355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Gunaudin dun yorgunluktan erkenden uyuyakaldim bogazlarimi usuttum donerken ankaradan o beni cok halsiz birakiyo ins duzrlirim

canım benim hadi bakalım kalmış 1 haftanız nerdeyse inş gittiği zamanda zamanlar su gibi akıp geçer.. bol bol değerlendirin son günlerinizi sonra çok arıyosunuz çoooookkkk ((

gcen gun kavga ettıkya bız ayrılmak ıstedı falan benden.ona canım skkın canım...

tatlım ben denizliye gitmeden önce düzelmişti aranız en son öyle hatırlıyorum :S sizi bu özlem hasret mahvettii (

Baharcım iştimada benim şafakta soru işareti var sanırım yanlış mı gördüm acaba :26:

şafak 137 kuzum Denizli Buldan Jandarma Usta Birliği

canım bizimkide lefkoşa diye biliyordu güzelyurt a almışlar ama kalıcı mı gecici mi bilmiyorum.dün 392 li bi numaradan aradı 1 dk konustuk sadece hafta sonu halletcem telefon işini dedi ama bilmiyorum içim sklıyo .Siz nasıl haberleşiyosunuz ?:26:

Kıyamam canım ya neden göremedin ?

ee gidemedim o zaten acemi gelemiyo ben samsundayım o bilecikte bukadar özlediğimi hatırlamıyorum. çok görmek istiyorum ama gördüken sonra gittiği anlar çok kötü oluyo kendimi uzun zaman toparlıyamıyorum o yüzden açıkçası görmek için çok kasmıyorum kendimi. yanlışmı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…