem ya ben de gelcem diyo y da görümceni çağır diyo.. karışık yaa..annem gelse akşam mecbur geri dönüyoruz, yeğenime bakiyor çünkü... görümcem gelse iyiyiz ama bazen yalnız da kalmak istiyorum aslında.. amaaaan..karışık evli olunca...
AYNENbide ben toplayıP yerine koyuyorum, aşkım da sinirleniyo bana bi arada sürekli düşüyordum, dizim mosmor olmuştu geçmedi kaç ay boyunca
ahahah aynen bende öyleyim geçen bakkalda sakız kutularını düşürdüm arkamdaki çocuğa atacaktım suçu olmadı çocuk daha uyanık çıktıoturdum topladım ne yapayım ay çok iyi anlıyorum seni bende ayağımı sürekli çarparım ağrısından çok kendime sinirleniyorum
bi kaç kez başardım onu beniki üç tane düşüyorsa bozuntuya vermeden ortamı terkediyorum başkasının üstüne kalıyordur heralde Allah daha kötüsünden korusun ya dikkat etmek lazım çok bi gün dizim yerine kafamı çarparım falan zaten hücre kıtlığı var beyinde iyice uçarım heralde :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?