355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benmkı doguda olsam daha rahat olurdum dıyor hep ama ben genede ıstemezdım.ıstesem gıdemıcem bıle...

aynen bizim tanıdıklar felan çok rahat hepsi doğuda telefon sıkıntısı felanda yok bakalım nasııl olcak of çok merak ediyom ya.

of bende burda okuduklarımdan beri kıbrıs istemiyorum hiç. inş. oraya gitmez ya

kız oyle demee.benımkıde sırnaktı kıbrısa gtti bence daha ıyı oldu.her gun dehset ıcınde uyanamazdım :S

gitmesin ya bktn bıyerrr..

gizemcim artık terör vs yok gayet heryer ıyı korkulck bsı kalmadııkii oralar cok rht genede

Dogu hala kotu kizlar hakkari de arkadasim vat esi polis surekli olaylar cikiyo
Kibris evet orasida iyi degil kibrislilar turk askerini sevmez ama yinede dogudan iyidir

ay bugun fenerbahce yuzunden gene kuponlar yattı .tek bı mac yuzunden.gizeem hosgeldin canımm.fener yeneydı 250 tl kazancaktık gene olmadı

ay bugun fenerbahce yuzunden gene kuponlar yattı .tek bı mac yuzunden.gizeem hosgeldin canımm.fener yeneydı 250 tl kazancaktık gene olmadı

hoşbulduk bebeğim hadi yaaaaa tühhh kesin siz kuponu yırttınız diye tuttu geçen sefer artık bi dahaki sefere bu arada okudum formda hayırlı olsun iş haberin çooooook sevindim hayırşısıysa olsun birtanem

ayy sorma smdıye kdar cıkanları alabılseydık 1000 tl para olurdu ah ah.ama cok kararlı tutturmaya bu sfer ya sorma cok kararsızım o ısı pek ıstemıyor gıbıyım.skpye gelsene

hıc sanmıyorum gizem.... Yazdıgı defterı okumaya devm ettım dayanmyrm msj atmamk ıcın zor tutuyorumm kendımii :'(

slm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…