355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba kızlar. Bende asker bekliyorum sizler gibi. Nisanlim kastamonu da kisa dönem asker. Kasim 5 de teslim olmustu. Benim safak 146 mi oluyor simdi.

Herkesin zamani su gibi hayırlısiyla geçer inşallah.

Merhaba kızlar. Bende asker bekliyorum sizler gibi. Nisanlim kastamonu da kisa dönem asker. Kasim 5 de teslim olmustu. Benim safak 146 mi oluyor simdi.

4 kasım silüs tarıhı ıse 146 dır birgun yol izni ileee

Hoş geldin aramıza canım

ztn cogumuzn şafgagı bı kac gun dha azalıcak cnm.. yol ıznı kullanan olursa bız kullancaz mesela yol ızınlerımız 3+1 olacak toplamda yol ıznı 4 gun kullanmış olcaaz vee şafak dha azalıcak

Süpermiş İyi bir haber bebeğim Gerçi benimkisi ilden ilçeye dağıtım olacak

kızlar ben kaçar sabah erken kalcam iş var yine off offf bu halde işe gitmek ölüm gibi oğluşum ewde kocam askerde ben işte çok can sıkıcı bi durum
neyse herkese iii geceler sevdiceklerimizi görelim inş rüyalarımızda öpüldünüz mucxxx

Son düzenleme:
ahhh be cnm sizin baya azaldı şafaklar demi ne güzel.allahım bizede gösterdin o günleri
bu arada askerin nasıl umarım iidir bi sorun yoktur

valla azaldı şükür kiii bitse bi an önce çok özledim onu çooooookkkkkkk
amin bebeğim amin göz açıp kapayana kadar su gibi geçip gitsin günler azalsın şafaklaaarrrr
çok şükür ii o bi sorun yok maşallah senin askerin nasıl??

Süpermiş İyi bir haber bebeğim Gerçi benimkisi ilden ilçeye dağıtım olacak

evet tek ıyı tarafı ztn

iyi geceler tatlım öpüldünnn

İyi geceler bebeğim, rüyalarımızda askerlerimizi görürüz inş. ve yarın onların sesleriyle uyanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…