355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

askeriyeye gitmicek tatlım o kargoya gidecek haftaonu kendi alacak. ne güzel yaa bnde yemin törenine gitmeyi çok isterdim inş sokarlar telefonları içeri bizde doya doya konuşuruz

Aynen şu istediğin zaman ulaşmama durumu çok beter yaa Yine telefonu olsa bi mmesaj atarsın er geç elbet cevap verir ama böyle bekliyoruz bi karara

canım yaa ne kadar şanslısınız.. bizimki de narlıderede ama işte pazar günü yolluyorlar kıbrısa 1 gün görüşeceğiz anca

senin ki narlıderenin hangi tarafında canım.bizimki istihkam okulu 1.çavuş birliği 7.takım da.Belki seninkide ordadır. üzülme canım 1 gün bile olması güzel birşey buna da şükür

Son düzenleme:
senin için çok daha zordur, empati yaptım bir an, duramazdım. Sağol canım benim, allah birdaha ayırmasın inş. Sizi, ömür boyu mutlu bir aileniz olsun

çok çok zordu bir de ev kiraydı o dönem çalışmıyordum.bi süre kayınvalidemlerle kaldım onlarda ayrı nazı niyaz.dayanamadım ailemin yanına gittim çok zor kızlar evlendikten sonra ondan bundan harçlık almak.çocuk da var çok zordu

Amin canm bu arada allah hiç birimizi ayırmasın

Bazen bende acaba gitsem mi diyorum henüz kesin kararımı vermiş değilim ama bakacağız sen hangi şehirdesin ,seninki Tekirdağın neresinde?

ben normalde İzmir'deyim ama perşembe günü Bursa'da olacağım..O yüzden Bursa'dan gitmem gerekiyor.. Benimki şu an Saray'da yapıyor acemisini..

a ne güzel seninki nerde yapıyo acemiliğini benimkide hat götürdü ama telefonu sokmayı denemedi bile

kızlar bakın anlatıyım size :)) sevgilim bilecik söğütte askerlik yapıyo.. telefonu bi şekilde içeri sokmayı başardı sonra hattı arıza yaptı bi türlü kullanamadı hatta benim üzerime. bende yeni hat çıkardım sonra bu hattı jelatine sarıp arko kremin içine gömdüm :)) sonra buna bi kargo paketi hazırladım traş jeli köpüğü jilet krem vs. bu kremide kargoya koyum ee onada telefonda söyledim :))) acemi olduğu için ben direkt şubeye gönderdim kargoyu ee onuda iyice araştırıyolar böyleliklee halletmiş olduk

pardon canım benim :)) benimki hala acemilikte çıkmıyolarya dışarı öyle düşündüm birden :))

şampuanın içinde tel bile katmışlar tatlım duymuştum bnde. şimdi işten çıkıp kargoya gitcem bnde

Ayy allah sizii Şok oldum resmen kremin içine hat çok yaratıcıı :) Bende bu yöntemi mutlaka denicemm süper fikirr

:))) dene kuzumm denee :)))) ee napalım bizi buna zorluyolar ala alaa telefn kullansa ne olurki adamlarr :44:

haklısın canım yani çok saçma aslındaa telefon olsa ne olcak sanki zaten ailesinden uzak tamam belli bi saatte yasak olabilir ama onun haricinde serbest olmalı diye düşünüyorum ben . bizide böyle garip yöntemlere zorlamasalar keşkee :)

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:

:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

qizem7 -> Şafak 37 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 67 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

askbiziz42 -> Şafak 147 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 148 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 147 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 147 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 147 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 147 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

kadifekutu -> Şafak 147 -> Acemi:İzmir-Narlıdere - Usta birliği:Kıbrıs-Güzelyurt

Kubrah -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 147 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak 147 -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 158 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> 147 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak 145 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 148 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ

İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ

dexsalgin -> Şafak 347 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak343 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak 351 -> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

içtimaaa vaktiiiiiiiiiiii İstekler eklenmiştir kızçeler

Ooo ne güzel birsürü olmuşuz

İiim kocam mektup yazmis bana resim gondermis
Dun ki acele cekilmis netten yolladilar cok kotuydu
Bugun gelen cok guzel moralim yerine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…