355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

olmuyo askere gittikten sonra gideli 17 gün oldu 3 ay sonra çıkacağını bilsek kaçardık gitmezdikki ama onlar böyle bi düşüncemin hiçbişekilde yok dediler ee bide beklemedik.... böyle bişey yok yaaa.....

Kötü olmuş uzun askerlik bir de... Eşim de yaşı doldu ama okulu bitmedi 2 ay falan kaçak durumuna düştü. Şükür ki bitirebildi okulu. Yoksa 1 sene ne yapardım ben yaa...

yaaa üzüldüm şimdi bu kadar zaman kalmış kavuşmanıza o kadar zaman beklemişsiniz sabretmişsiniz... en iyisi yüz yüze görüşmek, konuşmak, ayrıca zorlukları, güçlükleri beraber aşarsınız siz yeter ki birlikte olun..

Bende oyle dusunıyorumda onun bu karamsarlıgı bendeki hevesi alıp gtryo.ayrılcak değilim biz neleri astık ama bılmıyorım onun o aılesyle nasıl olcak bsyler.. Pfff aramasını hc ıstemıyorum hep uyumak ıstıyorum

aynen bizde bekledik... Ve 15000 yaaaa Bir yıldır resmen onu beklioz

Kızçelerim ben sevgili kitabından sipariş ettim, doğum günü 5 aralıkta o zaman göndericem kargoyla Yanına okuması için kitap koyarım birde mektup yazıcam Nasıl sizce ?

Canım askerlik psikolojisi, gelince hayat mücadelesi başlayacağı için onları düşünerek çıkmaza girmiş, böyle şeyleri gelince halledicektir zaten en fazla 6 ayını alır yeni bir düzen kurması. Üzülmemeye çalış bebeğim, emin ol herşey yoluna giricek. O da telefonu kapattıktan sonra üzülmüştür :26:

uzuldugunu zaten blıyorum kı.canımı acıtanda bu.bıle bıle onu ıstemedende olsa uzdugumu goruyorum ve ozmn nıe bız bırlkteyızkı dıyorum.5 tane ıyı bsy yasarsın ama 1 tane bıle kotu bsy olsa o ıyı seylerın bı anlamı kalmaz... hayat boyle ıste.yenı bı duzen kurabılmesı ıcın hayatında benım olmamam gerekırdı.cnku oyle bır aılesı varkı her kafalarına estıklerınde cocuklarının arkasında durmamkla tehdit edip en buyuk zaafı olan benımle ugrasıp benımle tehdit edıyorlar.... ben kendı kavga etmelerımıze mı uzuleyım yoksa bu 5 para etmez bır aılye sahıp olduguna mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…