355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

dusunme onları smdı.bı sekılde gecıcek zaman boyle dusun.tadını cıkar ona sarılmanın.kokusunu ıcıne cekk.ben oyle yapmstım
Valla en güzelii :) ben bu hafta bi kavusayım bi kere göreyimdee başka bişey istemiyorum. ama ordada onu bırakıp gelcez ya onun acısı çöktüü

hııımmm ii bari sesini duymuşun en azından kötü olmuş annesinin sinir etmesi inş geçicek cnm bugünler sık dişini
bugün konuyu sonsuza dek kapatma kararı aldık o derece yani ama dün kavga falan ettin sonra gece tam 1 saat boyunca oturdum düşüncelerimi ve kendimi anlattım anladı hak verdi silkelendi ve kendine geldi ama cidden bi ara bitiyo sandık şükür toparladık

Emine nickki arkadas esin kacinci abur boluk benimki tanismak istemis merak etti canim
Teyzemin eltisi gormeye gitmis kocami resim cekmis aksam atacakmisbekliyorum

dusunme onları smdı.bı sekılde gecıcek zaman boyle dusun.tadını cıkar ona sarılmanın.kokusunu ıcıne cekk.ben oyle yapmstım

Ay çıkarmazmıyımm zaten burnumda tütüyoo allahım bari 3 gün bile olsa sarılıcam öpebileceğim işte bunada şükür.. Ne güzel senin yerinde olmak vardıı :)

içtima vaktimizzzz

gercektınnmıı.ay nasıl sevındım smdı bılemezsın.ohh be sonunda kapandı yanı o konu.aferın ona akıllı olsun artık onunuze bakablırsınız rhtca

ınsallah sızde benım safagımı gorup daha sonrada safak dogan gunes dıyeceksınız.bu gunlerı okadar ck bekledımkı.buraya gırdıgımde bıten arkadsları goruyordum bende dıyordum bende ınsallah o gunlerı gorurum.zaman gecıyormus.... bundan sonra kesın daha cabuk gecıcek o geldıkten sonra.mutluyken hep oyle olur.Allah hepimize saglıklı ve huzurlu ömürler hayatlar versin.Gönlümüze göre yaşayalım hayatı.Kötülükler uzak olsun bizden..

Ay çıkarmazmıyımm zaten burnumda tütüyoo allahım bari 3 gün bile olsa sarılıcam öpebileceğim işte bunada şükür.. Ne güzel senin yerinde olmak vardıı :)

içtima vaktimizzzz

burdaaaaaaaaaa

gercektınnmıı.ay nasıl sevındım smdı bılemezsın.ohh be sonunda kapandı yanı o konu.aferın ona akıllı olsun artık onunuze bakablırsınız rhtca

aynen öyle tatlım bende çok rahatladım bi ara bitecek diye öle korktum ki allahtan toparladık ama haliyle zor günler geçirdiimizden biraz hüzünlüyüm o da geçer bi kaç güne sanırım artık rahatça önümüze bakabilirizzz

yaşasın mutluluk yasasın huzur yasasıınn aşkk ozmn

İnş canım inş.. Ne kadar geçer mi densede geçiyo be bugün bile bitti. allahın izniyle bu günlerde bitecek.Evlendiğimizde 1 yılı vardı gitmesine 1 yıl nasıl geçti hiç anlamadık kii dün gibi gideli 21 gün oluyo geçmese gibi dursada buda böyle bitecek bi 9 gün sonra 1 ay olucak kaldı 11 ayımız :))

kızlar yemın torenınde boyle oluyor ıste .)) vıdeo koycaktım ama cok buyuk geldıgı ıcın koyamadım .(( gene eskılere dondum cok gururlandmm

Cuma akşamda da gidebilrim aslında. Cuma akşam gitsem nasıl olur? Çıkabilir mi?

evcı mı cıkarcaksın sen? aksam orda olursan gunden kaybetmıs olrsn.cumada gormek ıstıosan sbhtan gıt.evcı cıkarcaksan cuma sbhtan ckar.yok haftasonu gorceksen sbh erknden orda ol.cnku cuma gıdınce gece bır gece fazladan orda kalma parası verceksın
Cuma akşamda da gidebilrim aslında. Cuma akşam gitsem nasıl olur? Çıkabilir mi?

İnanamıyorum. Cuma sabahtan çıkarabiliyor muyum? Eğer öyle ise süper yaaa. Çok sevinirim bu habere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…