Ne olmuş canım bedelli mi çıktı yoksakızlaaaar duymuşsunuzdur bedelli askerlik haberlerini...
eee şimdi bizimkilerin suçu ne askere gitmek mi? kısa dönem askerlik kısalsa daha mantıklı olmaz mı?
biz de kısa dönem askerlik kısalsın diye tepkimizi gösterelim sosyal medyada, ya da dilekçe yazalım tbmm'ye ...
çok moralim bozuldu
cogu kızlarlar facede görştk cnm
Ne olmuş canım bedelli mi çıktı yoksa
Hiç mümkün değil canım maalesef bu konularda çok sıkınti çektim anlatmıştım sana hatırlarsan
kızlaaaar duymuşsunuzdur bedelli askerlik haberlerini...
eee şimdi bizimkilerin suçu ne askere gitmek mi? kısa dönem askerlik kısalsa daha mantıklı olmaz mı?
biz de kısa dönem askerlik kısalsın diye tepkimizi gösterelim sosyal medyada, ya da dilekçe yazalım tbmm'ye ...
çok moralim bozuldu
Ne olmuş canım bedelli mi çıktı yoksa
Canım hoşgeldin ben genellikle tlf dan giriyorum sayfaları tam takip edemiyorum sorun yok değil mi neden yoksun 3 gündüselamlarrr kızlar 3 gündür yokum merak bile edilmemişim
bende çok merak ediormm yaaaaaa bi tuğba ile görüştk
bu arada bnmki yılbaşında belkii gelcek izin alırsa şafak 35 mi desem şimdilikkkk
yok canım çıkmadı da hükümetin 25 yaş 15000 TL bedel açıklaması var hani Milli Savunma Bakanlığı kabul ederse..
Zaten moralim bozuk çığlık atasim geldi şu andaevet tatlım hatırlıyorum( aslında haklısın ben nişanlı olmama rağmen ben bile zor izin kopardım kv annemi falan aradı izin almak için sırf bu nedenlerden dolayı evlenip askere göndermek istemiştim daha zor olacağını bile bile ..
tatlım hiç sorma hemde 25 yaşa kadar indi ki burda çoğumuzun askeri 25 li yada daha fazla yaşlarda keşke kısalsa askerlik ama çok zor bi ihtimal gibi duruyo
evet cimcimeme bedelli çıktı yine
Mehtap deniyormus ona canım bende yeni öğrendim benim mehtap 3 :)bu arada bnmki yılbaşında belkii gelcek izin alırsa şafak 35 mi desem şimdilikkkk
canım benimm ben haftaiçi çok fazla giremiyorum çoğu zaman geçmişi bile okuyamıyorumTuba nasıl bu arada bi gelse ya konuşsak askeri nasıl son durumlar falan?
tatlım bende burdaki kızlardan öğrendim göreceğin gün için sayım yapıyosan o şafak değil mehtap oluyomuş senin mehtap 35 yani ama şafak kulağa daha hoş geliyor
Zaten moralim bozuk çığlık atasim geldi şu anda
Mehtap deniyormus ona canım bende yeni öğrendim benim mehtap 3 :)
aynen bnde haftasonu hiç giremiorm hafta içi fırsatım olunca( tuba en son iidi işte gökhan toprlanayım düzelcez demişti
KIZLARRRR ÖNEMLİİİ...
bu bedelli konuşmaları nedir kızlar yaaa.... bedellimi çıktı yoksa... varya vururummm kendimi hee... biz ne kadar bekledik bimerle görüştük öyle bi düşüncemiz yok diyincce askere gittikkk yawww şimdi çıktığını sevgilim duyarsaa yıkılır..... ne olur bilgilerinizi paylaşın kızalar netten bakıyorum ama kesin bişey göremedim..
ekleyelim birbirimizi canım :)bende çok merak ediormm yaaaaaa bi tuğba ile görüştk
Zaten moralim bozuk çığlık atasim geldi şu anda
Mehtap deniyormus ona canım bende yeni öğrendim benim mehtap 3 :)
galiba seni ben anlayabilirim.. senin hem fikirim.. sebebsiz ve alakasız konulardan tartışıyoruz kendimi savunacak gücem kalmadı yoruldum... bazen aramasından korkuyorum acaba diyorum bu sefer neden tartışırız........
Öyle söyleme Gizemciğim. Off çok zor ya. Bu kadar beklemişsin. O gelince güzel birşeyler yaparsınız. Bir yere gidersiniz bir kaç günlüğüne ufak bir tatil gibi. Kafanızı dinlersiniz. Hiçbirşey düşünmezsiniz. Kendinize gelirsiniz inşallah.
Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz.
Askere gittikten sonra olmuyor muymuş. Tam zamanında olmuş yaa
KIZLARRRR ÖNEMLİİİ...
bu bedelli konuşmaları nedir kızlar yaaa.... bedellimi çıktı yoksa... varya vururummm kendimi hee... biz ne kadar bekledik bimerle görüştük öyle bi düşüncemiz yok diyincce askere gittikkk yawww şimdi çıktığını sevgilim duyarsaa yıkılır..... ne olur bilgilerinizi paylaşın kızalar netten bakıyorum ama kesin bişey göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?