cnmmm benmkı aradı suanda ucaktan inmşler.. aktarmalı gıdıo 1 saat sonra kıbrısa ucucak
ankarada şimdi binecek bizimkide gözüm korktu ya resmen yurtdışına gidiyo ya şaka gibi tükiriyim böle sansa ben
kıbrıs yarenleri gitti mi askerlerinizTürkiye de gidecek yer mi yoktu ya konusamıcaz bile şansa bak en son 4 gibi aramıştı vedalaştık şuan telefonu açık ama cevap vermiyor :44:
benim telefonla paralel gidiyo canım 138 ikiside
Sabah 6 buçukta gitti uçaklases soluk çıkmadı daha?merak ediyorum.birliğine gitmişitr heralde ama ne zaman arayabilir acaba?:18:
lefkoşa 39.mknze tüm.14.mknze PA 1.MKNZE PTB muh.dest.bölüğünerde askerin ?
kızlar ben google pşayden telime şafak sayar die uygulama indirdim oradan bakıorum 04.11.2013 sülüs alıorum yol izni 3 gün şafakta 138 çıkıo ama ben ömere sorduğumda evet biz komutanla hesapladık o gün bitio dedi sizde bi indirin isterseniz :26: :26: :26:
Sabah 6 buçukta gitti uçaklases soluk çıkmadı daha?merak ediyorum.birliğine gitmişitr heralde ama ne zaman arayabilir acaba?:18:
bnmkide lefkoşa 39.mknz p.tüm 49. pa 1. p.tb. 1. p.bl cnmlefkoşa 39.mknze tüm.14.mknze PA 1.MKNZE PTB muh.dest.bölüğü
cnm bnmkisi dün aksam gitti yanında telinide götürdü akşam arayamadı bnmde gözüme uyku girmedi sonra sabah 11 gibi msj attı dün akşam inzibatlar almış bi yere götürmüş uyumaları için bana msj attığındada kalkmış askeriyeye doğru yola çıkmıştı bir dahada konuşamadık bekliyorum hala :18: :18: :18:[
ne güzel haber almışsın en azından cnm..erken gitmiş sennki.neredeydi?tam bölük?:44:
Merhaba canım bende sabah 5 buçk gibi görüştüm daha da haber alamadım henüz..napıyorlardır acaba şimdi??((telefonunu da götürmedi aynen dediğin gibi konuşmak çok skntı olcak.Nerde tam olarak yarenin?lefkoşa merkez bnm arkadaşım..?
benimkide lefkoşaya gidecek canım suan ucakta bugün alamıcaz yani öle mi
cnm bnmkisi dün aksam gitti yanında telinide götürdü akşam arayamadı bnmde gözüme uyku girmedi sonra sabah 11 gibi msj attı dün akşam inzibatlar almış bi yere götürmüş uyumaları için bana msj attığındada kalkmış askeriyeye doğru yola çıkmıştı bir dahada konuşamadık bekliyorum hala :18: :18: :18:
benimkide lefkoşaya gidecek canım suan ucakta bugün alamıcaz yani öle mi
senin ki lefkoşada nerede cnm biliyormusun ? kacıncı mekanize falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?