355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

şu bir iki gün geçse de neciler nerdeler bi alışsalar rahatlarız gibime geliyor ama bugün zor geçecek bide safer ayının başlangıcıymıs bela ayı yani bol dua edelim bari yapacak bişi yok başka :18:

o ney yaa.belalar daha mı cok bu ay yani anlamadımmm :S
şu bir iki gün geçse de neciler nerdeler bi alışsalar rahatlarız gibime geliyor ama bugün zor geçecek bide safer ayının başlangıcıymıs bela ayı yani bol dua edelim bari yapacak bişi yok başka :18:

belaların 1. kat semaya indiği ay canım. bu ay boyunca hergün 100 defa la havle duası okunmalıymış bende bugün öğrendim.:18::18:

gerçekten mii:18::18:dua edeyim bende canım Allh belalardan korusun hepimizi.Sevdiklerimizi...Haber alınca haber verrmisn canım?

off cokk zor coooooooook :2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar yaa siz telefon hat olayını hallettiniz mi? ben araştırdım bişeyler ama bi sonuç çıkaramadım :26: :26: :26:

artık cogumuz kıbrıs yolları gozluyoruz desenizee.artık tek degılım umarım sızınde bızım gıbı sorunlarınız olmaz...

olur olur.gıdınce onlar orda ogrenırler hangısı daha mantıklıysa yaparar bsyler.telefon sokcaklar cıft sımlı tel alıyorlar ıste.anlattıgım gıbı yapıyorlar.ucuz bı tarıfe varsa kıbrıs ıcın onu yparlar.oyle ararlar.telefon kartlarına yda para vercekler yani.ogrenırler bı kac gun ıcınde herseyı...
Bde telefon işini halledebilsek..

hadı bakalım.. Acaba suanda nerede napıyodur offf ne zor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…