ya okurken gözümde canlandı cidden kızlar bugün 16 gün oldu bile.. nasıl olcak nasıl göndercez diye düşünüp ağlarken ( ki her anımızı burda paylaştık birbirimizle.. gönderdikten sonra bile buraya gelip, gönderdim dedik.. ) bak ustaya az zaman kaldı bilee haftaya görücez askerlerimizii.. gökçeemm konu sahibimizz iyi yanından bak sen askerini gönderdiğinde biz usta birliğine geçmiş olucaz ve daha çok destek olucaz sana
tecrübeli arkadaşlarım hepiciğinizden ilk haftamda hep destek tam destek bekliorm zaten
kızlar sevgilimle gereksiz tartışmalarımız sıklaştı daha doğrusu onun benimle tartışması ben alttan alıyorum ama bazen sabrımı sınıyo ayrıca önceden tartışınca çok huzursuz oluyordum dün tartıştık amann dedim ve hiç üzülmemiş gibiyim neden bende böyle bişey oldu ki normalde çok takardım çok üzülürdüm
sağol bebeğimm
kızlar sevgilimle gereksiz tartışmalarımız sıklaştı daha doğrusu onun benimle tartışması ben alttan alıyorum ama bazen sabrımı sınıyo ayrıca önceden tartışınca çok huzursuz oluyordum dün tartıştık amann dedim ve hiç üzülmemiş gibiyim neden bende böyle bişey oldu ki normalde çok takardım çok üzülürdüm
tecrübeli arkadaşlarım hepiciğinizden ilk haftamda hep destek tam destek bekliorm zaten
cok saol cnm ya ıcım rahatlıyo bırazda olsa konustukca
bir gece gelmedim neler olmuş nelerlistede ben yokum ama :26: acemi manisa merkez usta birlik kıbrıs lefkoşa
kızlar nişanlım bugün daha hiç aramadıı hergün bu saatlerde 1 yada 2 kez mutlaka arardıı acaba ben mi arasam çok merak ediyorum umarım kötü bişey olmamıştırr:18:
ehehe aynen tatlım topiğimizde heran herşey olablıoo takıpte kalınŞafak kaçtı Akşam içtimasında senıde eklerm cnm ısteyenlerı ekledıgımm ıcın yazılmadn frklı dusunme
benim tahminim şu an ona duyduğun özlem daha ağır bastığı için aranızda geçen gereksiz tartışmalar daha bi gereksiz geliyordur sana
yok cnm anlarmıyım hiçşafak olayını bilmiyorum ben nette arastırdım 4 kasım sülüs tarihi hiç izin yapmadan gelecek yol izinleri 2 gün 6 mayıs diye cıkıyor bende ona göre şafak sayıyorum
umarım öyledir gokche saçma sapan meselelere takılıyo :106:
Benımkı sabah aradı uykudan uyandm kafam bı mılyonDiyo günlügede yazdımm bana gecen 9 da arkadaşlarımn yanından kalkcm dedn 9.20 de kalmıştııın dıoo dedm aşkm hatrlmıorm suandaaa sonra hatrladmm dogm gnu sprzı yapmşlrdı 20 dakıka o yuzdn dha oturdumm nelerı dusunuyo yaa istanbuldada boyleydı 9.1 dakıka gecsee soylenırdı haha gunlugede yazms o gunlukte neler yazıo cok mrk edıorm
kızlar nişanlım bugün daha hiç aramadıı hergün bu saatlerde 1 yada 2 kez mutlaka arardıı acaba ben mi arasam çok merak ediyorum umarım kötü bişey olmamıştırr:18:
kıyamam sana merak etme dicem de bende aynı şeyleri yaşayacağım eminim dünyanın heralde en pinpirikli insanlarından biriyim sevgilim telaşe müdürüm diye sever beni zaten :) akşama kadar bekle birşey yoktur zaten bu kdr aramaları bile mucize bence işi çıkmıştır olmazsa akşam ara canım için rahat eder. ya nası oluyor arıyorsunuz böyle telefona çıkan adama ..... ile görüşmek istiyorum diyorsunuz o kadar askerin içinden nası bulup da telefona çağırıyorlar komik gelebilir size ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?