kızlar ben hepinizi çok merak ediyorum yaaabirbirimizi görsekmiii :))
kıyamam sana merak etme dicem de bende aynı şeyleri yaşayacağım eminim dünyanın heralde en pinpirikli insanlarından biriyim sevgilim telaşe müdürüm diye sever beni zaten :) akşama kadar bekle birşey yoktur zaten bu kdr aramaları bile mucize bence işi çıkmıştır olmazsa akşam ara canım için rahat eder. ya nası oluyor arıyorsunuz böyle telefona çıkan adama ..... ile görüşmek istiyorum diyorsunuz o kadar askerin içinden nası bulup da telefona çağırıyorlar komik gelebilir size ama merak ettim
canım benim aradıı :)) hemde tam yine buraya yazarken hep böyle denk geliyo zaten :)) temizlik sırası nişanlımların gruptaymış bulaşık falan kalmış bunlara şimdide koğuş nöbetindeymiş 2-4.. aradı konuştuk baya iyiymiş çok şükür merak ettim aramadın dedim askerdeyim ondan olabilir mi diyoalışamadık hala arayacağı saatler birbirini tutmuyoo
ankasörlü tlfların hepsi dışarıdan aranmıyo onların orda yalnızca 1 tane var dışardan aranan onu arayıp kısa dönem deyip nişanlımın adını soyadını söylüyorum çağırıyolar hatta bi dk yenge bekle geliyo diyen var hanımefendi bi sn çağıralım diyen var
ohh çok şükür çocuğun dediği doğru ama bizde haklıyız işte alışıcaz :)
öğrenicem hepsini prosedürleri :) yenge süper yaaa
cnm 4 kasımsa silus tarhı nasl 160 oluyoo
bende anlamadımki cnm nette safak matikte öyle cıkıyor artık daha öncede gelse daha fazla sevinirim dedim bende
Cnm bence sende bzm gıbısn ınternettıkı yanlıs cıkartıo dıe duyuyrom ..
zaten 19 20 nisanda gelirse havalara ucarım 19 nisan bnm doğumgnüm 25 nisan yıldönümümüz en güzel hediye olur sevdiğim
bizim yıldönumumz 17 nisan keşke denk gelse
Hepimizin nisan heralde benimki 1 nisan ama o tarihte gelmesi mümkün değil:)bizim yıldönumumz 17 nisan keşke denk gelse
Hepimizin nisan heralde benimki 1 nisan ama o tarihte gelmesi mümkün değil:)
Ne güzel tarihte doğmuş öyle :)1 nisanda ömerin doğumgünü
Telaslanma canım fırsat bulamamıştır arayacaktır muhakkakbnmki hala aramadı saat kaç oldu meraklanmaya başladım :26::26:
ayy ne güzel yaa böyle yakın tarih olması o güne denk gelmese bile iki üç gün sonra cnm sanada hediye gibi olur
Hepimizin nisan heralde benimki 1 nisan ama o tarihte gelmesi mümkün değil:)
1 nisanda ömerin doğumgünü
bnmki hala aramadı saat kaç oldu meraklanmaya başladım :26::26:
kızlar burada çok güzel arkadaşlıklarımiz oldu birbirimizin halinden anlıyoruz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz itiraf etmeliyim ki burası olmasaydı daha kötü bi halde olurdum hepiniz iyiki varsınız seviliyorsunuz
Teşekkür ederim canımsende oyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?