evettt kızlarda ınsan bazn kendını tutamıyoor taş degılım bende ........
evettt kızlarda ınsan bazn kendını tutamıyoor taş degılım bende ........
kızlar eşim teslim oldukları gün 2 tane aşı olduklarını sölemişti.çok fenaydı 1 hafta sürekli ateşi vardı sadece onun değil tüm arkadaşları aynı şekildeydi
cnm ben her telefon görüşmemizde onu üzmemek için saçma sapan şeylerdenbahsediyorum ama telefon kapanınca eğer ewdeysem hüngür hüngür ağlıyorum.hayat onsuz çok boş.seni çok iii anlıyorum
O zaman bizimkiler olmadılar, olacaklar demek ki bebeğim. İnş. kolaylıkla atlatır askerlerimiz :94:
bende öylee heep havadan sudan konuşurdum dha zor gecmesn askerlıgı dıe ama tutamadm çok özledm ddm başladım aglamaya
Keyfsizim tatlımNapıyorsun kuzum ? Görüşemedik bugün
inşallah cnm bazıları kolay atlatıyomuş zaten.bu aşılardan biri cinsel isteği bastırma diğeri tetanoz aşısı die biliyorum.yavrum 1 hafta saf saf gezdim diyo :)
ah biz bayanlar tutamıyoruz işte kendimiziama güçlü olmak zorundayız kızlar kendimiz için değilse bile askerlerimiz için
Keyfsizim tatlımsen nasılsin
Bu aşıların isimlerini biliyorlar mı peki aşı yapılırken, Yoksa sonradan mı söylüyorlar
kızamık aşısıda yapıolarmıs
Bu aşıların isimlerini biliyorlar mı peki aşı yapılırken, Yoksa sonradan mı söylüyorlar
Bir sürü aşı yapılıyor o zaman bebeğim, hepsi bir günde değildir herhalde yoksa yataktan kalkamazlar :18:
yani biz gitmeden ne aşısı yapılacağını biliyoduk ama olduktan sonrada söleniyor mu bilmem de pek sanmıyorum orası askeriye ne de olsa :) sorsalar bile cevaplamazlar yani
Bir sürü aşı yapılıyor o zaman bebeğim, hepsi bir günde değildir herhalde yoksa yataktan kalkamazlar :18:
20 gun olck ve tutuyrm hep kendımı sırf onun ıcın ama dayanamadm bgnnn
hepsini aynı anda yapmışlar
üzülmeyin ama hiç de açımadan çart çart vuruvermişler sanki hayvana yapıyolar demişti engin
neeÜzüldüm şimdi, zor Allah yardımcıları olsun, bir an önce bitse şu günlerde kavuşsak sevdiceklerimize
ah be tatlım koy ver gitsin insan tutamıyo işte kendini bende nerde depresif özlem şarkıları varsa onları dinliyorum ister istemeden sonra dahada kötü oluyorum.
bide özlemden ziyade benmki hava indirmede komando eğitimleri çok ağırmış kısa dönem olmalarına rağmen.gittiğinden beri hasta ayağınıda incitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?