- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
evet ama faturalı zaten hatttı yapcaz artık bu seklde :)
bnmkıde dişinden dolayı yrn hastaneye gıdıcekms sevk edıceklermıs amaaaaaaaan bıtsn şu askerlık
[sıze=3]
kızlar şafaklar cougumuzun karıştıgı için gören """" özelden msj atsınn """" düzelteyim takip edemiyorum kimin ne dıye normal paylaşım yaptıgınızda
[/sıze]
[sıze=3]
kızlar şafaklar cougumuzun karıştıgı için gören """" özelden msj atsınn """" düzelteyim takip edemiyorum kimin ne dıye normal paylaşım yaptıgınızda
[/sıze]
cnm bnmkisi telini soktu arayacağı zaman acıyor sarjı çabuk bitmesin diye carsı iznine kdr böyle idare edecek artık sonra eğer memnun kalmazsa değiştiririz telini bi tane nokia nın teli varmış 35 gün dayanıyormus sarjı ama hiç bi özelliği yok bizimkiside istemez öyle birde int tarifeleri daha kullanışlı oluyormuş orada :26: :26:
bnmkisi lefkoşada ama 14 gün eğitimi var şimdi sonradan oradaki sınır karakollarına dağıtılacaklarmış cokta bişey soramıyorum canı sıkkın cok ıssız burası 40 kişiyiz diyor tabi askerlik psikolojisi memnun olmaları pek kolay olmuyor
peki cnm sen aradığındamı yoksa o aradığındamı daha cok gidiyor bizde ona göre yapalım bari normalde o arıyor hep :26: :26:
tatlım bn msj atamıyomuşum o yüzden burdan yazmak zorundayım 136 bizim
Canım safagım 138
kızlarr bankadan yarın ıcın onlıne sınav davetı geldi.cağrı merkezi gibi bi pozisyon ama olsun iş iştir.hayırlısysa olsun dıyorum artık..dua ediin banaiş lazım bana
Gizem hayirli olsun hangi banka
finansbank canım.daha dur bsy yok ortadada.ıstanbul ıcın bıde.benımkıne sormam lazım.dha nerde yasıcamız bellı deıl cok karıstı kafam pff
görüşmeden sonra eğer olumlu yanıt gelirse düşünürsün zaten canım hayırlısı olsun banka çağrı merkezi bile olsa en azından kurumsal bir yer ileride farklı pozisyonları da değerlendirme şansın olur. karar senin tabikii.. benim 3 aylık bir banka geçmişim var o kadarcık dayanabildim düşün
gercektenmiii? sendemı cagrı merkezınde calıstın?? ya uf deme oyle gozum korkuyor.ne gıbı skıntı cektın sen? ya benm nerde yasıcagım bıle suan bellı olmadıgı ıcın ıstanbul olunca kafam karıstı
yok ben şubedeydim canım ama üniversiteyi büyük bir şehirden okuduktan sonra küçücük bir ilçede yapamadım. birde şubedekilerin bana tek bayan ve en küçükleri olduğum için üstüme gelmeleri flan darlamıştı şu an çalıştığım iş için teklif de gelmişken bıraktım. bankacılık zordur ama benim ablam eniştem bankacı yükselirsin kariyerin olur ama sinir hastası olursun o kdr çok entrikalar olur ki aklın hayalin durur... ama çağrı merkezleri için bir şey diyemeyeceğim. en fazla telefonda seni kafalayan insanlar olur onlarla dalga geçersin. sonuçta başlangıç yap derim iş iştir.
benimkinin cuma günü belli olcakmış nereye gideceğii. büyük bi ihtimal dogu veya kıbrıs diyoo.
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Banka evet zor cagri merk daha zor ama inan her meslek zor
Nasibin varsa olur elbet belki seversin. Ben severek basladim. Sadece kurumu sevememdim. Ama meslegimi seviyorum. Sartlarin iyi olursa belki kolay gelir.
İnan subede calismak faha zor
Dua et kıbrısa düşmesn *-*
of bende burda okuduklarımdan beri kıbrıs istemiyorum hiç.inş. oraya gitmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?