hiç bir mantığı yok baştan aşağı saçmalıkçok kzıyorum bazen çok öyle sinirleniyorum ki nedir bu askerliğin amacı?? askerleri ailesinden eşinden sevdiğinden evinden ayırmanın bi insana nasıl yararı olabilir?? hayatımızdaki herşeye engel olan mantık derecesi sıfırında altında olan bu askerliğin amacı nedir kızlar?? nişanlım bir daha gelme dedi bırakmak çok zormuş dedi bende gitmek istediğim kadar da istemiyorum aslında..
hiç bir mantığı yok baştan aşağı saçmalık
Allah kavustursun kizlarzaman cabuk gecer umarim...hepimiz icin de..arkadasim lefkosa da köyün birindeymis birlik merkeze cok uzakmis morali bozuktu..köyün adini soledi de aklmda tutamadim ayni yere dusenler vardir belki kizlar??paylasirsaniz sevinirim..
nasıl geçicek bilmiyorum nefes alamıyorum bazen çok fazla özlüyorum ama en kötüsüde yapacak bişey olmaması.. çalışmaya çalışıyorum kaç gündür ama yok ofise gelen personele tahammülüm kalmıyor.. neyseki haftaya izinliyim annemle çeyiz alışverişine çıkıcam kafamı dağıtmam lazım yoksa sağlığımı kaybedicem
canım merhaba senin askerin nereye düştü??bak okudumda yazdıklarını ewt askerlik=mantıgın bittiği yerçok kzıyorum bazen çok öyle sinirleniyorum ki nedir bu askerliğin amacı?? askerleri ailesinden eşinden sevdiğinden evinden ayırmanın bi insana nasıl yararı olabilir?? hayatımızdaki herşeye engel olan mantık derecesi sıfırında altında olan bu askerliğin amacı nedir kızlar?? nişanlım bir daha gelme dedi bırakmak çok zormuş dedi bende gitmek istediğim kadar da istemiyorum aslında..
nasıl geçicek bilmiyorum nefes alamıyorum bazen çok fazla özlüyorum ama en kötüsüde yapacak bişey olmaması.. çalışmaya çalışıyorum kaç gündür ama yok ofise gelen personele tahammülüm kalmıyor.. neyseki haftaya izinliyim annemle çeyiz alışverişine çıkıcam kafamı dağıtmam lazım yoksa sağlığımı kaybedicem
seninle konuşmuştuk hatırlıyomusun.. ne istesem diye düşünüyodum asker kolyesi dedik hatta.. ben istemeden kendisi yaptırmış biliyomusun bana verdi yemin törenine gittiğimde boynumda kala çıkarmadım ama ben toparlanamadım hala 4 gün oldu ama hala çok kötüyüm.. Buldana çıktı ustası 20 Aralıkta gidiyolar
canım merhaba senin askerin nereye düştü??bak okudumda yazdıklarını ewt askerlik=mantıgın bittiği yer
ama yapacak bişi warmı??yook napalım bizde başlarda neler neler çektk kii hala aynı uzaklık bi yandan
hasret bi yandan yiyip bitirioo bizden öncekiler bizler nası yaptıysak sizlerde atlatıcaksınız
sıkıntın oldumu soracaın bişi özelden yaz bana ...bencede gitme bi daha gidersende güçlü gönder
ki hiç kolay olmaz bilirim her izne geldiinde aynı acıyı yaşadım ne otogara gttim ne geçirdm
kaldıramazdık yoksa şuan bile hala rayına oturmadı koca 15 ay geçti ama nası bide bize sor...
onun için geçecek delipte geçse geçecek yıpranma yıpratma onuda....
15 deıl 13 ay
konuşmaa layynnnbiz yıllardr askerlik yapıyomuşuz gbi hissetmeye başladımm artıkınn
neden olmasınnn.ayrı kalmak öyle bir yapısıyorki insanin ustune hayal bıle edemıyorsun bırlıkte olmayı...
aynen canım yaa wala bitioo ama ben hala inanamıommm
okadar uzun suredır beklıyorum ki aynen bende olee
waalaa aynen yaa ne berbat bişiymiş bu canım nese bitioo yaa artk...ee naptın ne ettinnn
napiiim netten arastırıyorum bütçe hesaplaması falansüper şafak attırıo bu net sagolsunn
ne bütçesii kızım yaaaa ne şafagıı noliyyyy
nişandır dugundurzaman gecıyor işte boyle bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?