355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

havalanında onları hemen alıp goturcek asker varsa gıtmslerdır.girne havalanından 1 saat hesapla işte.yoksa eger ktm de bekletılıyorlardır.bu sure her zmn degısebılır yani.. bızımkısı 2-3 gun durmustu.askerlerı topluca goturuyorlar ondan.hc bsy yok demıstı mehmet pek ıc acıcı bı yer deıl yni...
hadı bakalım.. Acaba suanda nerede napıyodur offf ne zor :/

Kocam tel goturmedi simdilik arama sorunu yok sukur istedikleti zaman ariyirlar banyo yapabikiyorlar acemiden daa cok sevdi

cok zor hemde görüşmemiz zor olmaz inşallah ona dayanamam işte :26: :26: :26:

bugün bitecek hersey yoluna girecek usta asker oldular sonucta bi kaç gün sonra yoluna oturmuş olacak hersey inşallah böle düşünelim haber beklemeyelim bekledikçe insan geriliyo hakkaten

Kocam tel goturmedi simdilik arama sorunu yok sukur istedikleti zaman ariyirlar banyo yapabikiyorlar acemiden daa cok sevdi

Rahattır Kırıkkale zaman geçtikçe daha da rahatlar canım eşin...akşamları çok soğuk oluyormuş tlf basında pek insan olmuyormuş rahatça arar

o deilde ben neyi beklediğimi bile bilmiyorum daha cok yeniyiz biz gelince ne olacağımız bile belli değil insan 2 aydır görüştüğü birirnin asker yolunu bekler mi diye kafamda deli sorular var nişanlım ya da kocam olsa daha kolay olurdu heralde hersey

Evet cok soguk iclik filan aldik yine isterse baskada alirim
150 kisi anca var dedi yaylaya benzetmis kafa dinleriz dedi
:))))

Evet cok soguk iclik filan aldik yine isterse baskada alirim
150 kisi anca var dedi yaylaya benzetmis kafa dinleriz dedi
:))))

Ordaki sıkıntı az insan olmalıymış zaten...gece devriyeleri zorluyor eşim yeni askerler gelecek diye seviniyordu devriye sırası daha geç gelecek ya ondan...umarım eşine kolay bı görev verirler...eşinin adı neydi eşimle tanışsınlar söyliyim birşey olursa yardımcı olur isterse

bugün bitecek hersey yoluna girecek usta asker oldular sonucta bi kaç gün sonra yoluna oturmuş olacak hersey inşallah böle düşünelim haber beklemeyelim bekledikçe insan geriliyo hakkaten

aynen cnm ya iiki coğumuzunki kıbrısta daha rahat akıl alırız birbirimizden artık belki bi hafta falan böyle idare etmek zorunda kalırız ama olsun yavaş yavaş yerine oturur düzenleri

olsun gerçekten cok cok az bi süre olmuş ama daha kolay olur senin için beklemek :26: :26:

Yenu gruba iki hafta nobet yokmus okan canim
İki hafta sinra atis egitimi anca esimin bobrk rahatsizligi var sanirim onu cok zorlamazlar cogu egitime girmiyo cunku

iyi akşamlar kızlar hepinizee geçmişi okuyamadım pek neler oldu bitti bilmiyorum ben hala toparlanamadım kötüyüm..

olsun gerçekten cok cok az bi süre olmuş ama daha kolay olur senin için beklemek :26: :26:

yok canım ya sürekli gel git yaşıyorum acabalarım cok fazla vicdanımı rahatsız edecek hiçbişeyde yapmak istemiyorum çok zorlanıyorum emin olamadığım seyler cok :44: askerde olmasına mı üzülecem bu belirsizliğimi düşünecem offf kafam bi milyon boşuna mı kürek çekiyorum acaba :26:

Canim kotu dusunmeyin ya uzmeyin kendinizi ancak yerlesip yeni yerlerini duzenlerini bi kursunlar
Zaman birsekilde geciyo

neyin varki cnm? hala biraz durgunluk var buradada malum yolladık hepimiz askerimizi haber bekliyoruz :26: :26:

ben nişanlımı ilk gidişinde göndermedim yani otogara gitmedim kendide istemedi bende dayanamam dedim.. e cuma dan beri birlikteydik sürekli elele gözgöze dün akşam 5 te ellerimizle birliğine teslim ettik arabaya bindik... hayatım yok yanımda az önce yanımda oturan canımdan ötem şimdi yok ve 4 ay olmayacak.. yol boyunca ağladım meğer ne zormuş ellerimle teslim etmek çok kötüydü bugün böyleyim yarın umarım toparlanırımm benim nişanlım tlf soktu çok şükür sabah msjıyla uyandım akşam 7 de açıyo tel az önce kapadı arıyo msjlaşıyoruz koğuşunun falan fotosunu göndermiş içim acıdı resmen minnacık yatak benim sarı 1.90 sığmamış tabi.. bu arada 4 kasımdan itibaren sayıyomuşş herkes 139 diyo şafak için nişanlım

anladım cnm zmn öyle de böyle de geçecek beklemekten başka çaremiz yok sen yine konuşabilmişsin bizimkilerde tel götürdü ama kıbrıs olduğu için sıkıntılıyız :26:

kızlar fırsatını buldugu ılk an arayacaklardır merk etmeyın.benım ktm de beklemıstı 3 gun flan.o yuzden epey surmustu araması.bırlıklerıne teslım olunca anca arayablıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…