355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cnm bu arada benide şafak matiğe eklermisin acemi birliğide usta birliğide kayseri talas

Benimkisi anlatmaz, aşılardan bile bahsetmedi sadece revire gidicez şimdi orada muayene var demişti. genelde sorarım bilir yalan da söyleyemez bana konulara girmedi adamım

Son düzenleme:
Zormuş bebeğim, komando eğitimlerini az çok duydum sağdan soldan, Allah yardımcısı olsun. Geçmiş olsun bu arada :26:

saol cnm bize gitmeden önce herkes ooo kısa dönemsin sen komandoda olsan orası rahat diyodu bizde çok sevinmiştik ama nerde....

Veeee şafaklar atarrrrrrrrrr :118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124: Tey tey tey tey

Benimkisi anlatmaz, aşılardan bile bahsetmedi sadece revire gidicez şimdi orada muayene var demişti. genelde sorarım bilir yalan da söylemez bana konulara girmedi adamım

benimki herşeyi anlatmasada anlatıyo.geçenlerde kan aldılar kan guruplarını tespit etmek için bizimkisi benm belli ne gerek var demiş yok demişler illa alacaz biz bakacaz düşünebiliyomusun ya bide kaba saba bi tipti diyo sonrada künyelerini vermişler işte kan gurubunu onun için almışlar

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:

:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

qizem7 -> Şafak 37 -> Usta birliği Kıbrıs Girne

Mystery1643 -> Şafak 65 -> Usta birliği İStanbul Kartal

asi_genc-> Şafak 36 -> Usta birliği

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

askbiziz42 -> Şafak 146 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 147 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 146 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 146 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 146 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

engindenizz -> Şafak 145 -> Acemi usta Birliği Kayseri talas

emine8983 -> Şafak 146 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 146 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak 146 -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak 146 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 146 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 157 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> 146 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak 144 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 147 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ

İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ

dexsalgin -> Şafak 346 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak342 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak 350 -> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

yaaa sabırrrrrrrr son 4 gün

Son düzenleme:

Benimki anlatmıyor bunları gerçi sormuyorum, heyecandan unutuyorum soruları, o soruyor ben cevaplıyorum, o sırada da birşey vardı aklımda deyip duruyorum, telefonu kapatınca aklıma geliyor soracaklarım

ay kuzum benimkini düşürcene 2 gün artırmışsın

Geçmiş olsun kuzu, iyi bak kendine :26:

saol kuzum hava değişimi çarptı beni de valla :2::2:

heeeeeyyyyyyyooooooo bi gün daha attı şükür az kaldı az şafak:65 Van'a slm yola devam :124::124::124::92::92:

tatlım bu arada benim şafağı düzeltirmisin şafakmatikte 67 yazıyo ama benim şafak 65 kiiii

Aaa inanmıyorum künyelerini mi vermişler. Tam bir askerlik nostaljisi :))

Buarada benimkinden kan alamamışlar. Yazın Mısır'a gitmiştik. Bulaşıcı bir hastalık kapmış olabilirsin diye. Iyi olmuş :))

Aaa inanmıyorum künyelerini mi vermişler. Tam bir askerlik nostaljisi :))

Buarada benimkinden kan alamamışlar. Yazın Mısır'a gitmiştik. Bulaşıcı bir hastalık kapmış olabilirsin diye. Iyi olmuş :))

ay gerçekten süper olmuş diyorum ya tamamne saçmalık ya bide insan gibi davransalar bişi demicem ama tavırlar kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…