geçmiş olsun tatlım sana da aman dikkat et hasta olma salgın var sanırım
Merhaba kızlar. Bende asker bekliyorum sizler gibi. Nisanlim kastamonu da kisa dönem asker. Kasim 5 de teslim olmustu. Benim safak 146 mi oluyor simdi.
Herkesin zamani su gibi hayırlısiyla geçer inşallah.
şafak 146 çoğu gitti mi ne :)
saol cnm tamamen havaların dengesizliğinden
4 kasım silüs tarıhı ıse 146 dır birgun yol izni ileee
Merhaba kızlar. Bende asker bekliyorum sizler gibi. Nisanlim kastamonu da kisa dönem asker. Kasim 5 de teslim olmustu. Benim safak 146 mi oluyor simdi.
aynen bebeğim birden soğudu yine bi tutturamadı dengeyi
Benimkisi de şafağını 145 dedi bugün 2 gün var aramızda neden ki :26: Üstelik 4 kasım sülüs tarihi :26:
yol izni belkı 1 gun değildir..
Benim nisanlimda denizli bozkurtta :)canım benim biz izmirde yaşıyoruz nişanlım denizliye çıktı askerliği yani 200 km o yol iznni km bazında veriyolar hani o konuda bilgim yok(
Sanırım öyle :26:
ztn cogumuzn şafgagı bı kac gun dha azalıcak cnm.. yol ıznı kullanan olursa bız kullancaz mesela yol ızınlerımız 3+1 olacak toplamda yol ıznı 4 gun kullanmış olcaaz vee şafak dha azalıcak
ahhh be cnm sizin baya azaldı şafaklar demi ne güzel.allahım bizede gösterdin o günleri
bu arada askerin nasıl umarım iidir bi sorun yoktur
Süpermişİyi bir haber bebeğim Gerçi benimkisi ilden ilçeye dağıtım olacak
kızlar ben kaçar sabah erken kalcam iş var yine off offf bu halde işe gitmek ölüm gibi oğluşum ewde kocam askerde ben işte çok can sıkıcı bi durum
neyse herkese iii geceler sevdiceklerimizi görelim inş rüyalarımızda öpüldünüz mucxxx
kızlar ben kaçar sabah erken kalcam iş var yine off offf bu halde işe gitmek ölüm gibi oğluşum ewde kocam askerde ben işte çok can sıkıcı bi durum
neyse herkese iii geceler sevdiceklerimizi görelim inş rüyalarımızda öpüldünüz mucxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?