benmkıyle konuştumahh evet 4 ay 28 gün falan kaldıııııııııı
Ya ben fiyatlarını ve yayınevlerini de yazmıştım. Onlarla gelmiş liste. Düzenleyeyim mesajı karışmış böyle.
hayır tatlım 4 ay 27 günnn lütfen bak 1 gün bile çok önemli bizim için
Merhaba canım benimkide Tekirdağda ama usta birliği de aynı yerde olacağı için dağıtım izni vs. yok . Yemin töreni için ailesi gitsin ben daha sonra usta birliğine geçince çarşı izninde falan gider görürüm diye düşünüyorum :)
kızlar yaa usta birliğine telefon zor sokulur dio herkes canım sıkılıyo sizin askerlerinizde usta birliğine telefon götürecek demi
kuzum bu anne modu nedir :)))))) hayırdır
anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)
benim sevgilimin acemi birliğindede var telefonu
tatlım inş bnmkı sokucak
:103::111:gulumseyen masum ınsan :)))))))))
benim sevgilimin acemi birliğindede var telefonu
a ne güzel seninki nerde yapıyo acemiliğini benimkide hat götürdü ama telefonu sokmayı denemedi bile
aynen bnmkide hat soktu ama tel getirmeyin falan yazmış önce gidenler götürmedi oda
bnm erkek arkadaşım ilk emanetçiye vercek duruma göre içeri almaya çalışacak. tatlım senn erkek arkadaşın nerde yaa çok iyi olmuş size rahat mı asker yeri
Ay hatı alıyorlarsa teli niye almasınlar uyuz oldum resmenAcaba yemin töreninde versek telefonu sokabilir mi ya ?
mervecim banamı sordun balım
hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok kibn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:
hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok kibn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:
Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza
kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?