355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Taahhüt demiş ama ne kadar olduğunu söylememiş. O da 12 aydır herhalde. Bir de taahhüt cihaz alımı için sanırım. Çünkü iptali durumunda modem iadesi filan demiş.

12 ay cnm hatta bu yazıo;

Taahhüt süreci boyunca tarifenizi iptal edemez, ve herhangi bir alt pakete geçiş yapamayacaksınız. Ancak abonenin isteği doğrultusunda herhangi bir üst pakete geçiş sağlanabilecektir. Yanii tarife ıptallık yok baska tarıfeye gecme fırsatı verıolr ...

Hmmm neyse bakalım zaten çıkarsa bir çarşı iznine filan orada kendisi de araştırır artık.

tüh canım yaa cidden sizinkide şanssızlık olmuş yanii yalnız var ya harikasın kızım bunlar nasıl fikirler yaa sen kimbilir sevdiceğine neler hazırlamışsındır sen bu zamana kadar özel günlerinizdee :)) diyorum ki güzel şekilli kurabiyelerden mi yaptırsam yeni yıla uygun? birde senin dediğin fikir çok hoşuma gitti kesinlikle yapıcam çok teşekkürlerr

canım çok iyimiş bu telefon ya.aMA görüntülü konuşmayı destekliyor mu?bir de hangi tarifedesiniz?

canım valla görüntülü konuşma yoktur büyük ihtimaille bizim her zamanki gnctrkcll şuan için yetmicek gibi ama Buldana geçince ordaki duruma bakalım dedik bak tlf resmini gnderiyorum umarım yardımcı olur sizede

Hiç sorma cnm buyuk şanszlık oldu artık alıcaak beklıorz ::) Ehehe karşılıklı bırbrmze yapıorz bişeyler işte cnm Begendigine sevindimm yapınca resımmlerni beklıorz Kurabıye olablr ama bence bı kutu en sevdıgııı şeylerrıı alıpp koy emın ol daha da mutlu olur

ohh ohhh bugünde bitttiiii maşalllaaahhh

sevdiceklere kavuşma yolundaaaaa

1 gün daha azaldıııı yuppiiiii

benim için hava kararınca gün bitmiş oluyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…