355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evet ama faturalı zaten hatttı yapcaz artık bu seklde :)
bnmkıde dişinden dolayı yrn hastaneye gıdıcekms sevk edıceklermıs amaaaaaaaan bıtsn şu askerlık

peki cnm sen aradığındamı yoksa o aradığındamı daha cok gidiyor bizde ona göre yapalım bari normalde o arıyor hep :26: :26:

kızlarr bankadan yarın ıcın onlıne sınav davetı geldi.cağrı merkezi gibi bi pozisyon ama olsun iş iştir.hayırlısysa olsun dıyorum artık..dua ediin bana iş lazım bana

Anladım canım.Tabii oradaki psikoloji çok farklıdır. Moralmen destek olmak lazım haklısın sende fazla sorma tabiama işte merak ediyoruz bizde ister istemez ne durumdalar diye:)alışırlar kısa zamanda.Allahtan cep telefonu var ki iletişim kurabiliyorsunuz...Allh tez zamanda kavuştursun cnm

peki cnm sen aradığındamı yoksa o aradığındamı daha cok gidiyor bizde ona göre yapalım bari normalde o arıyor hep :26: :26:

tatlım bn msj atamıyomuşum o yüzden burdan yazmak zorundayım 136 bizim

Canım safagım 138

Canım ben aradıgımda benm konuşma hakkım var oradan gıdıyoo Ama fark etmıoo konuştugumzda ondanda benden de gidiyoo ama onun faturalı hattı ztn ..

Tmm kızlar kaydedıcem şafaklar attıgında

kızlarr bankadan yarın ıcın onlıne sınav davetı geldi.cağrı merkezi gibi bi pozisyon ama olsun iş iştir.hayırlısysa olsun dıyorum artık..dua ediin bana iş lazım bana

Bankamı ayyy ne illetmiş iş için benıde arıyp duruyo mallar ıns olur bebegm

finansbank canım.daha dur bsy yok ortadada.ıstanbul ıcın bıde.benımkıne sormam lazım.dha nerde yasıcamız bellı deıl cok karıstı kafam pff

görüşmeden sonra eğer olumlu yanıt gelirse düşünürsün zaten canım hayırlısı olsun banka çağrı merkezi bile olsa en azından kurumsal bir yer ileride farklı pozisyonları da değerlendirme şansın olur. karar senin tabikii.. benim 3 aylık bir banka geçmişim var o kadarcık dayanabildim düşün

gercektenmiii? sendemı cagrı merkezınde calıstın?? ya uf deme oyle gozum korkuyor.ne gıbı skıntı cektın sen? ya benm nerde yasıcagım bıle suan bellı olmadıgı ıcın ıstanbul olunca kafam karıstı

yok ben şubedeydim canım ama üniversiteyi büyük bir şehirden okuduktan sonra küçücük bir ilçede yapamadım. birde şubedekilerin bana tek bayan ve en küçükleri olduğum için üstüme gelmeleri flan darlamıştı şu an çalıştığım iş için teklif de gelmişken bıraktım. bankacılık zordur ama benim ablam eniştem bankacı yükselirsin kariyerin olur ama sinir hastası olursun o kdr çok entrikalar olur ki aklın hayalin durur... ama çağrı merkezleri için bir şey diyemeyeceğim. en fazla telefonda seni kafalayan insanlar olur onlarla dalga geçersin. sonuçta başlangıç yap derim iş iştir.

hiii ne gzul anlatmıssın .)) bakalım hayırlısı canım artık

benimkinin cuma günü belli olcakmış nereye gideceğii. büyük bi ihtimal dogu veya kıbrıs diyoo.

Canim hakkinda hayirlisi olsun. Banka evet zor cagri merk daha zor ama inan her meslek zor
Nasibin varsa olur elbet belki seversin. Ben severek basladim. Sadece kurumu sevememdim. Ama meslegimi seviyorum. Sartlarin iyi olursa belki kolay gelir.
İnan subede calismak faha zor

sagol canım.hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…