355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar yaa usta birliğine telefon zor sokulur dio herkes canım sıkılıyo sizin askerlerinizde usta birliğine telefon götürecek demi

anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)

anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)

Bazen bende acaba gitsem mi diyorum henüz kesin kararımı vermiş değilim ama bakacağız sen hangi şehirdesin ,seninki Tekirdağın neresinde?

Ay hatı alıyorlarsa teli niye almasınlar uyuz oldum resmen Acaba yemin töreninde versek telefonu sokabilir mi ya ?

hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok ki bn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:

kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr

Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza

Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza

kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr

askeriyeye gitmicek tatlım o kargoya gidecek haftaonu kendi alacak. ne güzel yaa bnde yemin törenine gitmeyi çok isterdim inş sokarlar telefonları içeri bizde doya doya konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…