evcı mı cıkarcaksın sen? aksam orda olursan gunden kaybetmıs olrsn.cumada gormek ıstıosan sbhtan gıt.evcı cıkarcaksan cuma sbhtan ckar.yok haftasonu gorceksen sbh erknden orda ol.cnku cuma gıdınce gece bır gece fazladan orda kalma parası verceksın
Allahım çok duygulandım ya :) Bende gidince heranını çekcem allah herkese nasip etsin :)
Tatlım benide eklee :)
Ankara Etimesgut Acemilik usta birliğii henüz belli değil şafak 344
İnanamıyorum. Cuma sabahtan çıkarabiliyor muyum? Eğer öyle ise süper yaaa. Çok sevinirim bu habere.
kızlar yemın torenınde boyle oluyor ıste .)) vıdeo koycaktım ama cok buyuk geldıgı ıcın koyamadım .(( gene eskılere dondum cok gururlandmm
Eki Görüntüle 871363 Eki Görüntüle 871364
seni eklemiştim dıe hatrlıorm cnmm ala alla nereye gıtmssn kı :))) Gene eklerimm :44::44:
.)) cek cek ben cekıcem dıye ortalıgı yıktım ya.bızım o donem cok kalabalıktı.sabahın köru mıllet donuyor heerkes oturma yerınde deılde askerlerın gecıcegı yerde durmus yolun ortasında fotograf cekıyor.bı bagırmısım mıllete napıyosunuz bız burda goremıyoruz dıye.rezıllıktı resmen ya.herkes koltukların ustune cıkmıs foto cekıo falan.benım askerım bıde atışta derece yapmıstı bıde erken teslım oldugu ıcın ona belge verılcektı.her donem bır bolukten 1 kısıye verılır bu.o yuzden en onde olup foto cekmem lazımdı benım.itişe kakışa cektım cokda guzel oldu .)) bak onuda gosteryım.bı yandan cekıp bı yandan aglıyorudum ama
Eki Görüntüle 871404 Eki Görüntüle 871405
.)) cek cek ben cekıcem dıye ortalıgı yıktım ya.bızım o donem cok kalabalıktı.sabahın köru mıllet donuyor heerkes oturma yerınde deılde askerlerın gecıcegı yerde durmus yolun ortasında fotograf cekıyor.bı bagırmısım mıllete napıyosunuz bız burda goremıyoruz dıye.rezıllıktı resmen ya.herkes koltukların ustune cıkmıs foto cekıo falan.benım askerım bıde atışta derece yapmıstı bıde erken teslım oldugu ıcın ona belge verılcektı.her donem bır bolukten 1 kısıye verılır bu.o yuzden en onde olup foto cekmem lazımdı benım.itişe kakışa cektım cokda guzel oldu .)) bak onuda gosteryım.bı yandan cekıp bı yandan aglıyorudum ama
Eki Görüntüle 871404 Eki Görüntüle 871405
çoook güzel yaaa Kübraaa nolurrrrrrrrrrrr gittigiinde bana resm ve video att(((((((((((((((((((((((
Çok güzel olmuş yaaa. Yemin töreninde herkes yerinden mi izliyor. Yoksa kalkıp daha yaklaşabiliyor musun askerlere doğru?
valla bızımkı cok komıktı.normalde stadyum gıbı koltuklar vardır.askerınn hangı tarafta hangı tabur handı bolukte olcanı bılırsen ona gore karsısına oturursun.ama herkes bırbırıne benzer o yuzden gormen ımkansızama bızım ozmn okdar kalabalıktıkı mıllet otrcak yer bulamayıp koltukların onunde ayakta durdu kımısı comdu falan.sonra yuruyus oluyor marş ıle.ozmn askerler boluk boluk tabur tabur gorucuye cıkar gıbı yuruyorlar ozmn askerını yakında gorebılıyorsun asagıya ınmıstık bız hemen yanımdan gectı seslendım hatta.bazıları oglummmm burdayım dıe bagryodu komedı ya dokunan da olmustu ama yasak yanı.zaten askerler bır cızgı var bayragı falan gormek zorundalar yuruyuslerını sasırıyorlar oyle kalabalık olunca.bıde heyecan oluyor tabi ...
Göremedim ben tatlımm ama neyse olsun :)
Ahaha olay olmuşş benimkide dedi atışta derece yaptım diye aa onadamı belge verilcekkk :) Allahımm çok merak ediyorum yaa.
ona soylerler canım zaten sna verılecek kutuge adın cakılcak dıye.ama bır kısı olur genelde secerler ondan bılemedım smdı.o kutuk orda durur sonsuza kadar.her donem çakan kısı adını cakar oraya.Cok duygulanmıstım bende ah ah
kızlar ben bı yemek falan yıyım gelırım ısım bıtınce .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?