olmuyo askere gittikten sonra gideli 17 gün oldu 3 ay sonra çıkacağını bilsek kaçardık gitmezdikki ama onlar böyle bi düşüncemin hiçbişekilde yok dediler ee bide beklemedik.... böyle bişey yok yaaa.....
Biz hep aynı seydenkavga ediyoruz.ben onu tam anlamıyla anlayıp dediklerini yapamıyorum.cabaladıgım zamanda bu cabamı gormuyor gosteremıyormusum.artk oda benle konsmaya korkuomus.cozum bulamadıkca sorunlara artık bsy konusası konu acası gelmıomıs .safağını saymıomus artk.gelince sankı nolcak bızı mutlu bı hayat mı bklıyor dıyor.aılesım5 para etmez bnlede tartısınca iyice karamsar oluyor.ailesi yönunden ypcak hc bsyım yok bunaldım artk.gelince iş hazır değil nerde kalcagım belli değil diyip duruyor.bende ii oZmn bizim bi geleceğimiz yok dedım.ben hayatnda olmasam bugn askerde olmazdı bambaska bı sekilde ailesine boyun egmeden oZgur yasardı en son bunu konustuk..oda daha ozgur olcanı aynen bolr dediğim gibi olcanı onayladı.. Neden beni sectiki hıc secmeseydi.. Aşkımızın basladıgı yer iZmir..şu şafaktakı mutsuZluguma bak..
Benim de mehtap 3
Neresi?
yaaa üzüldüm şimdi bu kadar zaman kalmış kavuşmanıza o kadar zaman beklemişsiniz sabretmişsiniz... en iyisi yüz yüze görüşmek, konuşmak, ayrıca zorlukları, güçlükleri beraber aşarsınız siz yeter ki birlikte olun..
kızlarrrr önemliii...
Bu bedelli konuşmaları nedir kızlar yaaa.... Bedellimi çıktı yoksa... Varya vururummm kendimi hee... Biz ne kadar bekledik bimerle görüştük öyle bi düşüncemiz yok diyincce askere gittikkk yawww şimdi çıktığını sevgilim duyarsaa yıkılır..... Ne olur bilgilerinizi paylaşın kızalar netten bakıyorum ama kesin bişey göremedim..
amasya senin ki ?
selam gençler ve daima genç kalanlarkeyifler nasılll
Kızçelerim ben sevgili kitabından sipariş ettim, doğum günü 5 aralıkta o zaman göndericem kargoylaYanına okuması için kitap koyarım birde mektup yazıcam Nasıl sizce ?
güzel canım.. mektubu gorunce zaten cok sevınır kesınlıkle yazmalsın
Sevgili kitabını da kendim yaptım, güzel oldu gibi inş. beğenirMektupta yazıcam bakalım inş. haftaya gönderirim
hosgeldın canım
Kızçelerim ben sevgili kitabından sipariş ettim, doğum günü 5 aralıkta o zaman göndericem kargoylaYanına okuması için kitap koyarım birde mektup yazıcam Nasıl sizce ?
Selam canım pek genç kaldığım söylenemez askerlik yaşlandırdi beni :)selam gençler ve daima genç kalanlarkeyifler nasılll
Biz hep aynı seydenkavga ediyoruz.ben onu tam anlamıyla anlayıp dediklerini yapamıyorum.cabaladıgım zamanda bu cabamı gormuyor gosteremıyormusum.artk oda benle konsmaya korkuomus.cozum bulamadıkca sorunlara artık bsy konusası konu acası gelmıomıs .safağını saymıomus artk.gelince sankı nolcak bızı mutlu bı hayat mı bklıyor dıyor.aılesım5 para etmez bnlede tartısınca iyice karamsar oluyor.ailesi yönunden ypcak hc bsyım yok bunaldım artk.gelince iş hazır değil nerde kalcagım belli değil diyip duruyor.bende ii oZmn bizim bi geleceğimiz yok dedım.ben hayatnda olmasam bugn askerde olmazdı bambaska bı sekilde ailesine boyun egmeden oZgur yasardı en son bunu konustuk..oda daha ozgur olcanı aynen bolr dediğim gibi olcanı onayladı.. Neden beni sectiki hıc secmeseydi.. Aşkımızın basladıgı yer iZmir..şu şafaktakı mutsuZluguma bak..
hoşbuldum canımmm napıyonn??
ayy süper olur begenmez olurmu canım çok ii düşünmüşün
Beğenir tabi tatlım :)Sevgili kitabını da kendim yaptım, güzel oldu gibi inş. beğenirMektupta yazıcam bakalım inş. haftaya gönderirim
Canım askerlik psikolojisi, gelince hayat mücadelesi başlayacağı için onları düşünerek çıkmaza girmiş, böyle şeyleri gelince halledicektir zaten en fazla 6 ayını alır yeni bir düzen kurması. Üzülmemeye çalış bebeğim, emin ol herşey yoluna giricek. O da telefonu kapattıktan sonra üzülmüştür :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?