- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
evet bı ortalıgı yoklasın oyle.20 yasındayım.onlısans mzunuyum.aöf den de devam edıyorum 3. sınıfım suan.iş arıyorum olsa calıscam .))1 ocakta askerım gelıyor ıste.hemen iş bulursa nişan yapıcaz.dilerim gönlümdeki zmana yetişir bakalım
kızlar fotografını degıstırdı smdı gene.ıkımızınkını koydumutlu oldum iyii mii
onun aılesı epey sorunluda.babası tam bir tripcan.bsye ızın vermıyor ondan burnumuzdan getırmıstı.smdı 1 ocakta gelcek gene onlarla olcaz dipdibe bakalım neler olacak..
Pazar gitti o akşam aradı pazarteside aradı ama dün aramadı gemi şuan karada duruyor sefere henüz çıkmıyormus hemen geminin orda bi yerde ankesörlü telefon varmıs sanırım ordan arıyor. Çok kötü diyor bir ay acemilikte hiç şikayet etmedim ama burası cok kötü diyor bakalım alışmak zorunda çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor küçücük bi yerde çok kişi yatıyolarmış.
Sizinki de bir iki haftaya belli olur diye tahmin ediyorum. inşallah sana yakın olan bi yer çıkar
canım görememkte çok zor görüp tekrar o ayrılığı yaşamakta iktisat mezunu tatlım tahsilat merkezi var bizde santral diye umut ediyoruz ama inşallah rahat olur nöbet de tutmazlarmış onlar
Takma dicem ama takıyo insan genede sen yinede boşver sevdiğine kavusmanın tadını çıkarr oda seni seviyosa ailesi istediği kadar uğraşsın siz bi şekilde birbirinizi sevdikden sonra mutlu olursunuz o yüzden canını sıkma tatlım :))
Ay düzene girince düzelir belkii üzüldüm kuzum ama alışıncaya kadar zorluk çeker sadece ondan sonra rahat olur inş.
İnş canım yaa inş. izmir veya manisaya gelse her hafta sonu evdeyim diyooama o da çok düşük bi ihtimal ya neyse. :)
olsun ümit kesilmezz benimkinin çıkacaığı yerler belli olduğu halde deniz olmayan bi yere bekliyorumdum ümitliydim düşünnnn
ayy ne güzel inşallah gönlünce olur canımm cok yaklaşmışsınız siz mutlu sona
Allah sevdiği kuluna bir şeyi kaybettirir sonra buldururmuş :):) İyi bari. Aferin ona
Takma dicem ama takıyo insan genede sen yinede boşver sevdiğine kavusmanın tadını çıkarr oda seni seviyosa ailesi istediği kadar uğraşsın siz bi şekilde birbirinizi sevdikden sonra mutlu olursunuz o yüzden canını sıkma tatlım :))
Ay düzene girince düzelir belkii üzüldüm kuzum ama alışıncaya kadar zorluk çeker sadece ondan sonra rahat olur inş.
İnş canım yaa inş. izmir veya manisaya gelse her hafta sonu evdeyim diyooama o da çok düşük bi ihtimal ya neyse. :)
Eşim aradı kızlar. Dağıtım iznine çıkanlar varmış. Onların gelmesini bekliyorlarmış. Haftaya geleceklermiş. Onlar gelene kadar misafirhanede kalacaklarmış. Sonra dağılacaklarmış yerleri belli olacakmış. 36 kişi bekliyorlarmış. Allahtan telefon kartı bulmuş. Çarşıya gidenler varmış, onlara da sipariş etmişler.
Sesini duyunca içim rahatladı valla yaÇok merak ediyordum ne yaptı ne etti.
ayyy ne güzel nasıl konuşabildiniz canım? çok sevindim senin adına. s3 ünü mü götürdü? cep telefonu götürmedi oradan alacak, şarj etmek sıkıntılı mıymış gerçekten? of yaaa şarj nasıl dayanacak internete girilen telefonda peki? bu millet nasıl konuşuo peki nasıl şarj ediolarmış ki acaba orda? ben 1 kere konştm o da 1 dakka...kantinde kart satılıo alacam dedi..sennkinn yeri daha sabit deilmiş anladğm kadarıyla..yahu acemilikte eğitm aldılar daha ne eğitimi veriolarmış
inşallh iyi olur canım..
selam kızlar benmkıyle konuştumm dolabımı yerleştiriyorumm dediii yarn dişi içinde doktra gidicekmiş ıyıym dedi veeee aradım onun telını sms de konuşmaalarımda kontrmden değill sms konuşma paketlerımden dusuyorNasıl olduysa ballılıgım tutttu ama aradıgımda ondan gıtmesı kotuu oluyoo
Çok iyi olmuş bahaaar. Ne güzel yerleşmiş de :))
Darısı benimkinin başına.
cnm sen aradığın zmn onun buradaki hattını zaten paketten gidiyor ama ondanda gdiyor işte tek dezavantajı o :26: :26:selam kızlar benmkıyle konuştumm dolabımı yerleştiriyorumm dediii yarn dişi içinde doktra gidicekmiş ıyıym dedi veeee aradım onun telını sms de konuşmaalarımda kontrmden değill sms konuşma paketlerımden dusuyorNasıl olduysa ballılıgım tutttu ama aradıgımda ondan gıtmesı kotuu oluyoo
cnm sen aradığın zmn onun buradaki hattını zaten paketten gidiyor ama ondanda gdiyor işte tek dezavantajı o :26: :26:
bnde konuştum ayağı cok agrıyormus komutan spora çık bir gün eğer dahada artarsa hastaneye sevkederim demiş :2: :2: :2:
sıkıntıdan patlıyorum diyor cok merak ediyorum cok özlüyorum
Selamlar benim aksam tamamen sesim gittikocam arasa konusamayacagim
Kv aradi oda dikkat et diyo ama elimde degil butun gun laf anlatiyorum millete
[sıze=3]Kızçeler şafakmatik tablosu
[/sıze]
[sıze=2]353. Dönem ( kasım 2013) asker yarenleri [/sıze]
:92: Tezkere alıp askerine kavuşan yarenler :92:
:13:tezkere alıcaz ve askerlerimize kavuşucaz bizz diyen yarenler:13:
plakalara düşmüş asker yarenleri
qizem7 -> şafak 26->usta birliği kıbrıs - girne
mystery1643 -> şafak 56 -> usta birliği istanbul - kartal
asi_genc -> şafak 28
Plakalara az kaldı !! Bekle bizi plakalar diyen asker yarenleri
çift haneler biiz geliyoruz diyen asker yarenleri
askbiziz42 -> şafak ? Acemi - usta birliği aydın
bonsai -> şafak ? -> acemi-usta birliği gemlik
buseizmir -> şafak ? -> acemi - usta birliği tekirdağ
cimcime_89 -> şafak 143 ->acemi birliği amasya - usta birliği van
deam -> şafak 135 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs girne
exelanss -> şafak ? -> acemi birliği denizli - usta birliği denizli jandarma
emine8983 -> şafak 137 -> acemi birliği burdur - usta birliği tekirdağ
kubrah -> şafak 137 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs
konya17 -> şafak 136 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs magosa
merveali0507 -> şafak ? -> acemi - usta birliği edirne
meo -> şafak ? -> acemi -usta birliği muğla
plniko -> şafak ? -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs
phd_ -> şafak 138 -> acemi birliği - usta birliği tekirdağ
tgcsvl -> şafak 136 -> acemi birliği manisa merkez - usta birliği kıbrıs lefkoşa
uzramm -> şafak 139 -> acemi - usta birliği muğla
yasemnn -> şafak ? -> acemi birliği - usta birliği balıkesir
zahter -> şafak 139 -> acemi birliği burdur - usta birliği kırıkkale
yüzlere düşelim yeter artık diyen asker yarenleri
iki yüzlerdeyiz sabrediyoruz dıyen asker yarenlerii
ikiyüzleri görmek istiyoruzz diyen asker yarenleri
dexsalgin -> şafak 338 -> acemi birliği bilecik söğütte - usta birliği belli daha değil
eleusis -> şafak ?-> acemi birliği ankara etimesgut - usta birliği belli değil
merve91 -> şafak ? -> acemi birliği ankara polatlı - belii değil
asker yareni olmaya son günler kaldı diyenler
gokche8605 -> * -> acemi birliği kastamonu - usta birliği artvin
[ı]isteyen olursa şafakmatige ismini yazdırmak uzun dönem kısa dönem fark etmez hepimizin amacı bellii özelden mesaj atabilirsiniz sizide eklerim ama ustabirlikleri tam neresi yazınki aynı yerde olan kızçelerle bırbırınızı bulmanız kolay olsun ... Birgün daha yaklaştık sevdiklerimize , allah nasip etsin hepimize şafak doğan güneş demeyi [/ı]
[ı]içtimaa vaktiiiiiiiii[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?