Kızlarrrrrrr çok mutluyum, sevdiğimle barıştıkkkkÖzür diledi, ve seviyorum seni dedi
Her türlü yeni fikre açığım :)) merak ettim fikrini
inanmıyorummmm bebegmmmm cok sevındım cooooooooooooooooooook Aramızaaaaa döndnn baaaaaaaaaaaaak HEMEN ŞAFAAAAK ETİKETTİ GÖRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMM oleeeeeeeeeeeeeeeeey
kızlar allah nasip ederse sevdiceğimin yemin törenine gideceğim ben ama ne giymeyelim sizce aileside orda olucak karar veremiyoumbiraz hanım hanımcık olsun istiyorum ne dersiniz
Kızlarrrrrrr çok mutluyum, sevdiğimle barıştıkkkkÖzür diledi, ve seviyorum seni dedi
sanırım etek ya da elbise olmaz hani rahat edemezsin.. pantolon giyebilirsin üstüne de şık bir gömlek ya da bluz
evet etek ve elbiseyi bende eledim tamamen rahat olamam hem yağmur filan yağarsa kötü olur dedim tayt ve çizme düşündüm ama oda pek hamın kız olmadı :))) çizmeyi de eleyeceğim galiba karasızım
çizmede kararsız kaldıysan dar jean ile de giyebilirsin öyle de çok hoş olur.. hem dediğin gibi yağmur, çamur olabilir..
evet ama ne kadar da olsa grlin kız imajı var ya hani çizmeyle nasıl olur bilemedim gerçi daha önceden de tanıştık ama ben çok önem veriyorum galiba aman yanlış düşünmesinler aman kötü düşünmesinler diye
Yaptım hemenÇok özlemişim sesini
gözün aydın cnm inş. bi ömür boyu mutlu olun el ele göz göze
merhaba bi topikte görmüştüm yada burası mıydı tam bilemicem 4 5 gündür konuşamıoz bitircem falan demiştin sevdiceginle düzelmişin sanırım canım gözün aydınyazmadan edemedim
Vayyy beeBu kadar zor olmamalı zaten bir seni seviyorum demek Sevindim adına canım. Baya mutlu olmuşsun anlaşılan sen de
kızlar allah nasip ederse sevdiceğimin yemin törenine gideceğim ben ama ne giymeyelim sizce aileside orda olucak karar veremiyoumbiraz hanım hanımcık olsun istiyorum ne dersiniz
Güzel keten bir pantalon giy, ispanyol baça olsun. Üstüne de beğendiğin bir ince kazağın varsa onu giy. Sade bir makyaj ve kıyafetine uyumlu bir çantayla hanım hanımcık bir kız olursun. Takı olarakta uygun bir küpe ve bileklik ideal
sen iyi geziyosun vallasevgilim beni arasa dışarlardayım desem rahatsız oluyo böyle bi huzursuz konuşuyo :)) o yüzden tatili evde geçriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?