bakalım kısmetse bu cuma yanındayız yemin törenine gidiyoruz
2 gün bizimle kalıp pazartesi günü kıbrısa gidicek
bende eşimi askere yollayanlardanım hemde 2,5 yaşında kızımla beraber bekledik.kısa dönem yapması teselli olsada o beş bucuk ay beş sene gibi geçti.yemin törenine gittiğimizde babasını tanımadı taki sivil giyinene kadar o kadar duygulandık ve aglaştıkki çok zor arkadaşlar inanın ama geçiyo belki deliyo da geçiyo ama eninde sonunda bitiyo ve askerim evine dönüyo herkese hayırlı teskereler
Bebeğim bence Ahmet Ümit'in kitapları çok güzel onlar arasında seçim yapmanı isterim. Olaylar çok güzel ilerliyor ve ters köşe oluyorsun. Mesela kitapta kilit noktası var sen kesin bu yaptı diyorsun bir bakıyorsun kitapta olayları anlatan kişi yani sen katil çıkıyorsun, beni çok etkiler her zaman Ahmet ÜmitAhmet Ümit - İstanbul rapsodisi, Sis ve gece yi okudum çok güzeldi Tavsiye ederim. Aşk köpekliktir vardı birde okuyamadım tam, kuzenim aldı o beğenmiş ama. Beyoğlunun En güzel abisi içinde güzel yorumlar var ben şimdi onu alıcam
bi arastiraymm bebegmm sagoll :*
heoimz oyle 1,5 gun kalip bnmkide 3. gunu gdckk
Canım Ahmet Ümit- Beyoğlu Rapsodisi kesinlikle tavsiyemdir.. Uçurtma Avcıları da okumasam da ailemden herkes okudu ve dillerinden düşüremediler.. Hatta bende yakın zamanda başlayacağım.. Harika bir kitap olduğunu duydum..
Canım çok sağ ol. Dün sızmış kalmışım valla ama iyi ki gece okumadım bu yazdıklarını yoksa uyku muyku kalmazdı.. İçim parçalandı resmen.. Halbuki nette Girne'nin rahat olduğunu okumuştum.. Bu 4 ay oldukça sıkıntılı geçecek bizler için anlaşıldı.. Resmen canlarını okuyorlar demek ki Kıbrıs'ta.. Oysa ilk duyduğumuzda ne kadar sevinmiştik kıbrıs olduğu için, rahat edeceğini düşünmüştük.. Sonra araştırdıkça zaten moralimiz bozulmuştu ama içimde hep bi umut vardı gittiğinde belki de şartlar değişmiş olur filan diyordum sonuçta araştırmalarımız hep gidip dönmüş askerler üzerindendi ama demek ki hala fazlasıyla sıkıntı var... Çok fena.. Allah yardımcıları olsun sizinkilerin de, bizimkilerin de...
canım şimdi cuma yemin töreninden sonra yolavoya geçecek 4 hafta eğitim sonrasında kocaeli gölcüğe gidecek orası çıktı ama gemi de yurt dışına falan cıkacak işte kaptan olduğu için savaş gemisine vermişler
ucurtma avcılarını bende cok duydumm onu mu alsam acaba :44::44::44:
ala ala hc duymamıstım.kaptn oldugu ıcın farklı oluyor demk kı :S pff uzuldum smdı ya.sag salim doner sen sıkma canını ya ./
Kızlar benim kitap listem şöyle :) Benim eşim hiç okumaz kitap normalde. Geçen kitap filan alsam okurmuşum burada dedi. Ben genelde kendi sevdiğim onun da okumasını istediğim en azından okuyacağını düşündüğüm kitapları tercih ettim. Geçen aradığında sordum ben ne istersin diye gelince bakarız dedi.
beyoğlu rapsodisi (cep) everest 7
bin muhteşem güneş everest 7
aynalar koridorunda aşk timaş 7
allah de ötesini bırak destek 7.2
kadını yönetme sanatı yediveren 7.5
kürkt mantolu madonna yapı kredi 7.7
evlilik psikolojisi timaş 7.7
kadın psikolojisi nesil 11
küçük prens mavi bulut 12.5
ve dağlar yankılandı everest 14
dublörün dilemması iletişim 14.5
Ne güzel 2 gün görüceksin Allah'ın izniyleBen hiç göremeyeceğim bebeğim
cnm 7 , 7 .2 nedir ??
sevdicekleri Tekirdağ'da askerlik yapan yarenler :) yemin törenine gidiyor musunuz, gitmeyi düşünüyor musunuz?
Ben gidip gitmemekte çok kararsızım, dağıtım izni de olmayacak. Törende ne kadar süre görüşebiliriz acaba
selam kızlar hepinizee benim sarım bugün daha hiç aramadııı aşı olmak için hastaneye gidicez demişti dün sanırım baya yoğunluk var bu hafta yoğun olucaz demişti provalar yapılcakmış atış falan kızlar farkındamısınız öyle böyle acemilik bitiyor.. az çok öğrendik artık askerliğin ne olduğunuuu
Kemalpaşa kuzum .:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?