355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ii geceler tatlım sanada askerinli rüyalar öpüldün

kızlar bende çıkıyorum artık hastalık vurdu iice :2::2: gidem de uyuyayım biraz
ii geceler hepinize yarinizli rüyalar öpüyorum kocaman sizi

benimki gittiğinden beri hasta boğazı şiş bide nezle hala
eğitimleride çok ağır dün yağmurun altında akşama kadar koşturup süründürmüşler üzerlerinde kurumuş kıyafetler sen düşün neyse yaaa öle böle geçiyo işte ben çıkıyorum tatlım kendine ii bak iii geceler

kızlar bende çıkıyorum artık hastalık vurdu iice :2::2: gidem de uyuyayım biraz
ii geceler hepinize yarinizli rüyalar öpüyorum kocaman sizi

İyi geceler canım, iyi bak kendine, amin bebeğim askerlerimiz girsin rüyalarımıza inş. ve onların sesleriyle uyanalım yarın

zor valla bebeğim geçmiş olsun askerlik işte allah hem onlara hem bize bu günlerde yardım etsin
hadi ii geceler cnm sende ii bak kendine

iyi geceler kızlar bana değil hiç bu gece her şey üst üste geliyor ya
vizelerim var yarın hiç çalışmadım çalışamıyorum ya çoook bunaldım ağlamaktan başıma agrılar giriyor artık ((
bu gidişle kalıcam ben ona söz verdim çalışcam diye ama yapamıyorum ya
dün de bgn de konuştuk ama telefnda rahat konuşamıyorum ev yznden o da biliyor bana diyo benle bişe paylaşmıyosun konuşmuyosun şu an ona öyle bağırasım çağırasım var ki ama arayamıyorum bile öyle çaresizim sanki ben istemiyorum konuşmayı her dakika gözüm kulağım telefonda üzülmesin diye neler söylüyorum bunaldım diyo sanki ben bunalmadım çoğu şeyden haberi yok ben burda mahvolmuş durumdayım 2 gndr ağlamaktan gzlerim şiş uyuyamıyorum
3 gn sonra geliceğine sevinemiyorum şu an...

senı coook ııyı anlıyorumm cok sıkıştırmya basladı allahtan tesellmız CUMA günüüüüüüüüü ALLAHH sabır versn tatlım hepmze

cok mutsuzum... safak attırmayada gelemedım.telefondaydım.3 saattrıe telefonda bırbırmızı yemekle ugrasıyoduk.bıldıgın yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…