355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sabır canım sabır.evet bızede buyuk sorumluluk dusuyor.dişini sıkmak zorundasın.ordakş psikolojiyle bazen normalden farklı olablıyorlar maleseff

Haklısın ama onları anlamakta gerek biz burda kalıyoruz ama onlar hiç bilmedikleri bi ortama giriyo bianda onların psikolojisi daha kötü bizde aynı durumu yaşıyoruz ama düşününce onuda haklı buluyorum işte bu dönem alttan alıcaz başka çaresi yok malesf.

Canım değişmesnın sebebi vardır değiştigini dusunmyrm mesela .... EE neden acaba boyle dersn

Canım değişmesnın sebebi vardır değiştigini dusunmyrm mesela .... EE neden acaba boyle dersn

canım benim bende anlasamm durup durupp beni beklemek zorunda değilsin diyo bide.. beni beklmessin dimi diyo la havle vela kuvvetre illa billahil aliyil azimmmmm

Beni unutmuşsun bebeğim Acemi birliği ve usta birliği Muğla

canım benim bende anlasamm durup durupp beni beklemek zorunda değilsin diyo bide.. beni beklmessin dimi diyo la havle vela kuvvetre illa billahil aliyil azimmmmm

Beni unutmuşsun bebeğim Acemi birliği ve usta birliği Muğla

Tatlım korkuyor demekki öyle düşün...

tatlım dun eklemiştim o eklentıyı bulaamadım yenı kısı ekledımm şimdi eklıyorum bakabilirsn

Son düzenleme:
hahaaa kuzum beni güldürüyosun amaa :))) 12 ayyyyy

Allah'a şükür iyi gidiyor bebeğim Meo isimli bir kullanıcı vardı sevgilisi, benimkiyle aynı yerde askerlik yapıyorlardı, tanışmışlar çok mutlu oldum

Tamam da 15 ay yapanlar bille aldılar bak askerlerini ... ÖYle dusunmelısın:S

Aa cok sevındım bunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…