355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ne olmuş canım bedelli mi çıktı yoksa

Hiç mümkün değil canım maalesef bu konularda çok sıkınti çektim anlatmıştım sana hatırlarsan

evet tatlım hatırlıyorum ( aslında haklısın ben nişanlı olmama rağmen ben bile zor izin kopardım kv annemi falan aradı izin almak için sırf bu nedenlerden dolayı evlenip askere göndermek istemiştim daha zor olacağını bile bile ..

tatlım hiç sorma hemde 25 yaşa kadar indi ki burda çoğumuzun askeri 25 li yada daha fazla yaşlarda keşke kısalsa askerlik ama çok zor bi ihtimal gibi duruyo

Ne olmuş canım bedelli mi çıktı yoksa

evet cimcimeme bedelli çıktı yine

bu arada bnmki yılbaşında belkii gelcek izin alırsa şafak 35 mi desem şimdilikkkk

tatlım bende burdaki kızlardan öğrendim göreceğin gün için sayım yapıyosan o şafak değil mehtap oluyomuş senin mehtap 35 yani ama şafak kulağa daha hoş geliyor

yok canım çıkmadı da hükümetin 25 yaş 15000 TL bedel açıklaması var hani Milli Savunma Bakanlığı kabul ederse..

Zaten moralim bozuk çığlık atasim geldi şu anda
bu arada bnmki yılbaşında belkii gelcek izin alırsa şafak 35 mi desem şimdilikkkk
Mehtap deniyormus ona canım bende yeni öğrendim benim mehtap 3 :)

canım benimm ben haftaiçi çok fazla giremiyorum çoğu zaman geçmişi bile okuyamıyorum Tuba nasıl bu arada bi gelse ya konuşsak askeri nasıl son durumlar falan?

aynen bnde haftasonu hiç giremiorm hafta içi fırsatım olunca ( tuba en son iidi işte gökhan toprlanayım düzelcez demişti

tatlım bende burdaki kızlardan öğrendim göreceğin gün için sayım yapıyosan o şafak değil mehtap oluyomuş senin mehtap 35 yani ama şafak kulağa daha hoş geliyor

o zaman mehtap 35 ama çok ümitlenmek istemm çnkü komutana bağlı :26::26::26: sorma şu şafak 3 olsa nolurrrrrrr

neyse özlemek bile güzelll

Zaten moralim bozuk çığlık atasim geldi şu anda

Mehtap deniyormus ona canım bende yeni öğrendim benim mehtap 3 :)

aynen tatlım sorma 15 bin 25 yaş hey allahım neyse vardır bi hayır bunda da...

aynen bnde haftasonu hiç giremiorm hafta içi fırsatım olunca ( tuba en son iidi işte gökhan toprlanayım düzelcez demişti

hadi bakalım inşallahh

KIZLARRRR ÖNEMLİİİ...
bu bedelli konuşmaları nedir kızlar yaaa.... bedellimi çıktı yoksa... varya vururummm kendimi hee... biz ne kadar bekledik bimerle görüştük öyle bi düşüncemiz yok diyincce askere gittikkk yawww şimdi çıktığını sevgilim duyarsaa yıkılır..... ne olur bilgilerinizi paylaşın kızalar netten bakıyorum ama kesin bişey göremedim..

Askere gittikten sonra olmuyor muymuş. Tam zamanında olmuş yaa

Biz hep aynı seydenkavga ediyoruz.ben onu tam anlamıyla anlayıp dediklerini yapamıyorum.cabaladıgım zamanda bu cabamı gormuyor gosteremıyormusum.artk oda benle konsmaya korkuomus.cozum bulamadıkca sorunlara artık bsy konusası konu acası gelmıomıs .safağını saymıomus artk.gelince sankı nolcak bızı mutlu bı hayat mı bklıyor dıyor.aılesım5 para etmez bnlede tartısınca iyice karamsar oluyor.ailesi yönunden ypcak hc bsyım yok bunaldım artk.gelince iş hazır değil nerde kalcagım belli değil diyip duruyor.bende ii oZmn bizim bi geleceğimiz yok dedım.ben hayatnda olmasam bugn askerde olmazdı bambaska bı sekilde ailesine boyun egmeden oZgur yasardı en son bunu konustuk..oda daha ozgur olcanı aynen bolr dediğim gibi olcanı onayladı.. Neden beni sectiki hıc secmeseydi.. Aşkımızın basladıgı yer iZmir..şu şafaktakı mutsuZluguma bak..
galiba seni ben anlayabilirim.. senin hem fikirim.. sebebsiz ve alakasız konulardan tartışıyoruz kendimi savunacak gücem kalmadı yoruldum... bazen aramasından korkuyorum acaba diyorum bu sefer neden tartışırız........

aynen canım ya bizde ne kadar bekledik hatta geçen sefer 30 yaştan 1 yaş indirmediler
kesinleşmiş bi şey yok ama hükümet öyle bi talepte bulunacak Milli Savunma Bakanlığı kabul ederse..
Hayır kısa dönem askerliği kısaltın 3 ay yapın
Ve silah altında olanları kapsamazmış bi defa yemin edersen o askerliği tamamlaman gerekiyormuş..
Ben gurur duyuyorum askerliğini yaptığı için ama 6 ay da 9 ay da 12 ay da uzun yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…