- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Ne güzel tarihte doğmuş öyle :)
hahaha ne hayırlı bi ay mış bu nisan
tatlımm mutlaka müsait olamamışlardır arar brz dha bekle:44:
Bugün konuştum canım ayarlamış kesin izin kullanacakmis ama 4 gün uzayacak askerlik de
olsun tatlım en azından göreceksin
alla alla nereye gönderdin tatlım nerden gönderdin bu kadar uzun sürmemesi lazım ama :26:
Evet mervecigim iyi tarafından bakmak lazım değil mi:)olsun tatlım en azından göreceksin
Evet mervecigim iyi tarafından bakmak lazım değil mi:)
aynen tatlım ben ilk git izin falan yok erken gel demiştim ama şimdi kafamı duvarlara vuruyorum
Canım ya müsait olmamıştr sıkınti yapma arar zaten ilk fırsattauff benımkı 2 gundur aramadı bugun caldırdım hala dha aramadı ıcım skıldı yaaa.dha ders calısmam lazm pc yı kapatasım yok snvlarda ne halt yıcem bılmıyorum
Canım ya müsait olmamıştr sıkınti yapma arar zaten ilk fırsatta
Kıyamam canım ya bi daha ayrılmak da zor olacak öyle de zor böyle de zoraynen tatlım ben ilk git izin falan yok erken gel demiştim ama şimdi kafamı duvarlara vuruyorum
uff benımkı 2 gundur aramadı bugun caldırdım hala dha aramadı ıcım skıldı yaaa.dha ders calısmam lazm pc yı kapatasım yok snvlarda ne halt yıcem bılmıyorum
umarım fırsatı olmamıstır yani.s 2 gundur aramamsı garıp pff.kıbrıs yarenlerı varmı sorcagınız bsy sımdılık ?
Kıyamam canım ya bi daha ayrılmak da zor olacak öyle de zor böyle de zor
aynenmektubumu almış bu arada kızlarrr
bebegm smdlık yook girneye gıden bı ben varım numunelik herldı ddıo listeye bakmş kmse yokmsYanımda herşey gtrcm dıo ıyı dedm
Merhabaa kızlar
Benimde eşim gittii 5 kasımdaa.
merhaba canım.Hayırlı tezkereler.nereye gıtt usta acemılık??
Ankara etimesgut acemilik. Daha usta birliği belli olmadı. :)
anladım canımm.kıbrıs cıkarsa hıc sasırmamankaranın kasımı- aralıgı soguktur.bzde mamakta yapmıstık
Kıbrıs mı ?çok uzak umarım oraya düşmez. Seninkii nerde ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?