Taahhüt demiş ama ne kadar olduğunu söylememiş. O da 12 aydır herhalde. Bir de taahhüt cihaz alımı için sanırım. Çünkü iptali durumunda modem iadesi filan demiş.
12 ay cnm hatta bu yazıo;
Taahhüt süreci boyunca tarifenizi iptal edemez, ve herhangi bir alt pakete geçiş yapamayacaksınız. Ancak abonenin isteği doğrultusunda herhangi bir üst pakete geçiş sağlanabilecektir. Yanii tarife ıptallık yok baska tarıfeye gecme fırsatı verıolr ...
Hmmm neyse bakalım zaten çıkarsa bir çarşı iznine filan orada kendisi de araştırır artık.
benimkide herşeyini ayarlayıp gıttı açtırdıı numarasınıı falantelefonda soktu şarjıda evde doldurudu ama oraya gıdınce bozuldu şarjıı şanszlık oldu bızımkısı Bnmkide planlıdırda iştee kısmet artık çarşıya cıkmasnı bklycez cok sukur anksrludn sabah akşam arıo hmm cnm ılac kutusu oluyolar ya kapsuller var onlrn ıcını boşalt ıclerne anlamlıı onu sevdgnı ıfade edıceek sozler yaz kapa vee aşk ilacıı olsun adıda :) Senı ıyı hıssetrcek ozeel ilaçlarıın dersnn için açıp her okudugunda hem mutlu olur hemde cok sevınr ^^ yanınadaa en sevdıgı yıyceklerı yolla malum askerıyede mahrum kalıolar bı cok seye
canım çok iyimiş bu telefon ya.aMA görüntülü konuşmayı destekliyor mu?bir de hangi tarifedesiniz?
tüh canım yaa cidden sizinkide şanssızlık olmuş yaniiyalnız var ya harikasın kızım bunlar nasıl fikirler yaa sen kimbilir sevdiceğine neler hazırlamışsındır sen bu zamana kadar özel günlerinizdee :)) diyorum ki güzel şekilli kurabiyelerden mi yaptırsam yeni yıla uygun? birde senin dediğin fikir çok hoşuma gitti kesinlikle yapıcam çok teşekkürlerr
canım valla görüntülü konuşma yoktur büyük ihtimaille bizim her zamanki gnctrkcll şuan için yetmicek gibi ama Buldana geçince ordaki duruma bakalım dedik bak tlf resmini gnderiyorum umarım yardımcı olur sizede Eki Görüntüle 886712 Eki Görüntüle 886712
canım aksine daha çok çalışmalısın sevdiceğinle mutlu bi hayat yaşamak için daha fazla sarılmalısın hırslanmalısınn bugünler güzel anı olarak kalsın sen elinden geleni yap bak hem acccık kalmış sizin :)) ne okuyosun bu arada?
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
Kıyamam ya napsınlar deliliğe vuruyolar yoksa çekilmezzbizim sarı çamlığa gitmişler denizlide ki foruma geçen hafta pazar ordaydık aklıma sen geliyosun sanki bi yerden çıkcaksın gibi geliyo diyo milli piyango bileti almıştık ordan biletçi amcaya baktım gözlrim doldu diyoo şimdi de msj atmış bernardo (( diye oraya sokmuştum nişanlımı birlikte beğenmiştim çeyizciklerimiziii kıyamam ya duygusala bağladıı
ya ne mutlu sana. amin canım cümlemize bol bol sabır versin Allahım:) benimkine moral de verilmiyoki asabi, hiç keyfi yok yemek yiyemiyo aç, e öyle olunca benimde canım sıkılıyo tabi burda ondan gözümde büyüyo hep. neyse herşey olacağına varır tabi buna da şükür
canım böyle olması çok doğal ailesinden evinden sevdiğinden tüm alışkanlıklarından mahrum şuanda ve ortamıda kötüyse Allah sabır versin ne yapalım idare edeceğiz bugünlerde geçicek..hamdolsun dememiz lazım her zaman çok şükür dememiz gerek hele ki bu ay felaket ayı biliyosunuz bol bol dua edelimm
Hiç sorma cnm buyuk şanszlık oldu artık alıcaak beklıorz ::) Ehehe karşılıklı bırbrmze yapıorz bişeyler işte cnmBegendigine sevindimm yapınca resımmlerni beklıorz Kurabıye olablr ama bence bı kutu en sevdıgııı şeylerrıı alıpp koy emın ol daha da mutlu olur
aman aman maşallah baharcım anlatma sakın nazar değdirmeyelim gerçi burda kimsenin nazarı değmez ama dilini ısıryapıcam canım bu ilaç kapsülü dediğin bi fotosunu gönderir misin aynı şeyden mi bahsediyoruz bi bakalım? sevdiği şeyler misal patates kızartması gider mi sence
canım aksine daha çok çalışmalısın sevdiceğinle mutlu bi hayat yaşamak için daha fazla sarılmalısın hırslanmalısınn bugünler güzel anı olarak kalsın sen elinden geleni yap bak hem acccık kalmış sizin :)) ne okuyosun bu arada?
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
Kıyamam ya napsınlar deliliğe vuruyolar yoksa çekilmezzbizim sarı çamlığa gitmişler denizlide ki foruma geçen hafta pazar ordaydık aklıma sen geliyosun sanki bi yerden çıkcaksın gibi geliyo diyo milli piyango bileti almıştık ordan biletçi amcaya baktım gözlrim doldu diyoo şimdi de msj atmış bernardo (( diye oraya sokmuştum nişanlımı birlikte beğenmiştim çeyizciklerimiziii kıyamam ya duygusala bağladıı
canım böyle olması çok doğal ailesinden evinden sevdiğinden tüm alışkanlıklarından mahrum şuanda ve ortamıda kötüyse Allah sabır versin ne yapalım idare edeceğiz bugünlerde geçicek..hamdolsun dememiz lazım her zaman çok şükür dememiz gerek hele ki bu ay felaket ayı biliyosunuz bol bol dua edelimm
aman aman maşallah baharcım anlatma sakın nazar değdirmeyelim gerçi burda kimsenin nazarı değmez ama dilini ısıryapıcam canım bu ilaç kapsülü dediğin bi fotosunu gönderir misin aynı şeyden mi bahsediyoruz bi bakalım? sevdiği şeyler misal patates kızartması gider mi sence
eheh aynen burda herkez cok ıcteen olmaz nazarda genede dilimi ısrayımCnm baak mesela böyle ıcıneekagıdı koycn
eheh aynen burda herkez cok ıcteen olmaz nazarda genede dilimi ısrayımCnm baak mesela böyle ıcıneekagıdı koycn Eki Görüntüle 886715
wuwwwww bahrcım bu harikaymış çok beğendim yaa kaç gündür ilaç al yanında dursun hastalığa tedbir deyip duruyorum zateenn peki nerden bulabilirim ben bunu??:26:
wuwwwww bahrcım bu harikaymış çok beğendim yaa kaç gündür ilaç al yanında dursun hastalığa tedbir deyip duruyorum zateenn peki nerden bulabilirim ben bunu??:26:
Tatlımm normaaal boyle kapsülüü olaan ilaçlarr alcaksn ıcındekı tozlarıı temızlıyceeksın ve ıcıne kagıtlarını doldurcaksın ^,^
Tatlımm normaaal boyle kapsülüü olaan ilaçlarr alcaksn ıcındekı tozlarıı temızlıyceeksın ve ıcıne kagıtlarını doldurcaksın ^,^
ama bu kapsüllerin üstünde kalpten gözler varr :26: ben bu şekilde satılıyo sandıımm
ama bu kapsüllerin üstünde kalpten gözler varr :26: ben bu şekilde satılıyo sandıımm
yok bebegmm tamamen kendın yapıosn bunları :) sadece eczndn almak kalıo
ohh ohhh bugünde bitttiiii maşalllaaahhh
sevdiceklere kavuşma yolundaaaaa
1 gün daha azaldıııı yuppiiiii
benim için hava kararınca gün bitmiş oluyoda
oo selam tatlım sen ugrarmıydın ya
uğrarım tabi kuzumm özledim sizi
yoğun olarak atkı örüyorum bu aralar iş gücü bıraktım
sen nasılsın tatlım?
bitmedimi daha atkı tatlım:26::26: bizde snı ozledıkkFena değil cok sukur cnm seen naslsn
yok canım ya ne bitcek bu hızla
idare eder bende şükür kuzum
sen bıtırene kdr senınkı gelmesnnn bide hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?