Emin ol onun da içi parçalanıyordur. Özlemin imkansızlıkların baskısı vardı diyeceksiniz. Düzelteceksiniz elbet merak etme. Kolay mı kaç ay beklemişsin. Helal olsun valla.
81 ilde seeeen git kıbrısa teee yarrabımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herseyıde ona baglamamk lazım.etkısı var elbet ama.bız bu kdar zmn kalmısken boyle nasıl olduk hıc anlamıyorum... smdı geldıgınde ben gıdıcem mı gıdersem nolcak ay cıldırcak gıbıyım.dha 3 gun once nişan dertlerını dusunyordum smdı ...
81 ilde seeeen git kıbrısa teee yarrabımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sormayın ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi kıbrıs, herşeyi problem. 65 gün telefonsuzluk çok zor ya nasıl sabredicem
KIZLAR BURDAYKEN HERKEZ ŞAFAKMATİGİMİZ KARIŞTI ŞAFAKLAR ŞUANDA NE OLDU BİLMİYORUM COGUMUZ IZİN KULLANMADIK KİMİMİZ İZİN KULLANIYOR 4 GÜN YOL IZNI EKLENDİİ ŞAFAKLAR OYNADI HERKEZ ÖZELDEN MSJ ATABİLİRMİ BANA ? ŞAFAK KAÇ VE USTA BIRLIGI NERESİ DIYE... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ASKERLİĞİN SON EVRESİ KORKTUGUMUZ EVREYE GELDİK YA SABIR GÜÇ KUVVET ASKERLERİMİZE
KIZLAR BURDAYKEN HERKEZ ŞAFAKMATİGİMİZ KARIŞTI ŞAFAKLAR ŞUANDA NE OLDU BİLMİYORUM COGUMUZ IZİN KULLANMADIK KİMİMİZ İZİN KULLANIYOR 4 GÜN YOL IZNI EKLENDİİ ŞAFAKLAR OYNADI HERKEZ ÖZELDEN MSJ ATABİLİRMİ BANA ? ŞAFAK KAÇ VE USTA BIRLIGI NERESİ DIYE... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ASKERLİĞİN SON EVRESİ KORKTUGUMUZ EVREYE GELDİK YA SABIR GÜÇ KUVVET ASKERLERİMİZE
valla bi bilsemm..
Benimki de magosa. Carsi izinleri iki haftada bir mis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?