hıc sanmıyorum gizem....Yazdıgı defterı okumaya devm ettım dayanmyrm msj atmamk ıcın zor tutuyorumm kendımii :'(
slm cnm
e anlat bı yerınden noldu ki
Gülay- Istanbul agliyor - YouTube
benmkı deftere yazmış istanbul aglıyor , ben ağlıyorum.
hadi çık gel artık , dayanamıyorummmm Özellikle şiir bolumunu oku hayatımın anlamı yazmışş gelde dayan gücüüm kalmadı
cok ıcınden gelıosa onu cok sevdını bu gunler bıtınce hep ynında olcanı soleyebılırsın ona.ama moral ver aglama
ay oda bırakmasaymıs sana aglıcanı bılmıomu .)) okuma tamam kapa smdı
şuanda yazsam üzerim hisseder yazamam cnm yanıyor..
sonra anlatiim kötüyüm kolum fln tutmuyo.............
cocuk gul mutlu ol dıe bırakmıs sen aglıyorsun.ypma bole .( tamam snra msj at ozmn.gıt yuzune su carp.soyle taylor swiftten bsy ac neşen yerine gelsinn
günlük yazıyorum ona belkı brz rahatlarım bebegm yaa ufff kucuk bı deftere neler sıgdırmışş Allah tez zamanda donmesnı nasp etsn
bi başka sayfadada yazmışş etmiş sonundada bir güneşe birde sana doyamam bir allahtan birde senden kopamam bu şarkıyı dınlee baharm yazmış ölürümmm yaKutupta Yaz Gibi (Baha) - YouTube bunu dınlee
günlük yazıyorum ona belkı brz rahatlarım bebegm yaa ufff kucuk bı deftere neler sıgdırmışş Allah tez zamanda donmesnı nasp etsn
Gunaydin herkese sesim tamamen gitti hic cikmito konusmaya calistikca oksuruk krizine giriyorum ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?