355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ay oda bırakmasaymıs sana aglıcanı bılmıomu .)) okuma tamam kapa smdı

Mutlu olurum dıe bıraktı hergun bıtane okursn dedı ama ben okuyamadım ilk sayfalarda yazdıklarnı gornce dayanamadm 3 gun snra elıme ılk defa aldm ztn kotuyum o guzl cumlelerı benı hem mutlu edıo hemde dayanamıyorum

cocuk gul mutlu ol dıe bırakmıs sen aglıyorsun.ypma bole .( tamam snra msj at ozmn.gıt yuzune su carp.soyle taylor swiftten bsy ac neşen yerine gelsinn

günlük yazıyorum ona belkı brz rahatlarım bebegm yaa ufff kucuk bı deftere neler sıgdırmışş Allah tez zamanda donmesnı nasp etsn

günlük yazıyorum ona belkı brz rahatlarım bebegm yaa ufff kucuk bı deftere neler sıgdırmışş Allah tez zamanda donmesnı nasp etsn

okuma cnm gelmesine yakın bir zmnda okursun şimdi okursan herşeyde başa sararsın bende çok özledim dayanamıyorum bazen dayanamayıp msj atıyorum ama aklının bende kalmayacağı sekilde bişeyler yazıyorum gecenler kazagını kaldırmıştım onu cıkardım sarılıp yatayım dedim yok yapamadım sanki ilk gittiği güne dönmüş gibi oldum dayanamadım kaldırdım hemen

Gunaydin herkese sesim tamamen gitti hic cikmito konusmaya calistikca oksuruk krizine giriyorum ah ah

Kızlar günaydın. Kıbrıs'ta Muhsimder diye bir yer varmış. Haritra çiziyorlarmış sanırım. Bilgisi olan var mı burası ile ilgili?

Bu arada biletimi aldım kızlar. 10 Ocakta cuma sabahtan gidiyorum. Pazar akşamı da dönüyorum. Mehtap 36 yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…