355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

çok kzıyorum bazen çok öyle sinirleniyorum ki nedir bu askerliğin amacı?? askerleri ailesinden eşinden sevdiğinden evinden ayırmanın bi insana nasıl yararı olabilir?? hayatımızdaki herşeye engel olan mantık derecesi sıfırında altında olan bu askerliğin amacı nedir kızlar?? nişanlım bir daha gelme dedi bırakmak çok zormuş dedi bende gitmek istediğim kadar da istemiyorum aslında..

hiç bir mantığı yok baştan aşağı saçmalık

Allah kavustursun kizlar zaman cabuk gecer umarim...hepimiz icin de..arkadasim lefkosa da köyün birindeymis birlik merkeze cok uzakmis morali bozuktu..köyün adini soledi de aklmda tutamadim ayni yere dusenler vardir belki kizlar??paylasirsaniz sevinirim..

hiç bir mantığı yok baştan aşağı saçmalık

nasıl geçicek bilmiyorum nefes alamıyorum bazen çok fazla özlüyorum ama en kötüsüde yapacak bişey olmaması.. çalışmaya çalışıyorum kaç gündür ama yok ofise gelen personele tahammülüm kalmıyor.. neyseki haftaya izinliyim annemle çeyiz alışverişine çıkıcam kafamı dağıtmam lazım yoksa sağlığımı kaybedicem

amiiin hepimizi Allah kavuştursun canım

Canım kendini bu kadar yıpratma sağlıgından olacaksın bak.( cok uzuldum suan.insanlar ne dese boş biliyorum ama inan bir süre sonra alışıyorsun.cnku baska yapcak hc bsyın yok.onunda morale ihtiyacı var belli etme güclü ol.benim bu 13 ayın kolay mı geçti sanıyorsunuz?? Hemen her gün olay cıkıyordu özlemin üstüne bide onu düşünyordm nolcak diye.ama bitiyormul geçiyormuş işte.. Sen çık allveriş yp bncede kafan dağılır iyi olur.burdan herkese sesleniyorum bu geçici bir süre ve bu süreri olabildiğince en az stresle geçirmeye calısın.onu sesinş duyunca tüm dertleriniz gidiyor ah keşke hep konusabilsek,bilsek ki napıyorlar ne ediyorlar.ama yok işte.benim askerim çürük alabiliyorken almadı.varıb siz düşünün.. Bu onlar için yapılması gereken onur verici birşey.bunu düşünün kabullenin..hepinizi cok seviyorum üzülmeyin lütfeen

canım merhaba senin askerin nereye düştü??bak okudumda yazdıklarını ewt askerlik=mantıgın bittiği yer
ama yapacak bişi warmı??yook napalım bizde başlarda neler neler çektk kii hala aynı uzaklık bi yandan
hasret bi yandan yiyip bitirioo bizden öncekiler bizler nası yaptıysak sizlerde atlatıcaksınız
sıkıntın oldumu soracaın bişi özelden yaz bana ...bencede gitme bi daha gidersende güçlü gönder
ki hiç kolay olmaz bilirim her izne geldiinde aynı acıyı yaşadım ne otogara gttim ne geçirdm
kaldıramazdık yoksa şuan bile hala rayına oturmadı koca 15 ay geçti ama nası bide bize sor...
onun için geçecek delipte geçse geçecek yıpranma yıpratma onuda....

canım yapma böyle bırakma kendini biz güçlü durmak zorundayız izinini en güzel şekilde değerlendir kafanı topla geçecek bugünlerde ama yapma böyle

ewt konuştuk canım yazdım sana yukarda gerekeni nası bi yer bilmiom orayı ama umarım rahat olur
ne güzel düşünmüş hatıra olmuş çıkarma hç bzm aksilikler saolsun peşimizi bırakmayınca onu falan sona attık
warsın saglık olsun canım üzülme dediim gbi zordur ,acıdır,amaa sonunda gelicek yaa sana gelicek
biz ne yapalım be kuzum siz gene 5 ay bizim 15 aydı yaa insaf ettilerde 13,5 ay oldu sizin 3 katınız fazla yaptık
biz ama bu askerlik insana tek yürekte atmayı ve YILMAMAYI ögretio onun için kendinden daha kötülerni düşün
vee mutlu olmaya çalış derim ben....

15 deıl 13 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…