355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen baharcım söyle inş bulursunuz sende burdan bak istersen :)) bu arada yılbaşı için hediye almak istiyorum ben bahar ya senden güzel fikirler çıkıyo bi düşünelim ne dersin

ordan alır beklıycek takiiti kalmadı onun ben yollasam hatta alıcak ya hepsnı bırlkte halldcm hemen dıo ama derm bu uzun gdıomss aklnda bulunsn dıe ^^ Hmm dusunelım tatlım giyim olarak mı dusunuyrsn yoksa bambaska seylermı ?

kızlar ne güzel sizinkiler telefon sokmuş ya da arıyolarmış günde kaç kere biz günde bi 5 dakika konuşabilirsek ben şükrediyorum

canım benim neden ki nerede askerin ustalarda artık tlf sokmak çok rahat yaa benimkisine komutanları iyi saklayın tlfları biz görmeyelim yeter demiş

kızlar ne güzel sizinkiler telefon sokmuş ya da arıyolarmış günde kaç kere biz günde bi 5 dakika konuşabilirsek ben şükrediyorum

cnm benmkıde tel sokmştu ama şarjnda sorun oldu smdı anksrludn arıo ama çarşıya cıksn hemen whtspp olan bı tel alıcak :) bide konuşma paketi yapckmş cok sukur dha ıyı olur dıe dusunuyroum inş snınkıde sokar

benim ayaklı garanti şubem askere gitmeden önce tlf halletti turkcele gidip tarifesini ayarladı öyle gitti boşuna demiyorum garantici adam diye hatta şarjını evde denedi bile canım yılbaşında askerde ayrı olcağımız için manevi değeri olan bişey almak istiyorumm :26:

canım benim neden ki nerede askerin ustalarda artık tlf sokmak çok rahat yaa benimkisine komutanları iyi saklayın tlfları biz görmeyelim yeter demiş

canım benimki kıbrıs magosada, burda devrecilik çok 65 gün dolmadan telefon sokturmuyolar kimseye dedi, 65 gün böyle nasıl geçicek bilmiyorum valla. senin asker nerde?

benimkide herşeyini ayarlayıp gıttı açtırdıı numarasınıı falan telefonda soktu şarjıda evde doldurudu ama oraya gıdınce bozuldu şarjıı şanszlık oldu bızımkısı Bnmkide planlıdırda iştee kısmet artık çarşıya cıkmasnı bklycez cok sukur anksrludn sabah akşam arıo hmm cnm ılac kutusu oluyolar ya kapsuller var onlrn ıcını boşalt ıclerne anlamlıı onu sevdgnı ıfade edıceek sozler yaz kapa vee aşk ilacıı olsun adıda :) Senı ıyı hıssetrcek ozeel ilaçlarıın dersnn için açıp her okudugunda hem mutlu olur hemde cok sevınr ^^ yanınadaa en sevdıgı yıyceklerı yolla malum askerıyede mahrum kalıolar bı cok seye

canım çok iyimiş bu telefon ya.aMA görüntülü konuşmayı destekliyor mu?bir de hangi tarifedesiniz?

Kocam aradi sonunda bana kusmus
Gecen aksam anneme gittim onlar evde yoktu kafede oturdum biseler yedim ona bozulmus bemsiz egleniyo diye

Ayy kıyamam yaa. Karısını da merak edermiş :) Gözleri arkada kalıyor demek ki

Oradaki psikoloji zor valla idare edeceğiz.

canım benimki kıbrıs magosada, burda devrecilik çok 65 gün dolmadan telefon sokturmuyolar kimseye dedi, 65 gün böyle nasıl geçicek bilmiyorum valla. senin asker nerde?

Evet Magosa zormuş baya. Eşimin karargahına gelenler varmış oradan. Çok zor orası demişler. Allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…